• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

Ne söyleyeceğimi bilemiyorum...Allah akıl fikir versin.Kendimi arkadaşın yerine koyuyorum da ben de olsam söyleyemezdim.Adam öldürmeye kalkar falan al sana 3.sayfa haberi,korkarım yani.
Gerçi kocasının bildiğini de düşünmeden edemiyorum...Bildiği halde ses çıkarmıyor da olabilir...hatta hoşuna gidiyor bile olabilir...malum dünyanın çivisi çıktı artık.sapkınlık tek çeşit değil ya...Allahım böyle insanlardan koru hepimizi :(

Hep diyorum, statünüz veya konumunuz ne olursa olsun, önce insan gibi insan olmak lazım. Bu ne iğrençliktir ki, adamı evine kadar almış. Allahtan kormuyorsun bari çocuğundan utan diyecem ama Allahtan korkmayan çocuğundan utanır mı?

o kadar kolay degil canım bi adama karın seni aldatıyor demek ...
belki o adam o anki psikolojiyle kabul etmicek soyleyen kişiye dalacak iftira atıyosun diye ...
kimse oyle bir olayın içinde olmak istemez..

kolay olmayan nedir kraliche, adamin duymasi mi
kadinin goz gore gore dostunu eve almasi mi ustelik
5 yasindaki cocugunun gozleri onunde...
hepsi bir yana komsular sadece kadina mi baski yapiyor
evden cikin diye, esi hic mi duymuyor bu adam aptal mi
iftira desek biri yapar ikisi yapar ee komsularin hepsi ayni seyi
soyluyorsa vardir birsey o zaman...
ya esi cok saf yada salaga yatiyor,
aklim almadi bu konuyu bizim insanimiz da da su var, insanlar hakkinda dedikodu yapar
asar keseriz, is ciddiye binince aman neme gerek canim bana dokunmayan yilan bin yil yasasin deriz, eger kocaya birsekilde duyurmuyorlarsa o zaman
evden cikin diye baski da yapmasinlar, bu bu kadar basittir :1closedeyes:

doğru söze ne denir. haklısın tadlım.. kadındaki cesarete bak dostuyla kocasısını da arkadaş yapmış.
cesarete bak.sanki olay ortaya çıksın diye çabalıyor.
rahat rahat adamı eve alıyor. çocuğun babaya söyleyeceğinden de, korkmuyor.
komşuna çok rahat ve onun söyleyeceğinden,korkmaksızın, anlatıyor. evet bu kadın adrenalin bağımlısı:delphin:
,heyecan arıyor sanırımdelikafadulden......

evet okypitim ve insanlar bu kadar mi agiz birligi yapar hic mi
kokusu cikmaz bu isin, cocuk da kucuk degil ki akli eriyordur
cocugun agzini bantlasan durmaz acaba babasina demiyor mu
baba evimize bir abi geldi, baba bugun de geldi baba annemi opuyor,
baba o mu benim babam yoksa, ilginc...

tadli canım kolay değill bence o baskı yapan mahallenin erkekleri degildir ... kadınlarıdır surekli dedikodu yapıp arkasından konusan bence mahallenin erkeklerinin cogunun bile haberi yoktur ... ha olsa gidip adam senin karın boyle boyle demez ... diyemezzz...
cunku adam kalksa benim karımın şeyinin bekcisimisin dese ! yada senin karımda gozun varda iftiramı atıyosun dese ortalık karıssa ne olur bir dusun ... o anki ruh halini bilemezlerki adamın ne yapacagı bellimi olur...
ha gercek bi şekilde herkez okeylerse cıkar ama belkide çok geç olur olan soyleyene olur ...
şahsen ben olsam eşimi karıstırmam bu işe gidip soylemesine falan ...
iş yokken birinin .... için eşimin başının belaya girmesini goze alamam ... hem oyle bi durumda adam zaten benim karım yapmaz diye kalkışacaktır bunun boyle olmaması imkansız kimseyi akıllı uslu dinleyip siz ole diyosanız oyledir diyip gitmez .......

birinin kocası eninde sonunda adamı çeker ve söyler... yani,bu eninde sonunda duyulacak.... benim şaşırdığım,kadının bu kadar rahat olması. korkusuzca hareketlerine devam etmesi. bu bana çok ilginç geldi...

kolay olmayan nedir kraliche, adamin duymasi mi
kadinin goz gore gore dostunu eve almasi mi ustelik
5 yasindaki cocugunun gozleri onunde...
hepsi bir yana komsular sadece kadina mi baski yapiyor
evden cikin diye, esi hic mi duymuyor bu adam aptal mi
iftira desek biri yapar ikisi yapar ee komsularin hepsi ayni seyi
soyluyorsa vardir birsey o zaman...
ya esi cok saf yada salaga yatiyor,
aklim almadi bu konuyu bizim insanimiz da da su var, insanlar hakkinda dedikodu yapar
asar keseriz, is ciddiye binince aman neme gerek canim bana dokunmayan yilan bin yil yasasin deriz, eger kocaya birsekilde duyurmuyorlarsa o zaman
evden cikin diye baski da yapmasinlar, bu bu kadar basittir :1closedeyes:

evet okypitim ve insanlar bu kadar mi agiz birligi yapar hic mi
kokusu cikmaz bu isin, cocuk da kucuk degil ki akli eriyordur
cocugun agzini bantlasan durmaz acaba babasina demiyor mu
baba evimize bir abi geldi, baba bugun de geldi baba annemi opuyor,
baba o mu benim babam yoksa, ilginc...

:1shok:CADIARZU:roflol::roflol::roflol:

söylemek isteyen bir yolunu bulur söyler, illa yüzüne söylenmesi gerekmiyorki:1ninca:

hani burda böyle bir konu daha vardi bi arkadasimiz komsusunun kocasini face de bi kadinla ask dolu mesajlarini görmüsdü hatta kocasi sen karisma sakin söyleme demisti:olmaz:
okadar fikir ürettik söyle yap böyle yap diye.. misal komsulardan biri gizli numaradan tel acip karin seni aldatiyo eve aliyo adamai, bigün eve erken gel inanmassan diyebilira.s
bu yüzdende bana tuhaf geldi konu,:sm_confused: herkes görecek bilecekde kocasi hala duymamis olacak:umursamaz:

söylemek isteyen bir yolunu bulur söyler, illa yüzüne söylenmesi gerekmiyorki:1ninca:

hani burda böyle bir konu daha vardi bi arkadasimiz komsusunun kocasini face de bi kadinla ask dolu mesajlarini görmüsdü hatta kocasi sen karisma sakin söyleme demisti:olmaz:
okadar fikir ürettik söyle yap böyle yap diye.. misal komsulardan biri gizli numaradan tel acip karin seni aldatiyo eve aliyo adamai, bigün eve erken gel inanmassan diyebilira.s
bu yüzdende bana tuhaf geldi konu,:sm_confused: herkes görecek bilecekde kocasi hala duymamis olacak:umursamaz:

evet yani birsekilde duyurulur:1ninca:

yazdigimi soruyu göredin galiba nezamandan beri aldatiyor kocasini, neden icimden bir his kocasinin haberi var diyor acabaCADIARZU (okadar gircek cikcak evlerine adamin kulagina gitmicek):sinifsinif:

benim gördüğüm kadarıyla gecen ramazandan berı yapıyor bunu yanı bır sene olmus

kocasının bildiğini sanmıyorum

Allah ıslah etsin

benim gördüğüm kadarıyla gecen ramazandan berı yapıyor bunu yanı bır sene olmus

kocasının bildiğini sanmıyorum

Allah ıslah etsin

:1shok: bir sene nasil saklamis bunu ya, hayret ettim ,devamlimi geliyor yoksa nadirenmi, ya cocugundandami korkmuyo söyler diye
peki sana ne cesaretle söyledi, yakinmi oturuyonuz sen hic gördünmü

amma soru sordum ha:delphin:

bende anlamıyorum nasıl duyulmuyor herkes biliyor ama bi tek adam bılmıyor
alttan her bagırma sesı geldiğinde hah bu sefer basıldı diyorum ama nerdeee
inanın arkadaşlar gece gündüz demiyo kocasının gelecegı son dakıkaya kadar değerlendiriyor kadın
hiç anlamıyorum böylelerıne neden bırsey olmuyo diye ama enınde sonunda ortaya cıkar hangı yapılan pis iş ortaya çıkmamamıski

:1shok: bir sene nasil saklamis bunu ya, hayret ettim ,devamlimi geliyor yoksa nadirenmi, ya cocugundandami korkmuyo söyler diye
peki sana ne cesaretle söyledi, yakinmi oturuyonuz sen hic gördünmü

amma soru sordum ha:delphin:

alt katta oturuyor süreklı gelıyor adam cocuk cogu kez babaannede evde oldugu zmanda gelıyor adam sanırım odasına kapatıyor ben hemen hemen ıkı gune bır adamı ya apartmanın ıcınde yada dısında mutlaka görüyorum
kocasına söylemeyı inan cok isterdım ama çok büyük bı risk çamur sıcrar demişler

Adama yazık ya, herkes biliyor bunu, bir erkek için ne feci bir durum.

Çocuk da kesinlikle anlıyordur bir şeyler, şimdi tanımlayamasa da, ileride anlayacak bu adamla annesi arasında olan biteni. Psikolojisi ne hale gelecek bakalım.

Ben olsam bir şekilde haberdar ederim kocasını. Bir kağıda yazıp koy kapıya cebine vs. Biri yapsın bunu valla, böyle rezillik mi olur.

Nasıl gitmez adamın kulağına ona da hayret.

çocuğuna acıdım yazık toplum olarak ne hale geldikbenneyaptımki
bir kadın eşini ve kendi onurunu bırak çocuğunu düşünmeden nasıl bu kadar bencilce hareket edebilir.yuvasında mutlu değilse ayrılsın gitsin ne hali varsa görsün
bu şekilde çocuğun gözü önünde rezillik yapmasın.ilerde o çocuğun ruh halini düşünmek bile istemiyorum:1no2:hep diyorum her kadın anne olamaz diyea.s

yaşadığım yerde bu tarz iki olay yaşandı.. tabi benim bildiğim.. birisi ile aynı sitede oturuyormuşuz fakat bizim haberimiz ancak adam eve polislerle baskın yapınca oldu.. kadından hiç kimse bu tarz birşey beklemezdi çünkü engelli bir çocuğu vardı ve nadiren dışarı çıkan bir kadındı.. gören komşular adam haber vermişler ama tabi kimliklerini bildirmeden ve adam iz sürmüş 1 hafta sonra da yakaladı işte kadını... ve her iki tarafta evliydi..

ikincisinde adam esnaf.. şehir dışına çıktığında kadın bir adamla otellerde buluşuyormuş adamın akrabaları takip edip yakalamışlar adam boşandı tabi... ve bugün yeni evlendiği bayanla düğünleri oluyor...

Yaradan ıslah etsin bu kadınları...

kadının kocası pazar çalışmıyor ama hep kahveye gidiyor gece bıle cok geç gelıyor eve pek uğramıyor yanı onun yerıne baskası gelıyor

Aslında gercekten emınsenız,
komsularınızın eşlerı toplanıp kadının eşiyle konusmayı deneseler olmaz mı acaba dicem ama kadının kocası tutupta "sıze ne" demez herhalde... Sonucta baska aıleler var orada herkesın colugu cocugu var,böyle bır yasantının olması cokk yanlıs...

Back