Ya bana evlenecek sorumluluğu almış,o yaştaki bir insana ,tırnağını kes,dişini fırçala vs demek çok zor gelir. Saçmada aynı zamanda. Kocaman adam,tırnağı uzadıysa bir zahmet kessin,yada yemek sonrası gidip dişini fırçalasın,kadın dürte dürte yaptıracaksa çocuk gibi nesini sevecek bu adamin,nasıl saygı duyacak.
Tartışılmaması,duvara konuşur gibi kendi konuşup,tepkisiz dinleyen eşte sorun. İnsan bir yerden sonra bu beni dinlemiyo yea diyebilir,sürekli konuşmaktan yorulabilir.
Bilemedim çok yorucu,nereden tutsam elimde kalıyor.
Benim eşim oturuyorsa kalkıp 1 bardak su almaz,ben verene kadar "bir su verenim olsa"diye diye beynimi yer,değil ev işi yapmak ama kişisel bakım konusunda üzerine tanımam. Birde eşyalarını düzenli kullanır asılacaksa asar,kirliyse banyoya atar,bunun dışında herşey bende ama konuyu okurken kendime dedim ki ben razıyım,suyu bile benden istesin ama pis,bakımsız olmasın.
Bu sebeple birazda kişinin tahammül sınırına beklentisine göre değişir ama ben olsam yapamazdım sanırım böyle biriyle dark. Boşansın diye oy kullandım bu sebeple,adam değişmiyorsa hiçbir şekilde tabi.