Hayırlısıyla güzel haberler al insallah sende canımCanımlar haftaya salı yani 15 ağustosta transferim olacak inşaallahAyyy çok heyecanlanmıştım ki kullanacağım ilaçları görünce beynim döndü, kağıtları filan yere saçtım Şu an kalbim heyecandan pıt pıt atıyor
Kuzu valla her güne ayrı bir program koyayım da bir an önce geçsin diyorum.Evet günler geçmek bilmez şimdii
Dimii ilaçları ben de düzenledim kağıdı da koydum yanına baka baka içiyordum anca alıştım
Ben de salı günü olmuştum transfer cuma veya cumartesi test vermemi söylemişlerdi cumartesi vermiştim ama akşam üstü gidince acilden kayıt açmışlardı falan uğraştırmıştı biraz. Eğer cuma oluyorsa cumadan ver benceBir de ben cyclo progynovayı
Kuzu valla her güne ayrı bir program koyayım da bir an önce geçsin diyorum.Eşim haftasonu Bozcaada’ya gidelim bi rahatlayalım demişti ama denize girerim enfeksiyon vs kaparım diye endişe ettim, istemedim. Bir de 2 gün önce covid testi vermem gerekecekmiş, ben salı transfer olacağım ya o zaman cumartesi mi testi yaptırmalıyım? Cumartesi test yaparlar mı acaba? Bilginiz var mı?
Aa tamam sağolasın kuzum öyle yapayım o zamanBen de salı günü olmuştum transfer cuma veya cumartesi test vermemi söylemişlerdi cumartesi vermiştim ama akşam üstü gidince acilden kayıt açmışlardı falan uğraştırmıştı biraz. Eğer cuma oluyorsa cumadan ver bence
Kan testinden 7-10 gün sonra kese, keseden 1 hafta sonra da kalp atışı canımKızlar kese ve kalp atışı için ne zaman verdiler randevu
Sende durumlar nasıl canım transfere son 6 günün kaldıCanım kızlar nasılsınız? Her şey yolunda mı?
Cok gecmis olsun morelinizi bozmayin sakın.nu donemde cok kisiden duyduk bu tur kanamalari endise etmeyinBen dün gece hastanede yattım kanama başladı çok şükür iyiyiz ama cuma nasipse kontrolümüz var yine bakacaklar sağolsunlar içim rahatlayacak hala kan sulandırıcı kullanamıyorum 8. Haftadayız
Çok geçmiş olsun canım sorunsuz sağlıkla geçsin gitsin inşallahBen dün gece hastanede yattım kanama başladı çok şükür iyiyiz ama cuma nasipse kontrolümüz var yine bakacaklar sağolsunlar içim rahatlayacak hala kan sulandırıcı kullanamıyorum 8. Haftadayız
Evet canım kanama görünce endişelenmiştim ama ultrasonda görünce sakinledim çok şükürCok gecmis olsun morelinizi bozmayin sakın.nu donemde cok kisiden duyduk bu tur kanamalari endise etmeyin
Ahh kuzum çok geçmiş olsun ama hiç endişeye kapılma, böyle şeyler olabiliyor, yaşayan çok.. Dinlen, dualarımız seninleBen dün gece hastanede yattım kanama başladı çok şükür iyiyiz ama cuma nasipse kontrolümüz var yine bakacaklar sağolsunlar içim rahatlayacak hala kan sulandırıcı kullanamıyorum 8. Haftadayız
Evet siz şehir dışında olduğunuzu belirtmiştiniz o yüzden üzücü bir durum olmuş aynı şey benimde başıma gelse bende sizin gibi tepki gösterirdim ve hamileyken bu stresi yaşamayı da hiç istemezdimBu hafta başıma geleni soyliyim.İkili test sonucum cikmis aradim ogrendim ve yasemin hn hoca degerlendirsin hemsirelr size bilgi verir dedi.Örnegini peki atabilir misiniz dedim ben burdaki hocayada gostericem cunku seyma hocaya detayli ultrasondan önce gelmicem dedim.Mail veya telefonla gonderilmezmis yasakmis.Elden gelip almaniz lazim dedi.Ben dedim sehir disindayim sadece bunun icin neden gelmeliyim dedim.Neyse hepimizin bildigi hemsire wp hattina yazdim.Degerlendirmis hoca sorun yok dediler.Bu sefer onlardan talep ettim.Yasak vs vs dediler.Epey mesajlastik ve keske o zaman yapilirken bu bilgi verilseydi dedim.Kvvk kanununa gore yasakmis.İyide dedim benim bilgilerim ben parasini odedim bedava yapmadi iz vs vs bildiginiz carladim ve hakkimi aradim sonra gonderdiler.Yani uyuz oldugum şu malesef.Ben sgkdan yararlanmasak bile yinede seyma hocayla devam etmeyi dusunuyordum ama benim fikrim bir kac konu daha olmustu cunku...hamileyken malesef hamile adayi oldugumuz anlar kadar ilgi goremedigimizi dusunuyorum.tabi bu benim fikrim...
Transfer den sonra da çok zorBeklemek ne zormuş arkadaşlarTransferden sonra napcam ben
elden verilebilen bir şey neden kişiye mail atılmasın garip yasaklar. Ben de transfer günüm çalışıp gitmiştim transfer olmaya. Rapor o günden başlaması gerekiyormuş yarın gelin yarından başlasın dediler. Yarın kendim gelemeyeceğimi eşimin gelebileceğini söyledim olmayacağını söylediler. Ben de umursamadım o gün çalıştığım halde raporlu gözüktümBu hafta başıma geleni soyliyim.İkili test sonucum cikmis aradim ogrendim ve yasemin hn hoca degerlendirsin hemsirelr size bilgi verir dedi.Örnegini peki atabilir misiniz dedim ben burdaki hocayada gostericem cunku seyma hocaya detayli ultrasondan önce gelmicem dedim.Mail veya telefonla gonderilmezmis yasakmis.Elden gelip almaniz lazim dedi.Ben dedim sehir disindayim sadece bunun icin neden gelmeliyim dedim.Neyse hepimizin bildigi hemsire wp hattina yazdim.Degerlendirmis hoca sorun yok dediler.Bu sefer onlardan talep ettim.Yasak vs vs dediler.Epey mesajlastik ve keske o zaman yapilirken bu bilgi verilseydi dedim.Kvvk kanununa gore yasakmis.İyide dedim benim bilgilerim ben parasini odedim bedava yapmadi iz vs vs bildiginiz carladim ve hakkimi aradim sonra gonderdiler.Yani uyuz oldugum şu malesef.Ben sgkdan yararlanmasak bile yinede seyma hocayla devam etmeyi dusunuyordum ama benim fikrim bir kac konu daha olmustu cunku...hamileyken malesef hamile adayi oldugumuz anlar kadar ilgi goremedigimizi dusunuyorum.tabi bu benim fikrim...
Canım senin için üzüldüm, boş yere germişler seni. Benzer olayları bende hem bu hastanede hem de başka bir hastanede yaşadım. Bu konuda hastaneler epey katılar. Fırsatımız yok acil vs dememize rağmen göndermediler. Eşimle ilgili bir sonuçtu ve biz o gün elimiz boş eve dönmüştük. Konakta da ben bizzat yaşadım, şu an gelme imkanım yok dememe rağmen hiçbir kolaylık tanımadılar. Umarım bir daha böyle tuhaflıklar yaşamazsın.Bu hafta başıma geleni soyliyim.İkili test sonucum cikmis aradim ogrendim ve yasemin hn hoca degerlendirsin hemsirelr size bilgi verir dedi.Örnegini peki atabilir misiniz dedim ben burdaki hocayada gostericem cunku seyma hocaya detayli ultrasondan önce gelmicem dedim.Mail veya telefonla gonderilmezmis yasakmis.Elden gelip almaniz lazim dedi.Ben dedim sehir disindayim sadece bunun icin neden gelmeliyim dedim.Neyse hepimizin bildigi hemsire wp hattina yazdim.Degerlendirmis hoca sorun yok dediler.Bu sefer onlardan talep ettim.Yasak vs vs dediler.Epey mesajlastik ve keske o zaman yapilirken bu bilgi verilseydi dedim.Kvvk kanununa gore yasakmis.İyide dedim benim bilgilerim ben parasini odedim bedava yapmadi iz vs vs bildiginiz carladim ve hakkimi aradim sonra gonderdiler.Yani uyuz oldugum şu malesef.Ben sgkdan yararlanmasak bile yinede seyma hocayla devam etmeyi dusunuyordum ama benim fikrim bir kac konu daha olmustu cunku...hamileyken malesef hamile adayi oldugumuz anlar kadar ilgi goremedigimizi dusunuyorum.tabi bu benim fikrim...