• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

misafırım gelmeseydı olayı canlı canlı anlatacaktım ama olmadı bırazdan mısafırlerımı yolcu etcem emınımkı a damya apartmana gırerken yada cıkarken görucem
günde bikaç kez bıle geldıgı oluyor adam kan ter içinde çıkıp gidiyor amaaan offfff bu olaya şahit olmak bile yeterınce kötü arkadaşlar gidip söylesen senden kötüsü olmaz
tasınacaktı sımdı vazgeçti heralde
tuz ısteyememkı konusmuyorum artık

sanmam kocasinin cinnet gecirecegini , kadinda kocasini tanidigi icin zaten bukadar rahat

hem kocasini o adamla tanistirirken ne sifatla tanistirmiski, kocacim sana arkadasimi tanistirayim derken adam niye sormamis neyin nesi bu ne arkadasi diye, gerci bu zeki kadin kilifin hazirlayipta tanistirmistir ya

konu sahibi arkadasda dizi sunuyo bize sanki gelip bilaf atiyo, reklamlardan sonra der gibi cikip gidiyo:umursamaz:dogru düzgün dursada surda anlasak neyin nesi:1closedeyes:

Yalan rüzgari....o diziyi bilen varmi?:delphin:

alpim siz sabahtan akşama kadar komşunuzun evini mi gözetliyorsunuz ki adamın günde kaç kez girip çıktıgını (hatta kan ter içinde çıktıgını) dahi biliyorsunuz
anlamadım ben
madem çirkinliğe tahammulunuz olmadıgı için komşunuzla ilşkinizi kestiniz bu merak niye?

misafırım gelmeseydı olayı canlı canlı anlatacaktım ama olmadı bırazdan mısafırlerımı yolcu etcem emınımkı a damya apartmana gırerken yada cıkarken görucem
günde bikaç kez bıle geldıgı oluyor adam kan ter içinde çıkıp gidiyor amaaan offfff bu olaya şahit olmak bile yeterınce kötü arkadaşlar gidip söylesen senden kötüsü olmaz
tasınacaktı sımdı vazgeçti heralde
tuz ısteyememkı konusmuyorum artık

Sahit olma güzelim o ozaman...ilgini alakani kestin madem o kadinla...adamin ne zaman saat kacta geldigini kan ter icinde oldugnu falan nerden biliyorsun?

Namussuzluk yapiyorsa kendine yapiyor günahi vebalide onun...sana bir zarari varmi yokmu bilmiyorum...eger yoksa...ilgilenme olsun bitsin

kızlar adam cıktı gitti
simdide benım komşu topuklularıı gıymıs apartmanı ınleterek gıdıyor
iş bitmiş yani

Bu durum da benim midemi bulandırdı.Komşumun evine kim giriyor çıkıyor banane.
''Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz"

biri bana özet geçebilir mi neler oldu burda :delphin:
ilk sayfada kadın adamdan ayrılmaya niyetli değildi
11.sayfada adam kadını terketmiş
vay anasını :delphin:

sanmam kocasinin cinnet gecirecegini , kadinda kocasini tanidigi icin zaten bukadar rahat

hem kocasini o adamla tanistirirken ne sifatla tanistirmiski, kocacim sana arkadasimi tanistirayim derken adam niye sormamis neyin nesi bu ne arkadasi diye, gerci bu zeki kadin kilifin hazirlayipta tanistirmistir ya

konu sahibi arkadasda dizi sunuyo bize sanki gelip bilaf atiyo, reklamlardan sonra der gibi cikip gidiyo:umursamaz:dogru düzgün dursada surda anlasak neyin nesi:1closedeyes:
t
kırmızıdonlukız anlatcam ama dedım ya misafırım geldı dıye
bebegımı bahane edıp yazıyorum onlar eşimle oturuyo işte son durum üstte yazdıgım gıbı pencereden baktım
üstte bı arkadas egıtımcısın anlat kocasına demıs zaten tum apartman bılıyormus bılen tek ben degılımkı ınsanların tepkısınıde bılemezsın

Sahit olma güzelim o ozaman...ilgini alakani kestin madem o kadinla...adamin ne zaman saat kacta geldigini kan ter icinde oldugnu falan nerden biliyorsun?

Namussuzluk yapiyorsa kendine yapiyor günahi vebalide onun...sana bir zarari varmi yokmu bilmiyorum...eger yoksa...ilgilenme olsun bitsin

Yok boyle durumlarin dedikodusunu yapmaktan geri kalmayiz (konu gercekse tabi!),

is ciddiye binince de elalemin isine karisilmaz, kari-koca arasina girilmez
neme lazim efenim, bana dokunmayan yilan bin yasasin der geriye cekiliriz... :1ninca:

çok ilginç siz pencereden baktığınız an adam kan ter içinde apartmandan çıkıyordu.
ne tesadüf

biri bana özet geçebilir mi neler oldu burda :delphin:
ilk sayfada kadın adamdan ayrılmaya niyetli değildi
11.sayfada adam kadını terketmiş
vay anasını :delphin:

hastasin canim ondandir:teselli:

adamin heberi yok biseden kadin da ayrilmak istemedi hic, sevgiliside
bunlar böyle üclü mutlu mesut yasiyozemuszemus

he bu arada gectimi agrilarinkaydirigubbakcemile5

hastasin canim ondandir:teselli:

adamin heberi yok biseden kadin da ayrilmak istemedi hic, sevgiliside
bunlar böyle üclü mutlu mesut yasiyozemuszemus

he bu arada gectimi agrilarinkaydirigubbakcemile5

olm kurcalamayın belkim grup kurcaklardır :smiley-cool:
grup derkene the beatles hesabı yani yanlış anlaşılmasın :sinifsinif:
bu arada okuz gibiyim masallah geçti ağrilarım :lepi:

çok ilginç siz pencereden baktığınız an adam kan ter içinde apartmandan çıkıyordu.
ne tesadüf

canim arkadas normalinde tabiki ilgilenmiyor bakmiyodur izlemiyodur onlari, simdi biz sorduk ya insan ister istemez ilgisi kayar alt komsuya yani, bide arkadas kocasi kadini ha bugün ha yarin basacak diye tedirgin en ufak sesde korkup irkiliyor ondan yani:gitme:

Back