• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

bizimde eski komşumuzun kızı sevgilisinden.. ve kocasının haberi yok. bu kişinin halasının kızı da hamile ve onnda çocuğu sevgilisindenmiş.. kendi övünerek anlattı..
ben bunları bilmiyordum başta.. evlerine gider, gelir görüşürdüm.. samimi olunca anlattılar..
tiksindim.. kesinlikle yolda görsem selam vermyeceğim insanlar artık onlar..
aradan yıllar geçti ,hala daha tiksinirim.. kocasna da üzülür, acırım.. !!!

buna cok kızıyom baslarına bı turban takıyolar yemedıklerı nane kalmıyo ve bası acıklara laf edılır bıde.!!!
cok ıgrenc evlısın barklısın ve cocugun yanında nasıl yapar kı bunu kadının esı salakmı yaa nasıl fark etmezde anlamaz..
belkıde haberı vardır!..
o cocugn psıkolojısı ne durumda kım bılır gelecege nasıl parlak bı bırey olacak!..
senın mıden bulanmasın arkadasım bekle patlar bu olay yarın oburus gun bu sefer ben bısı yapmadım ayakarına takılırlar..
baska erkeklemı olmak ıstıyosun boşa kocanı yap ne yapıcaksan!..
bırak cocugunuda bu kadını gıdısatı bellı arkadasımk sen uzak dur yeter bence..
bırak baskalarının mıdesı bulansın!..

lütfen konuyu başörtüsüne getirmeyelim çünkü bu tür insanlar başörtüsünü neden taktığının bilincinde değil zaten.başörtüsü kendini başka erkeklerin gözlerinden korumak için takılır.yani bu insan bu işin bilincinde olsaydı bu tür bir olay asla yaşanmazdı.insanın içinde ahlaksızlık varsa her halükarda yapar.bunun başörtülüsü açığı olmaz..bu arada taraflı olduğumu düşünmeyin çünkü ben açığım.lütfen yaftalamayalım.:olmaz:

öncelikle lütfen ve lütfen bu konuyu başörtülü başörtüsüz diye yargılamayalım...
kesinlikle bu kadını kınıyorum...
o kadının içinde varmış ve bu haltı yemiş...peki bunda başörtünün ne suçu var...
kendisi zaten başörtüyü hakkıyla örten biri olsaydı bunu asla yapmazdı...

bizimm mahellede buna benzer bir olay yaşandı aslında yaşanmış diyebilirim...
çoğu komşunun haberi varmış ama ben olay patlak verdikten sonra duydum...
3 tane çocukları var...büyüyü 8 küçüğü 2.5 yaşında....
küçüğüne DNA testi yapılacak...çünkü kadın giderken küçüyü bana ver o senin değil demiş....
olay duyulduktan sonra ailesi kadını memleketine yollamış adam çocukların hiç birini vermemiş...
(şimdi çocuklara 70 yaşında babaanneleri kendi evlerinde bakıyor)
kadının beraber olduğu adamda evliymiş ve yuvasını kurtarmak için evini barkını toplayıp buralardan çekip gitmiş...
eşimin abisi geçenlerde komşuyla (aldatılan adamla) biraz konuşmuşlar da adam hüngür hüngür ağlamış...
neden diyor herkes biliyormuşta bana söylememişler....

bence sizlerde bir yolunu bulup bunu o adama anlatmalısınız...
böyle birşeyi saklamak hiç doğru değil...
zaten bu yuva yuvalıktan çıkmış....

Back