- 17 Temmuz 2021
- 6.859
- 22.372
- 298
- Konu Sahibi Bahtlibedevi
Yanyanayken telefonundan gosterirsin gorurleriste onlar dugunde nasil oldugumuzu gormej istemis buda beni tek atmis nealakaysa yani bana anlatilan bu
Foto atmak nedir
Cok sacma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanyanayken telefonundan gosterirsin gorurleriste onlar dugunde nasil oldugumuzu gormej istemis buda beni tek atmis nealakaysa yani bana anlatilan bu
Ben kinamiyorum kınamiktanda ALLAHA sığınırım ama anlattıginız şeyler normal bir aile yapısına ters ne cevremde nede ailemde yok çok şükür resim gönderme buraya konuyu açmışsan yorumlarıda açık olman lazimbak iste demek istedigim tam olarak bu zihniyet kohne pis zihniyetini buraya kusma unutma boyle gelisiguzel kinadigin hersey birgun basina geliyor insanin
Yoo komiksiniz ben guluyorum okumak istiyorum sikayetle ugrasam
ozaman yanyana degildiler iste wpden yani ben de anlamadim simdi de esimle kavga ettim agliyor bana diyorki sen hic arkadasim olsun istemiyorsun ben gorusme dedigim icin yani ben ne diyeyim hayir gorus mu diyeyimYanyanayken telefonundan gosterirsin gorurler
Foto atmak nedir
Cok sacma
hayir benim konu acmam sana dalga gecme hakaret etme hakki vermez normal olmadigi icin xazdim zaten yani bana normal gelmedigi icin ama ben acaba cok kiskancim.kafamda kurdum mu dedim birazda oyuzden buraya yazdim ama hataydi tamamenBen kinamiyorum kınamiktanda ALLAHA sığınırım ama anlattıginız şeyler normal bir aile yapısına ters ne cevremde nede ailemde yok çok şükür resim gönderme buraya konuyu açmışsan yorumlarıda açık olman lazim
Grup seviyorsan bosanalim git onlarla yasa deozaman yanyana degildiler iste wpden yani ben de anlamadim simdi de esimle kavga ettim agliyor bana diyorki sen hic arkadasim olsun istemiyorsun ben gorusme dedigim icin yani ben ne diyeyim hayir gorus mu diyeyim
Almanca oyle deniyor turkcede dost hayatiHayat arkadasi deyince aklıma safiye ile Faik geliyor otomatikman
çokta tın ben bana hakaret edenlere geri agzının payını verdim konu sahbiyim dize istediğinizi diyemezsınız simdi aglamayın size agzınızın payını veren biri var diye kapanırsada kapansın izi olur
At yine endamlı hayvan,bir asaleti bir duruşu var.
Elin adamına karisinin izni olmadan resmini atan adamı at gibi asıl bir hayvanla mukayese etmem pek tabi.
telefonuna baktım konusmus telefonda dısarda öyle gelmiş eve ve bana söylemiyor bu yalancı gorusmeye devam edip söylemez bana allahın belasıKocana söyleyeceksin o insanlarla bir daha görüşmeyecek. Eğer görüşmeye devam edelim vs derde o zaman bilerek atmış fotonu anlarsın. Bilerek atmış gibi geldi bana da ama belli olmaz
Bana da sonradan niyetlerini anlamış da işine gelmiş gibi geldi çaggal oğlu çaggalKocana söyleyeceksin o insanlarla bir daha görüşmeyecek. Eğer görüşmeye devam edelim vs derde o zaman bilerek atmış fotonu anlarsın. Bilerek atmış gibi geldi bana da ama belli olmaz