Ay cok fena gercekten
Sen iki parmak kasla dolassan, biyiklarin uzasa, saclarin yagdan tel tel olsa acaba hos karsilar mi esin? Hic sanmam. Anca kendileri pasa padisah olsun
Adama uzülen acıyan var ya.. Inanamiyorum size..
Adam zaten kişisel temizligine dikkat etse, kadın hep soylemek zorunda kalmaz..
Yani kadın kocasinin agız kokusunu çeksin, uzun tırnaklarıyla yemek yiyip sofraya oturdugunu gorsun bisey demesin, rahatsiz oldugu şeyleri nasil olsa eşi cevap vermiyor diye soylemesin oylemi?
Ben şaşkınlık icerisindeyim şuan inanınki..adama acıyanlar demekkı bu durumdan hosnut oluyor
baska hıc bı mantıklı acıklama gelmıyor aklıma
kadınların evı pislikten yıkılıyor zannımcaAy bi zahmet ev işine yardım etmesin dişini fırçalasın tırnagını kessin.
ben adama üzüldüm ve acıdım gerçekten adam çocuğunu ve karısını seviyor onları kaybetmemek için ağlıyor ben olayı böyle okudumAdama uzülen acıyan var ya.. Inanamiyorum size..
Adam zaten kişisel temizligine dikkat etse, kadın hep soylemek zorunda kalmaz..
Yani kadın kocasinin agız kokusunu çeksin, uzun tırnaklarıyla yemek yiyip sofraya oturdugunu gorsun bisey demesin, rahatsiz oldugu şeyleri nasil olsa eşi cevap vermiyor diye soylemesin oylemi?
Adamın kadının anlattığı kadar pis olduğunu sanmıyorum. Kadın dişlerini fırçala dememiş de 3 ay fırçalamamışsa kadın gerçekten melek demektir ama bunun abartı olduğunu bahsedilen kadının 2 günden fazla dişini fırçala demeden duramayacağını düşünüyorum.Adam ev temizligine yardim ediyor diye kişisel temizligini yapmamasini gözardı mı etmeliyiz yani hanımlar?? Kadın dişlerini fırçalamayan tırnaklarını kesmeyen eşiyle nasıl isteyerek cinsel anlamda beraber olabilir? Yani kadının titiz olması hata psikologa gitmeli ama adamın pis bakımsız olmasında bi problem yok oylemi??
Yazılan yorumlara inanamiyorum buyun sayfalardaki yorumlari tek tek okuyacagim tekrar. Bu kadar insan bu adamı savunuyor olmamali olamazkadınların evı pislikten yıkılıyor zannımca
Her konu da herkesin aynı şeyi düşünmesi mümkün olmadığı gibi bu konuda da fikir ayrılıkları varYazılan yorumlara inanamiyorum buyun sayfalardaki yorumlari tek tek okuyacagim tekrar. Bu kadar insan bu adamı savunuyor olmamali olamaz
kadın abartıyor dıyorlarda... ısrarla sabah erkenden temızlık yapmasına takılmıslardaYazılan yorumlara inanamiyorum buyun sayfalardaki yorumlari tek tek okuyacagim tekrar. Bu kadar insan bu adamı savunuyor olmamali olamaz
Adamın kadının anlattığı kadar pis olduğunu sanmıyorum. Kadın dişlerini fırçala dememiş de 3 ay fırçalamamışsa kadın gerçekten melek demektir ama bunun abartı olduğunu bahsedilen kadının 2 günden fazla dişini fırçala demeden duramayacağını düşünüyorum.
ben adama üzüldüm ve acıdım gerçekten adam çocuğunu ve karısını seviyor onları kaybetmemek için ağlıyor ben olayı böyle okudum
siz kirli pasaklı bir adamla nasıl yatağa girilir nasıl yaşanır diye okudunuz
bu sizin doğru benim yanlış olduğum anlamına gelmez yada tam tersi
fikirlerinize saygı duyarım ve saygı beklerim
kadın abartıyor dıyorlarda... ısrarla sabah erkenden temızlık yapmasına takılmıslarda
guneydoguda her kadın erken kalkar ısını boyle erkenden bıtırır
ayrıca adamla kadın tıtız dıye kavga etmemısler
adam pis dıye kavga edılmıs...
en onemlı mevzu kadının esıne bu konuda rahatsız oldugunu soylemesıne ragmen esının umursamaması...
kadın sabırsız olsa coktan bosanırdı gercekden zaman tanımıs
ne yapsın daha
bıde yanı benım abım dayılarım falan hep esıne yardım eder
yardım eden erkege gokten ınmıs muamelesı yapıp da aman kokarsa koksun mantalıtesı tam komedı