zaten iftira değil. sevdiğini söylemiş adamı....arkadaslar gecen sene tanıstıgım komsum kocasını aldatıyor ve bunu bılmek benı cok rahatsızedıyor bıyere calısmaya gırdı ordakı bı adamla tanısmıs adamı eve alıyor sureklı. bırde cocugu var cok mide bulandırıcı bana ben onu sevıyorum dedı bende görusmeyı kestım ama son sözumu soyledım cunku ahirette hesabını banada sorarlar yaptıgın yanlıs kendıne yazık edıyosun er yada gec bu yaptıgın ortaya cıkar dedım alakayı kestım bunu ögrendıgımden berıde görüşmüyorum
apartmandakı herkes bılıyormus hep görmüşler herkes kadının evden cıkmasını ıstıyor
adam eve cok rahat girip cıkıyor anlayacagınız bı kadının kocası bılmıyor küçük bıde cocugu var cok acıyorum o cocuga 5 yasında daha ınanın bunu kımseyle paylasamamak ve susmak benı cok rahatsız edıyor
daha gencecık kadın nasıl mıdesı alıyor bılmem adamda tam bı kıro gormelısınız iğrenc
sacım görunur dıye balkona bıle cıkmayan bırıydı bu anlattıgım kişi ınsan bu kadar mı sapıtır
ne desem boş sadece içimi bosaltmak için yazdım kocasına da yazık
sustukca içim şişti valla
üstelik bu kadın bu adamı kocasıylada tanıştırmış. eeee madem tanıştırdın. kocan yokken neden alıyorsun hep. arkadaşsalar kocan varken neden gelmiyor
Ama hiç hoş değil bu söylediğin lütfen.akidem ne kadar genis dusunuyorsun, hayran kaldim vallahi
ben bu kadar genis degilim tuh bana:bbo:
Ama hiç hoş değil bu söylediğin lütfen.
Bakın benim geçmiş yorumlarıma sevgilisini aldatan birisi için ne demişim.
Ben burada komşulara halt yemek düşmez diyorum varsın genişlik deyin.
Ne kadar kötü olursa olsun anne bu çocuğun gözü önünde kötü birşey yaşanırsa kim vebalini ödeyecek.
Hepimiz aslın da gerçeği biliyoruz tadli ama her doğru her yerde söylenir mi?Zaten kadın çocuğun vebaline giriyor o ayrı .anne zaten 1 yildir cocugunun gozu onunde adami evine aliyor,
hangi vebalden bahsediyorsunuz siz,
genislik konusuna gelince alt alta ust uste yakalamadik sonra
sorun yok demissiniz, buna sasirdim...
Kocaya da diyecek birsey bulamiyorum artik, biliyor gibi geldi bana
ya bilmiyorsa bu ihtimale karsin gene de bi citlatmali...
Is koca da bitiyor aslinda,
kadin kocasindan o rahatligi bulmasa adam nasil 1 yildir evine girer cikar ya,
ustelik ne vasifla tanistiriyor esiyle,
esi demiyor mu ben evde yokken bu eve yabanci bir erkek giremez..
Yok arkadas akil alacak gibi degil...:uhm:
Yuh yaaa.Türkiye'de erkekler hep aldatirdi artik kadinlar daha azgin yaa.
Inanmayacaksiniz belki arkadaslar ama Almanya'da Türkler daha namusuna düskün,daha dindar.Örf adatina daha bagli.Burada öyle seyler duymak cok zor.
Hepimiz aslın da gerçeği biliyoruz tadli ama her doğru her yerde söylenir mi?Zaten kadın çocuğun vebaline giriyor o ayrı .
Ve yine arkasındayım kimseyi o şekilde görmedikten sonra...Seviyorum demiş olsa bile ev bastırmak..Bilemiyorum .Gerçeği adım gibi biliyoruz ama ..
Ben zaten baştada dedim evdeki çocuk nasıl o adamdan bahsetmiyor.
Hemde tanışıklığından haberim yokken bana bi tuhaf geldi bu durum.
Canım öyle garip aileler var ki kadın sırf para buluyor diye ses çıkarmayanlar, swingler ,sapkınlar.Benim tek derdim çocuk. Anne kötü olsun umrumda deği yeter ki o çocuğun gözü önünde bi zarar verilmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?