• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

neyse,gerçekten yapmayalım. bunu. herkes neyin ne olduğunu görüyor zaten, arkadaşlar.konuya dönelim,gerilmeyelim.. ,B]

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar adam hiç evde durmuyomuşya belkide adam biliyo evden gidiyo belkide adam ticaret yapıyo
karısı üzerinden çünkü adam demiyomu sen evdeyken çocuk neden benim annemde diye otur evide bak çocuğa benim anneme niye yolluyosun der normalde dimi
yok yok bunlar ticaret yapıyo bence

belki sadece o adam içindir
yada çalıştığı yer başka yerdir eve gelende tek odur başkalarıylada dışardadır ne bilim başka bişi gelmedi aklıma
adam da bu kadar salak olamaz ya cnm

aynen benimde, ne gelirse zatn hep cocuklar cekiyo..nemuhammedler harcaniyo..yani bu cocuk dapiskolojik sorunlar yasayamazmi?
eger turkyede neblm ahlak polisi gibi bsiey varsa suc duuyurusunda bulunulamazmi?
yani cocuk icin olsun, biyandan birde etrafa karsi olan saygisizlik, seviysesizlik icin suc duyurusunda bulunulamazmi?
kadin bosansin obur adami alsin.. manyak pislikler

uydudan yayınlar kesildi galiba..kaydirigubbakcemile3
konu sahibi yarın yeni haberlerle gelir ..
olan çocuklara oluyor böyle olaylarda..harcanıyorlar.

ben sevgilisinin sürekli geldiği zamanlar varsa eşini de o saatlerde çağırarak yakalamasını sağlayabilirsiniz.
ben olsam bir şekilde mutlaka söylerdim.

valla bu işler ese nasıl söylenirki kan cıkar kan... gerci adamın haberi yoksa tabi ama bazı adamlarda varki haberleri varken karısının bi başka adamla birlikte olmasını kabul ediyo
tek kelimeyle iğrenc ya iğrenc allahım sen bizi koru diyorum baskada bişey demiyorum.
erkeklerin sapık olmasına alıstık ama bi kadının sapıklığı daha tehlikeli beeeee....

Saka gibi :uhm:
Evin balkonuna cikmiyor saci görülmesin günah diye ama kocasini aldatiyor eve yabanci adam alarak.
Eeeeyyyyy Allahim daha neler görecegiz. Cok korkarim böyle insanlardan ben.:1ninca:

Seytan bunlar seytan kötükedihüso

kocasının haberi var gibi yaf baksanıza bir gidiyormus gece yarısına kadar gelmiyormus kahvecide değilki kapanmasını beklesin danısıklı dövüş bu

kahve alıskanlıgı dediğinde sanki 7/ 24 olurmu öyle sey hemde pazar günü ailece evinde oturur insan ,haftaiçi yok ,haftasonu yok gündüz yok gece yok nasıl koca bu :kızgın:

haklısın bebişim bencede bu işte bir terslik var cok haklısın hemde insan neden evinden o kadar saat uzak kalsın ki değil mi?? ya eşinle sorunun bile olsa cocugun var ona zaman ayır ne o öyle gece yarısına kadar kahvede oturmak

Aslında bunların hepsi evlenene kadar aile baskısında büyüyen , bazı şeyleri yaşayamamış olmanın verdiği içe atmışlıgı hisseden insanların durumu gibi geliyor bana...

Back