• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

ben bi şeyi anlamadım kadın çalışmaya başladı adam da işyerinden arkadaşı tamam da bu nasıl bir işyeri bunlar gündüz gece günde birkaç kere işten kaçıp eve gelebiliyorlar

ben bi şeyi anlamadım kadın çalışmaya başladı adam da işyerinden arkadaşı tamam da bu nasıl bir işyeri bunlar gündüz gece günde birkaç kere işten kaçıp eve gelebiliyorlar

çok mantıklı cnm tebrikler
ay kızlar varya dedektif etti bu kk bizi:lepi::lepi:

bende çok yakın bi arkadaşımla bu yüzden görüşmüyorum aertık.çok konuştum ama anlamıyor adamın kendisini sevdigini zannediyor,e ayrıl kocandan evlenin o zaman diyorum 3 yaşında oğlu var ona bu kötülügü yapamam diyor bende sen en büyük kötülügü oglunun babasını aldatarak yapıyorsun dedim onu o yoldan döndürmeye çok çalıştım ama deli gibi bağlanmış yapamadım bende arkadaşıma eşim seninle ilgili iyi şeyler duymamış görüşmemizi istemiyor dedim.hiçbişey demedi,artık görüşmüyoruz..bu olaydan 2 ay sonra eşimin eski kız arkadaşıyla olan msjlaşmalarını yakaladım belki bilenlen bilir,iyice nefret ettim....arkadaşımın kocası kamyon şoförü ilgisizligini haftalarca iş için eve gelmemesini kendini onu aldatmaya haklı göstererek resmen kendini kandırıyor ve aldattıgı adamda evli ve karısı 7 aylık hamileydi

millet sapıttı iyice artık hergün birinin eşini aldattığını duyuyorum ve korkmaya başladımmm bu ne yaaaa evliliği çocuk oyununa çevirdiler iyice dengesiz kişiliksizler

vallahi yazık yaa ,erkekler yapınca bi nebze diyoruz alıştık artık çünkü,ama kadınlar yapınca daha bir tuhaf geliyor ,çocuğuna yazık ..

Son düzenleme:
arkadaşım yazdıklarının bir çoğunda haklsın.yapılan şey çook kötü birşey.kabul edilemez.
aldatma ne kadına ne erkeğe yakışıyor.:kızgın:
altınız çizdiğim cümleler ,o dediğiniz kişiden kişiye göre değişir.
her açık bir değildir her kapalı da bir değildir.

o kişi ailesinin veya eşinin zoruyla kapanmıştır,büyük ihtimalle.gerçekten Allah sevgisi ve Allah korkusu içinde olsaydı bu tarz işler peşiinde koşmazdı :1no2:

imanı tam oturmamış,baskı ve geçici heveslerle kapanan,dini sadece kapanmak zanneden,sadece şekille müslüman,Allah'ın diğer emirlerini unutan,kapanmış ama dinini gerçekten öğrenmemiş ,ahlakını güzelleştirmemiş bir kişiden de herşey beklenebilir,bu duruma da şaşırmamak gerekir
neticede sadece(!) başını örtmüş(!) :kızgın:
ben farklı birşey mi yazdım sevgili kar arkadaşım anlayamadım?

bakın kesınlıkle genelleme yapmıyom !..
her ınsanın ıyısı kotusu vardır..
ama basına bı turban takdıysa eger az cok bı saygısı olmalı!..
bunu baskıylan takdıgnada ınanma cunku basını baskı ıle kapatan bırı demekkı
herkonuda dıkat cekıyodur ve esı yada ailesı tarafından goz onunde olur kaldıkı eve erkek alan bırısının zorla kapana bılcegnı dusunmuyorum!..
ve basına esarp takan herkesde allah yolunda dın yolunda ılerlemıyo buda bı gercek..yapdıkları ıgrenclıkler kapansın dıye basına bı ortu takılmısdır muhtemelen..(her ınsan bır degıldır )..

bende farklı birşey yazmadım zaten.

dınınınımmmmmmmmmm şok gelişme .............

kadının sandığımız sevgili erkeğin sevgilisi çıktı

meğer kadın utancından kendi sevgilisi olarak göstermiş

utanmaz koca 3' ü birada teklifinde bile bulunmuş

artık senaryo yazmak ne kolay oldu :mymeka:

bakın ben bile 2 dakkada düşünmeden yazdım hadi bakalım yeni oyncular aranıyor

artık ahlaksızlıklara güler hale geldik

artık namussuzları sadece perde arkasından izler olduk

artık bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye diye bakın namuslu parmakla gösterilecek kadar az kaldık

affffffffffff affffffffffffffffff bazen şeriat gelse bile dediğim anlar olmuyor değil

herkes namusluysa bu kadar namussuzluk ahlaksızlık nasıl oluyor aklım almıyor kötükedihüso

biri bana açıklasın nerden türüyor bu büyük ahlaksızlık çöküntüsüCADIARZU

arkadaşım yazdıklarının bir çoğunda haklsın.yapılan şey çook kötü birşey.kabul edilemez.
aldatma ne kadına ne erkeğe yakışıyor.:kızgın:
altınız çizdiğim cümleler ,o dediğiniz kişiden kişiye göre değişir.
her açık bir değildir her kapalı da bir değildir.

o kişi ailesinin veya eşinin zoruyla kapanmıştır,büyük ihtimalle.gerçekten Allah sevgisi ve Allah korkusu içinde olsaydı bu tarz işler peşiinde koşmazdı :1no2:

imanı tam oturmamış,baskı ve geçici heveslerle kapanan,dini sadece kapanmak zanneden,sadece şekille müslüman,Allah'ın diğer emirlerini unutan,kapanmış ama dinini gerçekten öğrenmemiş ,ahlakını güzelleştirmemiş bir kişiden de herşey beklenebilir,bu duruma da şaşırmamak gerekir
neticede sadece(!) başını örtmüş(!) :kızgın:

Aynen katılıyorum netertua.Doğru olup olmadığı bile belli olmayan böyle iğrenç bi olayda başörtülü hemcinslerimizin zan altında bırakılması çok yakışıksız olmuş:enbuyukkk:

teşekkür ederim sevgili nilüfer06 .
dediğiniz gibi olay kurgu mu ,senrayo mu belli değil.
bizde hala yorum yazıyoruz.

insan dünyaya bir kere geliyor iğrençlik sapıtmışlık artık normal sayılıyor günümüzde anlamadığım şey nasıl oluyorda herkesin bildiini eşi bilmiyor ya eşi kör sağır dilsiz yada gerçekten aptal ortada sonuçta 5 yaşında bir çocuk var ne kadar annesi tembihlesede söyler üzülerek söylemeliyimki maalesef toplumda böyle insanlar çokça ancak okuduğum bu yazı bana hiç ama hiç inandırıcı gelmedi :olmaz:

''Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz"
[/B][/QUOTE]

evet aynen katılıyorum..
görüyorsan uyaracaksın. uyarmıyosan susup oturacaksın. sen Burda komşunun yaptıklarını yazdıkça gıybet etmiş oluyosun hatırlatırım.

Back