Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

zaten iftira değil. sevdiğini söylemiş adamı....

üstelik bu kadın bu adamı kocasıylada tanıştırmış. eeee madem tanıştırdın. kocan yokken neden alıyorsun hep. arkadaşsalar kocan varken neden gelmiyor

kadın cin gibi işini saglama alıyor canım.tanıstırmasa adamla eşinin,adamı eve aldıgında o an eşi gelse hersey ortaya cıkacak.tanıstırmasının sebebide adamı eve aldıgında eşi gelirse olay cıkmasın diye..valla korku filmi gibi..midem bulandı.hiç namus kalmamıs bunlarda.ar damarları catlamıs

akidem ne kadar genis dusunuyorsun, hayran kaldim vallahi
ben bu kadar genis degilim tuh bana:bbo:
Ama hiç hoş değil bu söylediğin lütfen.
Bakın benim geçmiş yorumlarıma sevgilisini aldatan birisi için ne demişim.
Ben burada komşulara halt yemek düşmez diyorum varsın genişlik deyin.
Ne kadar kötü olursa olsun anne bu çocuğun gözü önünde kötü birşey yaşanırsa kim vebalini ödeyecek.

anne zaten 1 yildir cocugunun gozu onunde adami evine aliyor,
hangi vebalden bahsediyorsunuz siz,
genislik konusuna gelince alt alta ust uste yakalamadik sonra
sorun yok demissiniz, buna sasirdim...
Kocaya da diyecek birsey bulamiyorum artik, biliyor gibi geldi bana
ya bilmiyorsa bu ihtimale karsin gene de bi citlatmali...

Is koca da bitiyor aslinda,
kadin kocasindan o rahatligi bulmasa adam nasil 1 yildir evine girer cikar ya,
ustelik ne vasifla tanistiriyor esiyle,
esi demiyor mu ben evde yokken bu eve yabanci bir erkek giremez..

Yok arkadas akil alacak gibi degil...:uhm:

hemde bu kadar alenen yapıyor haa...herkesin gözü önünde...kadın tam bir gerizekalıymış..
komşularıda duyarlılıklarından(!) ötürü ayrıca kutlamalı...lmaz:
çocuktan al haberi derler..bi gü bir yerde ağzından kaçıra velet..onu da tehdit ediyormu acaba..yazık demekten başka elinden birşey gelmemesi ne kadar acı... :1no2:

Yuh yaaa.Türkiye'de erkekler hep aldatirdi artik kadinlar daha azgin yaa.
Inanmayacaksiniz belki arkadaslar ama Almanya'da Türkler daha namusuna düskün,daha dindar.Örf adatina daha bagli.Burada öyle seyler duymak cok zor.

Hepimiz aslın da gerçeği biliyoruz tadli ama her doğru her yerde söylenir mi?Zaten kadın çocuğun vebaline giriyor o ayrı .
Ve yine arkasındayım kimseyi o şekilde görmedikten sonra...Seviyorum demiş olsa bile ev bastırmak..Bilemiyorum .Gerçeği adım gibi biliyoruz ama ..

Ben zaten baştada dedim evdeki çocuk nasıl o adamdan bahsetmiyor.
Hemde tanışıklığından haberim yokken bana bi tuhaf geldi bu durum.
Canım öyle garip aileler var ki kadın sırf para buluyor diye ses çıkarmayanlar, swingler ,sapkınlar.Benim tek derdim çocuk. Anne kötü olsun umrumda deği yeter ki o çocuğun gözü önünde bi zarar verilmesin..

Yuh yaaa.Türkiye'de erkekler hep aldatirdi artik kadinlar daha azgin yaa.
Inanmayacaksiniz belki arkadaslar ama Almanya'da Türkler daha namusuna düskün,daha dindar.Örf adatina daha bagli.Burada öyle seyler duymak cok zor.

Sen duymamissindir canim yapan heryerder yapar türkiyesi almanyasi yok bu isin
ohoooo ben nelerrrr duydum, burdada kimin eli kimin cebinde belli deyil:umursamaz:

baska bir komsu baska bir komsuyla

eski okul arkadasim kocasini yine eski bir okul arkadasimla :mymeka: kizida pek sevmezdim cok kavga ederdik, demekki bi bildigim varmis

alpim bacım geçmiş sayfaları okudum da..1 sene boyunca kocası hariç herkes duydu diyorsun...ya alla sen kocası nasıl duymayacak bu kadar rahat hareket ettiğine göre kadın kocası da pe......:1shok: .nasıl duyulmaz..o çocuğun 3 manyağın elinden alınıp devlet eline verilmesi lazım...yoksa tıoplum bir zararlı kazanacak....zavallının hayatı yitip gidecek...:çok üzgünüm:
diğer komşulara bu durumu anlat bence...bak eğitimcisin anlarsın çocuğun halinden..

Sizin dusunceniz...

Yukarda yazdigim da benim dusuncem...

çocuğun gözü önünüde zarar vermesin demişşin akidem ama..çocuğun gözü önnüde adamın biri annesiyle olmadık şeyler yaşıyor..çığlıklar vs...bizi ilgilendirmez vebali boyunlarına deyip çekilemyiz...kötülüğü görüp müdahale etmiyorsan vebali herkesin boynunadır... o masum için birşeyler yapılmalı...

cinayetler hep böyle olaylardan çıkıyor konu sahibi sakın kocaya falan bişey söylemeyin.bu vebalin altından kalkamazsınız..
kadınlada alakyı kesmişsiniz..
artık yapcagınız bişey yok. daha fazlada dedi kodusunu yapmayın ..

sanmam kocasinin cinnet gecirecegini , kadinda kocasini tanidigi icin zaten bukadar rahat

hem kocasini o adamla tanistirirken ne sifatla tanistirmiski, kocacim sana arkadasimi tanistirayim derken adam niye sormamis neyin nesi bu ne arkadasi diye, gerci bu zeki kadin kilifin hazirlayipta tanistirmistir ya

konu sahibi arkadasda dizi sunuyo bize sanki gelip bilaf atiyo, reklamlardan sonra der gibi cikip gidiyo:umursamaz:dogru düzgün dursada surda anlasak neyin nesi:1closedeyes:

Böyle bir şeyin imkanı var mı allah aşkına ya tam 1 senedir eve girip çıkacak herkes görecek ve kocasının bundan haberi olmayacak CADIARZU fıkra gibi

ben bu apartmanda kaç daire olduğunu merak ettim şimdi. ve bunların kaçı,bu olayı biliyor.
,hazan_suyunda dediği gibi,1 sene boyunca bu nasıl duyulmaz. gerçekten bende şaşırıyorum. çünkü kadın çok rahat. adamı eve gizli almıyor. ve bence o apartmandan mutlaka bu adama, laf gelmesi ,gerekirdi. konu sahibi geldiğinde, sorularıma cevap verirse sevineceğim.

alpim son dakka haberleri yok mu en son dostunun eve geldigini yazmistin...:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…