Komsumun derdi

Komsum ne yapsin?

• Bosansin

OY: 10 9,0%
  • Adami kendi haline biraksin

OY: 53 47,7%
  • Adami surekli yonlendirmeye devam etsin

OY: 48 43,2%

• Ankete Katılan
    111
Yok kavgayla soylemiyor kadin. Askim canin cicimle soyluyor adam yine de mal mal yuzune bakiyormus.
mal mal derken. kocası için öyle mi söylüyor .
ben adama acıyorum . psikilojik bi sorun bence kişisel temizlik. psikologa gitmeliler.

mal mal derken. kocası için öyle mi söylüyor .
ben adama acıyorum . psikilojik bi sorun bence kişisel temizlik. psikologa gitmeliler.
Bilmem,ben de onerdim psikologu ama kisisel temizlik icin degil, soru soruldugunda cevap vermesi icin

Bilmem,ben de onerdim psikologu ama kisisel temizlik icin degil, soru soruldugunda cevap vermesi icin
psikolojik sorunları olabilir. soru sorulduğunda cevap vermemesi de psikolojik bi hastalık kaynaklı olabilir. yaratışı da böyle olabilir.
bunu ancak karısı bilir . kayınvalidesine sordu mu eskiden nasılmış. çocukken nasılmış . üni. okumuş mu . üni de nasılmış .

Yok eskiden boyle degilmis,herhalde cocuktan sonra boyle oldu. Bu erkekler neden depresyona giriyor cocuktan sonra anlayamiyorum.

Yazık adama ya , bosansin da kurtulsun adamcaz.
Ayrıca söyle bi tezatlik var her işini kendi yapabilen bi adam tirnagini niye kesmesin dişini fircalamasin

Yok eskiden boyle degilmis,herhalde cocuktan sonra boyle oldu. Bu erkekler neden depresyona giriyor cocuktan sonra anlayamiyorum.
ben adama acıdım doğrusu . umarım kişisel temizlik işini de halleder yakın zamanda da huzur bulurlar.

ben adama acıdım doğrusu . umarım kişisel temizlik işini de halleder yakın zamanda da huzur bulurlar.
Insallah ,tesekkurler
Ben de kadina aciyorum valla. Karsisinda buyukkk bir kutuk var ve kadin sirf sevgisinden onu yontmaya calisiyor bir sekil vermeye calisiyor. Adam evine geliyor sicacik bir ortam, hanim ve cocuk tertemiz guler yuzlu ,sohbeti yerinde bir kadin. Evini barkini cekip ceviriyor,her seye hakim. Kadinin canina tak etse bosansa adam pislikten geberecek sanirsam, ne aciyayim oyle adama

ben adama acıdım dıyen arkadaslar hangı konuda acıdı ben anlayamadım
ortada acınacak bırsey yok kı ?

karısı hastayken ılgılenmesı hanımına ev ıslerınde yapması olaganustu bırsey degıl bu zaten olması gereken bırsey
cogu kısı matah bırsey gıbı gormus demek kı olaganustu goren kısılerın eslerı coraplarını bıle kırlı sepetıne atmıyor

dıs fırcalamak tınak kesmek camasır degıstırmek dus almak da olması gerekenler
bu sorun degıl dıyen arkadaslar agız kokusuyla yasamayı sevıyor heralde

sahsen cok zor bı durum
sımdı buraya bı adam konu acsa karım kokuyor tırnagını kesmıyor dısını fırcalamıyor ev ısını yapıyor yemek yapıyor hastalandıgımda bakıyor ama ıgrenc kokuyor dese ayyy canım acıdım kadına mı dıyeceksınız gercekden :)

adam esıne yardım edıyor dıye kotu kokması gerekmıyor arkadaslar bence ıyı dusunun :)

en onemlı ve aslında sorunun bası ıletısım sorunu

asıl problem su kı adam karısını dınlemıyor sıkıntısını uzuntusunu dınlemıyor... resmen zulm gıbı olur agız kokusuyla uyuyp uyanmak...
duzenle temızlıgı karıstırmayın adam evı duzenlıyor ama pis

Cicegim demek ki kokan koca revacta bu aralar
Sakasi bir yana da demek ki hep yonlendirmek lazim,hadi sunu yap canim hadi bunu yap canim. Ali bak yemek
Ali yemegi ye
Kes ali kes,ali tirnak kes

Evlenmeden once adamin ellerine hic dikkat etmemismi
Hic dislerini fircalamadigini fark etmemismi
Bence bosuna abartiyor adam gik demiyor dediklerini yapiyor ve yardimci
Adami degistiremezki ztn boyleymis.boyle gidecek

Şimdi konuya farklı bir bakış getirmek istiyorum. Bu adam sabah otobüse dişini fırçalamadan binen ter kokan adamsa, eşide güzellikle anlatmaya çalışan biriyse kendi kişisel bakımını yapmayana ne dersiniz? Ay üşenmiştir diyip hoş mu göreceğiz?
Her yaz zibilyon tane kişisel bakım konusu açılıyor. Kişisel bakımına özen göstermeyene sayılıyor.
Bence bu konuda olay temizlikten ziyade inatlaşma ve iletişimsizlik ile alakalı. Çözüm için maalesef fikrim yok.

Komşunuz sürekli konuşmasın, bir süre kendi haline bıraksın adamı.
Hep yönlendirdiği için adam iyice pasifleşmiş.
Karı kocadan ziyade anne çocuk ilişkisi gibi.

Ben aile terapisti öneriyorum.Tabloya es acısından da bakılmalı.. Benim bi aile ferdim aşırı titiz, eşi sürekli temizlik yapıyor sohbet ederek gecireceğimiz zamanı temizliğe harcıyor derdi. Titiz olan bireyse eşim çok pis sürekli ardını arkasını toplamaktan bize zaman kalmıyor derdi..Orta yolu zamanla buldular... Yanı bakıs acısı farkı da bi yerde sorunu cozume kavusturmuyor..

Komşunuz sürekli konuşmasın, bir süre kendi haline bıraksın adamı.
Hep yönlendirdiği için adam iyice pasifleşmiş.
Karı kocadan ziyade anne çocuk ilişkisi gibi.

Ayrıca katılıyorum.. Eşlere annelik yapmak cok dogru degıl..

insanın içinden gelecek, istediği kadar onu yap bunu yap desin, yine aynısını yapacaktır. erkeklerin değişmesini beklemek çok ütopik.

Sürekli onu yap bunu yap diyen o değilde, eşi olsa hoşuna gidermiydi acaba . Biri bana sürekli ne yapmam gerektiğini söylese yapacağım varsa da yapmam. Komsunuz çok titizmis ya arada bir yapmayinca bile gözüne batiyo demek ki

Benim eşimi anlatmışşınız sanki.
Evet burda yorum yapanlar sanırım yaşamadıkları için kolay bisey gibi gözüküyor onlara.
Bende hep eşimi uyarmak zorunda kalırım sabahları dişlerini fırçala birbirimize agzimiz kokmasın derim surat asarak dişlerini fırçalar ve insan sevdiginden tiksinirmi diye laf sokar trip yapar. Ben uyarmassam küfür eder gibi sadece işe giderken evden cikmadan once fırçalar. Ben duşa gir diye uyarmassam duş almaz 2 yada 3 gunde bi uyarıyorum gir duş al lutfen askim saçların yağlandı derim. Onun suratı bozulur ben haftada bi duş alırdım saçlarım yağlanmazdı boyle der Hergun yastık kılıfı degisirim cunku saçının yağ kokusu siner yastık kılıfına hatta yastığa kadar. Habire yastık yıkıyorum. Kolay gözükebilir ama zor bi durum. Dusunsenize eşiniz sabah dişlerini fırçalamadan o agiz kokusuyla sizi opuyor ama işe giderken evden cikarken baskalarina kokmamak icin dişlerini fırçalıyor. Evde yaninizdan geçerken saçlarının yağ kokusu size geliyor.. Ben hala duş al dişlerini fircala diye uyarmaya devam ediyorum mecburen malesef..

Ay cok fena gercekten
Sen iki parmak kasla dolassan, biyiklarin uzasa, saclarin yagdan tel tel olsa acaba hos karsilar mi esin? Hic sanmam. Anca kendileri pasa padisah olsun

Kendimi adamın yerine koydum da, üzüldüm be... Yazık adamcağıza.

Boşanmasın tabiki.. her insanda var bir kusur mükemmeli aramasın boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…