İstanbul yakın ama trafik olduğu için git gel zor oluyor gerçekten birde bazen hergün ya da gün aşırı gidiyosunEvet yani İstanbul da yakın olunca bi düşündüm ama genel bi memnuniyet var Konak’tan . Zaman biraz daha yaklaşsın bi ön görüşmeye gitmek istiyorum zaten ön görüşme de doktorla falan görüşebiliyoruz değil mi canım ben en son test vermeye gittiğimiz de bi bilgi almak istiyoruz deyince sekreter fiyatları falan yazdı verdi sadece ama ciddi olunca doktorla bi görüşme yaparlar heralde
Evet haklısın canım ben tam olarak bilmediğim için ilerleyişi öyle düşünmüştüm ama öyle de zor olur sizlerin fikrini aldığım iyi oldu burada. Büyük ihtimalle Konak da olacak gibi insallah böyle pozitifleri de görünce de çok umutlandımİstanbul yakın ama trafik olduğu için git gel zor oluyor gerçekten birde bazen hergün ya da gün aşırı gidiyosun
Yeaaaa harika bi haber, gözünüz aydın canımmKızlar bu arada elhamdulillah sonucum pozitifpazartesi tekrar kan vereceğim artışa bakılacak
Kuzumm sağolasınDarısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah
Şişlik bende de var canım kilo almamışım ama şişim ilaçlardan diye düşünüyorumCanımlar selamDekort, cyclo progynova ve coraspin kullanıyorum haftabaşından bu yana ve sanki şişti mi ne vücudum Namaz kılıyorum ben, bileklerimden zorlanıyorum otururken ödem var sanki Sizler yaşadınız mı böyle bişey?
Ayy sende de var dimi bakŞişlik bende de var canım kilo almamışım ama şişim ilaçlardan diye düşünüyorum
3 lt den fazla içiyorum ama geçmiyorAyy sende de var dimi bakBol bol su içmek mi lazım acaba ödemi atmak için kuzum
Amiin Allah razı olsun canıım senden de hayırlı pozitif haberler alalım inşallahhYeaaaa harika bi haber, gözünüz aydın canımmSağlıkla devam etsin inşaallah
Evet bende aynı durumdayım özellikle karın bölgem şiş. Dekort kortizonlu bir ilaçmış galiba kızlar tamamen tuzsuz da yemiyorum ben o ödem yapabilirCanımlar selamDekort, cyclo progynova ve coraspin kullanıyorum haftabaşından bu yana ve sanki şişti mi ne vücudum Namaz kılıyorum ben, bileklerimden zorlanıyorum otururken ödem var sanki Sizler yaşadınız mı böyle bişey?
HayirliAmiin Allah razı olsun canıım senden de hayırlı pozitif haberler alalım inşallahh
Cok cok sevindimmmm hayirli olsunnn...kac kisi kaldi haber bekleyen?Kızlar bu arada elhamdulillah sonucum pozitifpazartesi tekrar kan vereceğim artışa bakılacak
Çok teşekkürleerHayirli
Cok cok sevindimmmm hayirli olsunnn...kac kisi kaldi haber bekleyen?
Aaa dekortun kortizonlu olduğunu bilmiyordum ben dekortu 6+5 de bıraktım inşallah geçer şişlikEvet bende aynı durumdayım özellikle karın bölgem şiş. Dekort kortizonlu bir ilaçmış galiba kızlar tamamen tuzsuz da yemiyorum ben o ödem yapabilir
Hangi ilaçları ne zaman bıraktınızAaa dekortun kortizonlu olduğunu bilmiyordum ben dekortu 6+5 de bıraktım inşallah geçer şişlik
Coraspirin ve oksapar 6+0 lekelenme geldiği için,Hangi ilaçları ne zaman bıraktınız
Hangi ilaçları ne zaman bıraktınız
Normalde hamileler hiç ilaç içmez ya bu kadar ilaç içince insan tuhaf hissediyorCoraspirin ve oksapar 6+0 lekelenme geldiği için,
Dekort 6+5,
Prograf 7+1,
Folik asit- estrofem- Proluton- Duphaston
Oksapara lekelenme bitince baslatmadi mi?Coraspirin ve oksapar 6+0 lekelenme geldiği için,
Dekort 6+5,
Prograf 7+1,
Folik asit- estrofem- Proluton- Duphaston
Evet artık o kadar alıştım ki içmesem yadırgarımNormalde hamileler hiç ilaç içmez ya bu kadar ilaç içince insan tuhaf hissediyor