Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Evet yani İstanbul da yakın olunca bi düşündüm ama genel bi memnuniyet var Konak’tan . Zaman biraz daha yaklaşsın bi ön görüşmeye gitmek istiyorum zaten ön görüşme de doktorla falan görüşebiliyoruz değil mi canım ben en son test vermeye gittiğimiz de bi bilgi almak istiyoruz deyince sekreter fiyatları falan yazdı verdi sadece ama ciddi olunca doktorla bi görüşme yaparlar heralde
İstanbul yakın ama trafik olduğu için git gel zor oluyor gerçekten birde bazen hergün ya da gün aşırı gidiyosun

İstanbul yakın ama trafik olduğu için git gel zor oluyor gerçekten birde bazen hergün ya da gün aşırı gidiyosun
Evet haklısın canım ben tam olarak bilmediğim için ilerleyişi öyle düşünmüştüm ama öyle de zor olur sizlerin fikrini aldığım iyi oldu burada. Büyük ihtimalle Konak da olacak gibi insallah böyle pozitifleri de görünce de çok umutlandım 🤭

Ben iki sene önce amerikan hst bekarken yumurta dondurma işlemi gerceklestirdim...sonra sırasıyla bahceci,aret kamer,furkan kayabasoglu ve izmitte bir cok doktora gittim.seyma hoca ile iki sene once muayne olmustum ve o zaman kistlerim icin herkes ameliyat derken sey.a hoca asla demisti ve iyiki onu dinlemisim.Cok sakin ve yaklasimi cok mukemmel bir hoca.guven hissi cok onemli bu tedavide ama tabiki sizinde elektrik almaniz gerekir.bu konu basligini acarken benimde cok teresdutlerim vardi ve o yuzdenactim.ama simdi diyorum ki iyiki yumurtalarimi tasimisim ve iyiki ilk tup bebek denememi burda yapmisim..Şuan 13. Hafta icerisindeyim ve allaha sukur hersey yolunda...bu arada kocaelide yasamadigim halde ben yinede seyma hocayi tercih etttim🙃

Canımlar selam 🤗 Dekort, cyclo progynova ve coraspin kullanıyorum haftabaşından bu yana ve sanki şişti mi ne vücudum 🙄 Namaz kılıyorum ben, bileklerimden zorlanıyorum otururken ödem var sanki 🙄 Sizler yaşadınız mı böyle bişey?

Canımlar selam 🤗 Dekort, cyclo progynova ve coraspin kullanıyorum haftabaşından bu yana ve sanki şişti mi ne vücudum 🙄 Namaz kılıyorum ben, bileklerimden zorlanıyorum otururken ödem var sanki 🙄 Sizler yaşadınız mı böyle bişey?
Şişlik bende de var canım kilo almamışım ama şişim ilaçlardan diye düşünüyorum

Evet bende aynı durumdayım özellikle karın bölgem şiş. Dekort kortizonlu bir ilaçmış galiba kızlar tamamen tuzsuz da yemiyorum ben o ödem yapabilir

Evet bende aynı durumdayım özellikle karın bölgem şiş. Dekort kortizonlu bir ilaçmış galiba kızlar tamamen tuzsuz da yemiyorum ben o ödem yapabilir
Aaa dekortun kortizonlu olduğunu bilmiyordum ben dekortu 6+5 de bıraktım inşallah geçer şişlik

X