Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi şeyi anlamadım kadın çalışmaya başladı adam da işyerinden arkadaşı tamam da bu nasıl bir işyeri bunlar gündüz gece günde birkaç kere işten kaçıp eve gelebiliyorlar
Açık veya kapalı...
Kadın veya erkek..hiç fark etmez...
Evliysen kardeşim,eşinden de memnun değilsen,boşanırsın...
Sonra ne haltlar çevireceksen çevir...
Eşlerini aldatan kişiler hakkındaki kesin ve tek yorumum bu dur...
ben farklı birşey mi yazdım sevgili kar arkadaşım anlayamadım?arkadaşım yazdıklarının bir çoğunda haklsın.yapılan şey çook kötü birşey.kabul edilemez.
aldatma ne kadına ne erkeğe yakışıyor.
altınız çizdiğim cümleler ,o dediğiniz kişiden kişiye göre değişir.
her açık bir değildir her kapalı da bir değildir.
o kişi ailesinin veya eşinin zoruyla kapanmıştır,büyük ihtimalle.gerçekten Allah sevgisi ve Allah korkusu içinde olsaydı bu tarz işler peşiinde koşmazdı :1no2:
imanı tam oturmamış,baskı ve geçici heveslerle kapanan,dini sadece kapanmak zanneden,sadece şekille müslüman,Allah'ın diğer emirlerini unutan,kapanmış ama dinini gerçekten öğrenmemiş ,ahlakını güzelleştirmemiş bir kişiden de herşey beklenebilir,bu duruma da şaşırmamak gerekir
neticede sadece(!) başını örtmüş(!)![]()
bakın kesınlıkle genelleme yapmıyom !..
her ınsanın ıyısı kotusu vardır..
ama basına bı turban takdıysa eger az cok bı saygısı olmalı!..
bunu baskıylan takdıgnada ınanma cunku basını baskı ıle kapatan bırı demekkı
herkonuda dıkat cekıyodur ve esı yada ailesı tarafından goz onunde olur kaldıkı eve erkek alan bırısının zorla kapana bılcegnı dusunmuyorum!..
ve basına esarp takan herkesde allah yolunda dın yolunda ılerlemıyo buda bı gercek..yapdıkları ıgrenclıkler kapansın dıye basına bı ortu takılmısdır muhtemelen..(her ınsan bır degıldır )..
arkadaşım yazdıklarının bir çoğunda haklsın.yapılan şey çook kötü birşey.kabul edilemez.
aldatma ne kadına ne erkeğe yakışıyor.
altınız çizdiğim cümleler ,o dediğiniz kişiden kişiye göre değişir.
her açık bir değildir her kapalı da bir değildir.
o kişi ailesinin veya eşinin zoruyla kapanmıştır,büyük ihtimalle.gerçekten Allah sevgisi ve Allah korkusu içinde olsaydı bu tarz işler peşiinde koşmazdı :1no2:
imanı tam oturmamış,baskı ve geçici heveslerle kapanan,dini sadece kapanmak zanneden,sadece şekille müslüman,Allah'ın diğer emirlerini unutan,kapanmış ama dinini gerçekten öğrenmemiş ,ahlakını güzelleştirmemiş bir kişiden de herşey beklenebilir,bu duruma da şaşırmamak gerekir
neticede sadece(!) başını örtmüş(!)![]()