• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

kadın cibilliyetsiz o ortada..ama eşinin haberi olmaması bi garip..herkes biliyorsa etrafta dedikodu olur bi sekilde adamın kulagına gider.gitmemesi kadın acısından sans,esi tarafındanda sanssızlık sanırım

ayyyyyyyy içim daraldı nasıl bir ahlak anlayısı o kadında ,nasıl bir cesaret!!!!
offff ya o küçük çocugun ne günahı varmısta öyle bir kadın dogurmus onu

hata yapıyor bu kadın ama farkında deil şeytan şaşırtmış..

ikisinede acımam kocasınada ama o çocugun piskolojisi alt üst olacak.. ilerde..mafoldumben

aman igrenc bir durum yaa..
Kadin bosansin isterse 4 erkekle ayni anda beraber olsun ama lütfen
evliyken yapmasin beeee

yav bütün kk duydu yazık kadının kocası hala duymadıkaydirigubbakcemile3

şaşılacak şey doğrusu.ben o kadının komşusunun yerinde olsam bi şekilde kocasının duymasını sağlarım.

kocası safmıdır? safa mı yatıyor? insan bir sekilde anlar nerde calısıyor bu yer altındamı canım? gün içerisinde hiçmi esiniz aramaz ,hiçmi aksilik olup evine zamansız gelmedi ? insan şüphelenir baska seylerdende eve geliyor neticede

Eve aliyor...ulu ortada...cocuguda var...pesssss:1shok:

Bu Kadinin iyce perdesi yirtilmis olmali....evine nasil aliyor ya...?

Ayrica ben kocasinin habersiz olduguna inanmiyorum...kolu komsu biliyor görmüs..ehhh milleti biliyoruz, dedikodu almis basini gidiyordur...hicmi bu adamin kulagina gelmedi?

Inanilir gibi degil....yazik evladindan utan bari...:kızgın:

demekki evli kadın avcılarıda varmışCADIARZU

evli olmak tehlkeli bu devirde sanırım..

bekarlardan daha cazipmi geliyor insanlara ne, evli erkek, evli kadın..

kadın da zaten aşmış artık demekki saç teli göstermemeyi filan..:umursamaz:

yazık.. yuva yılan yuvasına dönmüş..

pesss ya böyle insanlardan midem bulaniyor böyle böyle kapalilarinda adini cikartiyor o cocuga günah hicmi düsnmüyor
benim ömrüm oldukca kocamdan baska el degmesin bana diye hep ´dua ederim
böylelerini anlamiyorum bi tane yetmiyor galiba

Konuyu okuyunca aklıma Veysel Karani Hz.lerinin bir kıssası aklıma geldi bilenleriniz vardır muhakkak.
Veysel Karani Hz.lerinin sürekli tuvalete götürdüğü bir testisi varmış, testi birgün kırılmış ama kendisi öyle üzülmüş, öyle ağlamışki sonunda eşi dayanamamış Bey bir testiye bu kadar ağlanırmı yenisini alırız demiş,
Veysel Karani Hz.lerinin verdiği cevap aynen şu olmuş ben kırılan testiye değil hanım, yeni bir testiye mahremimi nasıl açıcam ona ağlıyorum demiş.
Nereden nereye geldik şimdikilerde ar perdesi hiç kalmamışki bunu artık aleni yapıyorlar. Yazıklar olsun o kadın ve onun gibilerine

stelina dogru soyluyor her komsusu biliyor da bir Allah'in kulu da kocasina citlatmiyor mu?
hem komsular evden cikmasini istiyormus, adam karisina komsular neden
evi bosaltmamizi istiyor var mi bunun bir sebebi demiyor mu yada komsularina derdiniz ne neden
evden cikacagim demiyor mu adam?

o kadar kolay degil canım bi adama karın seni aldatıyor demek ...
belki o adam o anki psikolojiyle kabul etmicek soyleyen kişiye dalacak iftira atıyosun diye ...
kimse oyle bir olayın içinde olmak istemez..

stelina dogru soyluyor her komsusu biliyor da bir Allah'in kulu da kocasina citlatmiyor mu?
hem komsular evden cikmasini istiyormus, adam karisina komsular neden
evi bosaltmamizi istiyor var mi bunun bir sebebi demiyor mu yada komsularina derdiniz ne neden
evden cikacagim demiyor mu adam?

doğru söze ne denir. haklısın tadlım.. kadındaki cesarete bak dostuyla kocasısını da arkadaş yapmış.
.sanki olay ortaya çıksın diye çabalıyor.
rahat rahat adamı eve alıyor. çocuğun babaya söyleyeceğinden de, korkmuyor.
komşuna çok rahat ve onun söyleyeceğinden,korkmaksızın, anlatıyor. evet bu kadın adrenalin bağımlısı:delphin:
,heyecan arıyor sanırımdelikafadulden......

Son düzenleyen: Moderatör:
olan sadece çocuklara oluyor...annelik bumudur ya..boşansın o zaman sonra ne yaparsa yapsın...

boşandıgında o aldattıgı adam onu kabul etcekmi sanki ...
adamda biliyor işi butun sorunları ihtiyacları karsılanmıs sorumlulugu olmayan bi kadına gidiyor...
nasılsa kendi bakıp beslemiyor ...
o kadının sorumlulugunu kocası cekiyor herseyini adamda gidip laylaylom beaber oluyor ..
o adama o kadının sorumlulugunu yukle bakalım bi daha gormek bile istemicektir o kadını kafamçokkarıştı

Back