Cok soylemis ama kendim konusuyorum kendim cevapliyorum adam duvar gibi duruyor dedi. Ben de sasirdim ne akil vereyim diyesakince alsın karşısına ve yorulduğunu, çocuk gibi kişisel bakımıyla ilgili peşinden koşmak istemediğini anlatsın. açık açık konuşmaları gerektiğini anlatsın adama.bence aşılabilecek bir konu adam da eğer anlarsa tabii
hmm.. bende eski nişanlımla aynı sorunu yaşıyordum. aynen kendim konuşup kendim cevaplıyordum en sonunda sıkıldım baktım bir yere varamıyor verdim eline yüzüğü git seni çekecek birini bul dedim.Cok soylemis ama kendim konusuyorum kendim cevapliyorum adam duvar gibi duruyor dedi. Ben de sasirdim ne akil vereyim diye
Cok yorucu ama yaa aslinda ben de hak verdim komsuma da bise diyemedimKes dediğinde kesiyor ...
Fırçala dediğinde fırçalıyorsa...
Diyiversin :) ne diyeyim .
Ama konuşmayan adam bülbül kesilmez . Onu değiştirmek zor .
Evet biraz baskin karakterEvi temizliyen adam ve bunu içinden gelerek yapan adam bence bu kadar pis değildir ya.
Kadın cok baskıcı sanırım.
Dedigim hemen olsun diyen bir kadın.
niyeki bi çok erkek böyle aslında utanmasalar banyo bile yapmayacak durumdalar sankiEvet biraz baskin karakter
Ama evlendiklerinden beridir komsum baya baya duzeltmis adami, ev duzenine alistirmis,adam eve geliyor ev isil isil yemekler yapilmis,hanim cocuk cicek gibi parliyorlareskiden yanina varilmazdi diyor komsum. Inanasim gelmedi ama oyleymis yani.
komşun anne mi eş mi ona karar versin bence önce..