O.... da olsa anne annedir.Böyle bir durum da çocuğun psikolojisini düşünsenize....adamın yani kocasının adını soyadını biliyosanız turkcell avea vodafone ne varsa arayın tel nosunu ogrenin
gizli numarayla kadının dostu eve geldiginde kocasını arayın evine git karın seni aldatıyo su an adam evde deyin sonra oturun çekirdek çitletin :icecream:
ben olsam aynen bunu yapardım
ister öldürsün ister sakat bıraksın müstehaktır o ırzı kırık gacıya
Acaba neden aldatıyor kocasını?
O.... da olsa anne annedir.Böyle bir durum da çocuğun psikolojisini düşünsenize....
Ayrıca o çocuğun babasının yanın da o adamdan hiç bahsetmemiş olmasıda garip.
Bilmediğiniz başka şeyler olabilir...
o... bi annesi olacağına hiç olmasın daha iyi
büyüdüğünde senin annem bir şeydi yavrum! lafları duyacağına varsın anasız büyüsün
o cocugun psikolojisini adamı eve alırken düşünmeyen bi kadın nasıl annelik vasfina nail olabilir bi söyler misiniz?
her canlı üreme özelliğine sahip
kedi de köpek de...
onlar bile yapmaz yavrularına bu kadının cocuguna yaptıgını ne annesi Allah aşkına
Bende bundan bahsediyorum danışıklı dönüşüklü olmadığını bilemezsin biir.Eve adamı almış olsa bile alt alta üst üste görmeden kimseye iftira edilmez .bu adam hafta sonu calisip pazarlarida kahveye gidiyorsa demekki evde olmamaya calisiyor. yani herseyi adi gibi biliyor. bilmemezlikten geliyor. haberinin olmamasi mumkun degil bence
Zaten çocuklar başka hiç bir şeyden etkilenmiyorlar.
Üvey anne elinde büyüyeceğime ahlaksız annem olsun daha iyi..
Kadını döndürmek varken direk eşine haber verelim diyoruz olmaz ki..
Bende bundan bahsediyorum danışıklı dönüşüklü olmadığını bilemezsin biir.Eve adamı almış olsa bile alt alta üst üste görmeden kimseye iftira edilmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?