- 5 Ağustos 2023
- 52
- -25
- 1
- Konu Sahibi Bahtlibedevi
Yorumsuz
bunlar Ne kadar eski arkadaş, kadını ne kadar zamandır tanıyor kocan?
Burda yorum var size ait
Yani bunun saflıkla ne ilgisi var karının fotoğrafını başka adama niye atarsın? Gelinliğine takılarına falan mı baktılar niye yani.
Eski arkadaşının ne olduğunu bilirsin, onlar da kendi arkadaşlarını bilir. Nezaketen eşin hakkında övgüyle bahsetmekle diğeri arasındaki farkı anlayabilecek yaşta olduğunuzu düşünüyorum.
Rahatsızsan görüştü
hayir bilerek provoke etmeye calisan insanlar var . Direk hakaret eden de var yani benim ne sucum var boyle olduysa benim mi sucumdu Allah askina bu nasil bir zihniyettir boyle . Uzerine dalga gecer gibi hahaha kocan soyle boyle yapmis seni yazmislar . Uslupsuz birsekilde yaziyorlar bilerek yarama tuz basiyorlar emoati yoksunlari ben cevap verince suclu mu oluyorum benim bu siteyi ilk kullanmam sadece hesapsiz yorumlari okurdum eskiden ben kadin kadinin halinden anlar sanmistim tam tersine assagilamak icin yer arayan kaba saba insanlar cikti kapatip gidicem hesabi hic ugrasamamBazı tepkilerin bu şekilde gelmesi normal. Çünkü normal bir konu açmadınız. Burda size yorum yapanların sizin düşmanınız olmadığını biraz üstüne düşünürseniz anlarsınız.