- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.074
- 468
- Konu Sahibi Bahtlibedevi
-
Kadın düşmanlığı yapmıyor hiçkimse, çokeşliliği meşru gören eşine toz kondurmayan ve hâlâ aklamaya çalışan sizsiniz. Kendinize o kadar düşmansınız ki, başka düşmana ihtiyacınız da yok emin olun.Allahin slgi sen nerden cikardin rahat oldugumu sinirden yazamamisim bu nasil bir kadin dusmanligi ya her sekilde bi sey bulup ama kadinda soyle hatali yaziyorsunuz yaziklar olsun siue
uyarmakla alakasi yok fake yazip gulmus igrencisiniz sizi de katiyorum yazmis kocani dizginle once yazmis ben kimseyi dizginleyemem herkesin kendi karakteri yani kadin dusmanligi beni cildirtiyor adam aldatsa bile sen dizginliyememissim diyorlar yaziklar olsun ya bunu da diger kadinlar yapiyorKimse sizi aşağlamaya çalışmıyor ama siz sizi uyaranlara hakkaretnediyorsunuz.
Kocanız yalan söylüyor. Komşu sizin fotonuzu istemiş. Düğünü görmek istese beraber fotonuza bakardı.dugun fotosunu guya gormek istemisler oda ikimizin birlikte degil benim tek yollamis haberim yoktu orda ogrendim bana da nealaka geldi yani soruyorum dusunemedim hataydi ozur dilerim diyor yani ne diyeyim
Yorumsuzkocasi diyorki kocan bana seni ove ove bitiremedi
bunlar Ne kadar eski arkadaş, kadını ne kadar zamandır tanıyor kocan?esimin eski bir arkadasi
Burda yorum var size aitkarisinin oyle reklamini yapmaz sanki pazarliyor gibi
Yani bunun saflıkla ne ilgisi var karının fotoğrafını başka adama niye atarsın? Gelinliğine takılarına falan mı baktılar niye yani.benim tek cekindigim dugun fotosunu gondermis
Eski arkadaşının ne olduğunu bilirsin, onlar da kendi arkadaşlarını bilir. Nezaketen eşin hakkında övgüyle bahsetmekle diğeri arasındaki farkı anlayabilecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.hayir ben kocamin oyle oldugunu dusunmuyor saftir kendisi anlamamistir bence
23 ve 25
ben boyle birseyi mesru gormuyorum mesru gorsem halimden memnun biraya konu bile acmazdim iftiraci sana iftira davasi acarim ugrasirsan senelerceKadın düşmanlığı yapmıyor hiçkimse, çokeşliliği meşru gören eşine toz kondurmayan ve hâlâ aklamaya çalışan sizsiniz. Kendinize o kadar düşmansınız ki, başka düşmana ihtiyacınız da yok emin olun.
Benim.sana yaptığım hadsizligi göstersenesiz de istediginizi yazamassiniz hadsizlik yaparsaniz agzinizin payini alirsniz
keske fake oksaydi bu sacma seylerin arasinda kalmasaydimİnşallah konu fakedir değilse de kimseyi suçlamayın kocanız iğrenç biri. Her şeyi biliyor saf ayağına yatıp tepkinizi ölçüyor.
ben illaki siz ettiniz yazmadim herkes adina konusuyorsaniz herkes adina cevap alirsinizBenim.sana yaptığım hadsizligi göstersene
Deki şu haksızlık
Herkese hakaret edip uslubunu bozup öfke kusma hakkınız yok derdiniz neyse yazın hanım hanım yorumlara cevap verin
Önce kendine bak bence sonra hadden bahset
sensin cahil beni ilgilendirmez ikisinin iliskisi benim aileme sicrarsa ilgilendirir bukadar basitHayat arkadaşı nedir? Ne kadar cahilsiniz ya cidden. Ayrıca sizi bağlamaz orda normalse burda da normal insanlar özgür. Muhabbeti kesin. Kimse sizin o tipsiz kocanıza ölmez.
Keske o kadına ve kocanıza yapsaydınız bu çemkiirmeleri sizin fotonuzu elin adamına yollayan kocaya küfürler yagdırsaydın buraya öfkeni kusmaya gelmişin belli ama burası senin terbiyesiz kocanın yeri değil evin hiç değilben illaki siz ettiniz yazmadim herkes adina konusuyorsaniz herkes adina cevap alirsiniz
uyarmakla alakasi yok fake yazip gulmus igrencisiniz sizi de katiyorum yazmis kocani dizginle once yazmis ben kimseyi dizginleyemem herkesin kendi karakteri yani kadin dusmanligi beni cildirtiyor adam aldatsa bile sen dizginliyememissim diyorlar yaziklar olsun ya bunu da diger kadinlar yapiyor
Alman oldugu icin kulturel anlamda oyle dusunmuyordur diye dusundum yani almanlar kadinlarini fazla kiskanmiyor oyuzden ona normal gelmistir ama o kadin bile bana dedi senin tek fotonu yollamis diye biz ikinizi atar diye dusunduk ben de dedim nezaman haberim yok benim tek fotomu mu yollamisBiraz düzenleyin konunuzu, neyin ne olduğu belli değil; noktalama yok, paragraf yok, kelimelerin neredeyse yarısı yanlış yazılmış, anlam bütünlüğü hiç yok, okurken can çekiştim.
Kocanız saf değil hanımefendi, benim kocam benim tek fotoğrafımı herhangi bir arkadaşına yollamaz mesela. Sizinki de böyle bir şey varsa işin içindedir, normal bir erkek o insanları evden kovar.
Hanımefendi gerizekalımısınız?Allah aynisini basina versin amin ben mi igrenc oluyorum siz disari cikti diye tecavuze ugrayan kadinlara disarda je isin var diyen kafadasiniz umarim basina benim basima gelen gelir insanlar sana igrenc der rezil
senin ahirinda degil gelisi guzel terbiyesizlik yapamassiniz neyse kapaniyorsa konuyu kapatirim hesabida sizinle ugrasamam hadi canimKeske o kadına ve kocanıza yapsaydınız bu çemkiirmeleri sizin fotonuzu elin adamına yollayan kocaya küfürler yagdırsaydın buraya öfkeni kusmaya gelmişin belli ama burası senin terbiyesiz kocanın yeri değil evin hiç değil
Kocanızı saf diye hoş görmeye çalışıyorsunuz ama kocanız saf falan değil. Hem o adamla ayrı odaya çekilip sizi övmüş, hem sizin fotoğrafınızı atmış. Gayet bilinçli olarak ağzınızı aramış üçü de artık devam edersiniz veya etmezseniz o sizin bileceğiniz iş. Almanlar eşlerini kıskanmıyor olduğu için belki de grup yapmaya bu kadar sıcak bakıyorlar.senin ahirinda degil gelisi guzel terbiyesizlik yapamassiniz neyse kapaniyorsa konuyu kapatirim hesabida sizinle ugrasamam hadi canim
İğrenç yazılan siz değilsiniz, yaşadığınız durum. Eşinizin herşeyden haberi vardır kimse o kadar saf olamaz. Boşayın gitsinvalla ben de karar veremedim bende buraya yazdimki hani gereksiz fesatsam soylesinler ama kadin kadinin dusmanidir bana igrenc yazmislar sagolsunlad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?