Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

adamın yani kocasının adını soyadını biliyosanız turkcell avea vodafone ne varsa arayın tel nosunu ogrenin
gizli numarayla kadının dostu eve geldiginde kocasını arayın evine git karın seni aldatıyo su an adam evde deyin sonra oturun çekirdek çitletin :icecream:
ben olsam aynen bunu yapardım
ister öldürsün ister sakat bıraksın müstehaktır o ırzı kırık gacıya

O.... da olsa anne annedir.Böyle bir durum da çocuğun psikolojisini düşünsenize....
Ayrıca o çocuğun babasının yanın da o adamdan hiç bahsetmemiş olmasıda garip.
Bilmediğiniz başka şeyler olabilir...

Acaba neden aldatıyor kocasını?

ee şeymiş akidemcim
bi rivayete göre adamcaaazın kusu ötmüyomuş
öteki rivayete göre ise pipisi çok minikmiş
ondan kadıncaaz da napsın mutluluğu başka şeylerde ariyo :gitme:
çok haklı bi sebebi var bence aldatmak için
medeni cesaretinden ötürü kutluyorum ablayı :smiley-cool:

kahveye gidilir. adam bulunur.eve hırsız girmiş. eşimniz sizi çağrıyor denilir. kapıcı yada bir bey tarafından. sonrası Allah kerim

o... bi annesi olacağına hiç olmasın daha iyi
büyüdüğünde senin annem bir şeydi yavrum! lafları duyacağına varsın anasız büyüsün
o cocugun psikolojisini adamı eve alırken düşünmeyen bi kadın nasıl annelik vasfina nail olabilir bi söyler misiniz?
her canlı üreme özelliğine sahip
kedi de köpek de...
onlar bile yapmaz yavrularına bu kadının cocuguna yaptıgını ne annesi Allah aşkına

zaten adamı çocuk varkende eve alıyormuş ki kadın. çocuğun psikolojisi zaten bitmiştir...

Ben karşıyım haber verilmesine çok tehlikeli çünkü .Bastırmak falan allah muhafaza cinayet bile işlenir...
Farklı şekilde bilgilendirilmeli eş..

bu adam hafta ici calisip pazarlarida kahveye gidiyorsa demekki evde olmamaya calisiyor. yani herseyi adi gibi biliyor. bilmemezlikten geliyor. haberinin olmamasi mumkun degil bence

Son düzenleme:

Zaten çocuklar başka hiç bir şeyden etkilenmiyorlar.
Üvey anne elinde büyüyeceğime ahlaksız annem olsun daha iyi..

Kadını döndürmek varken direk eşine haber verelim diyoruz olmaz ki..

peki bu kadın nasıl bu kadar cesur olabiliyor. bu iş değil. kahve. adam sıkıldı ,,biriyle tartıştı kahvede ,yada eve gelip bir şey almak istedi,nasıl adamı eve alıyor bu kadın. bu cesareti nerden buluyor pekiii. valla kafam karışıyor bunları düşününce..:bbo:.

Allah korusun akidemin dedigi gibi cinayet bile işlenir.televizyonda,internette hep görüyoruz okuyoruz bu tür haberleri.adam karısının aldattıgını ögrenince cinnet geciriyor aileyi tamamen kursuna diziyor..Allah korusun..böyle seylere aracı olmakta cok yanlıs bence.eşin seni aldatıyor dense adamın yüzüne o an neler olur kim bilir.en iyisi adama mektup yazmak..eşin seni aldatıyor(bir dost) gibi..

bu adam hafta sonu calisip pazarlarida kahveye gidiyorsa demekki evde olmamaya calisiyor. yani herseyi adi gibi biliyor. bilmemezlikten geliyor. haberinin olmamasi mumkun degil bence
Bende bundan bahsediyorum danışıklı dönüşüklü olmadığını bilemezsin biir.Eve adamı almış olsa bile alt alta üst üste görmeden kimseye iftira edilmez .

akidem ne kadar genis dusunuyorsun, hayran kaldim vallahi
ben bu kadar genis degilim tuh bana:bbo:

iyide ne tesadüfki bu adam hep eş yokken geliyor. adam aile dostuysa ,akrabaysa ,arkadaşsa neden hep eş yokken gelirki... hemde 1 senedir...

Bu kadar düşüncesizliğe pes yanii yazık değil mi birde çocuğu varmış..Kocası nasıl duymuyo anlamıyorum yani eve alırken çocuğu evde olmuyor mu ki?

Zaten çocuklar başka hiç bir şeyden etkilenmiyorlar.
Üvey anne elinde büyüyeceğime ahlaksız annem olsun daha iyi..

Kadını döndürmek varken direk eşine haber verelim diyoruz olmaz ki..

mide meselesi hanımefendiciğim
ayse fatma hasan hüseyin tercih edebilir ama ben etmem

18-20 yasında toy bi genc kızdan bahsetmiyoruz
yasını başını almış üstelik cocuk dogurmuş çakma bi anneden bahsediyoruz
ne döndürcem Allah aşkına, ne o çarkıfelek ne de ben mehmetaliyim

Bende bundan bahsediyorum danışıklı dönüşüklü olmadığını bilemezsin biir.Eve adamı almış olsa bile alt alta üst üste görmeden kimseye iftira edilmez .

iftira deyilki canim, kadin kendi anlatmis konu sahibi arkadasimiza:umursamaz:

nasi yani adam simdi yinemi geldi eve, git su komsundan bi tuz iste bakalim napiyolar:1ninca:delikafadulden

üstelik bu kadın bu adamı kocasıylada tanıştırmış. eeee madem tanıştırdın. kocan yokken neden alıyorsun hep. arkadaşsalar kocan varken neden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…