- 18 Temmuz 2024
- 681
- 646
- 35
- Konu Sahibi Rahatlikbatti
Sinir oluyorum apartman sesine. Güzel ülkemde yatay yerleşme neden yok anlamıyorum, herkes üst üste oturacak illa. Duvarlar desen ince kağıt denetleyen hak getire hani bunun yalıtımı diyorsun...1,5 senedir. Derdimi üst kattaki mağara adamlarına anlatmaya çalışıyorum ama bir arpa boyu yol alamıyorum. En son terliklerini değişmişlerdi güya. Hanfendi beyfendiler halılarını yazın kaldırıyorlarmış yaz geliyor diye o da yetmiyor gece kedileri evi başımıza yıkıyor neyse kediyi tolere edebiliyorum. Asıl mesele terlik sesi eskiye oran daha hafif ama yinede geziyor işte odadan odaya. Tv açıkken dahil duyuyorum sesini. Ama eşimin umrunda değil. Geçen bir arkadaşımda üst komşusundan geldiğini söyledi ancak kendisini etkilemediğini bana şaşırdığını söyledi. Acaba ben bu durumu artık takıntı haline mi getirdim bilmiyorum. Katlanamıyorum artık. Aynı durumu yaşayan ve abarttığımı düşünenler yoruma lütfen.
Sırf bu yüzden kiraladığım her evde hep en üst katı seçerim. Alt katın bile gürültüsüne tahammülüm yok bı de üst katı çekemem.
Eşiniz aldırmaz, çünkü erkeklerin gürültü anlayışı başka, gamsız onlar o konuda.
Muhtemelen siz sessiz yaşayan birisiniz o yüzden de fazla hassassiniz. Ben artık şuna kanaat getirdim sorun bizlerde, biz de gürültülü saygısız olmalıyız, ama olamıyoruz lanet gelsin... Ay sinir bastı yazarken, Allah sabır versin bacım