Komsumun derdi

Komsum ne yapsin?

• Bosansin

OY: 10 9,0%
  • Adami kendi haline biraksin

OY: 53 47,7%
  • Adami surekli yonlendirmeye devam etsin

OY: 48 43,2%

• Ankete Katılan
    111
Bu adama acıdım diyenler, eşiniz 1 hafta fırçalamasa dişini ne hissederdiniz?

Ben iş yerimdeki kız inanın bir hafta boyunca dişinde turunca birşey ile gezdi.. Ağzının kokusu cabası.. Yani gerçekten bir hafta hiç fırçalamayan insan topluluğu var...

Yazın banyo yapılmaması, otobüse terli bilinmesi yada arkadaşı sidik kokan kızın konusunda kimse kokanlara acımamıştı Şimdi ne değişti anlamadım

kazı calısması yapsaydın belkı o turuncu sey madendır ya da kala kala degerlı bı tas halıne gelmıstır
ayy ne guldum ama ya

burda farklı olan sey adamın utu yapması
bu muhım mesele
cunku hıc bı kadın bı erkekle evlı degıl bı ev magandasıyla evlı
kırlısını kırlı sepetıne atsa cok sukur deyıp fakırı fukarayı sevındırecek kadınlar erkek utu yapıyor dıye kutsal ınsan ilan ettı
halbukı zaten olması gereken o yahu

ütü yapması çok güzel bir şeyi. ama bu kadına lütfedilen, erkeği yüceltecek birşey değil... bu şekilde davranılırsa annenin erkek yetiştirmesinden ne farkı kalır ben 13 yaşındaki kardeşime yaptırıyorum ütü. kendi tişörtleri alışsın. ilerde eşin rahat etsin dedim

haftada bir dişini fırçalıyor arada bir kaybolup sonra yeniden yeşeriyor turuncu şeyler. bu kız hiç aynaya da mı bakmıyor ona şaşırıyorum ama deodorantını asla ihmal etmez

Adamın yerine de konuşuyordur belki komşunuz. Baksanıza sürekli adamın yerine düşünüyormuş. Belki de sorun kadının aşırı takıntılı olmasıdır. Hem o kadar titiz kadın kendi kişisel temizliğini bile yapmayan adama ev temizliğini de güvenmez mantıken. Eşimin kişisel temizlik meselelerini komşuma asla anlatmam bu arada. Sizinle sadece iletişim sorununu paylaşsaydı normal bakardım bence komşunuz da var bir takıntılı durum.

oha ya
bi hafta boyunca diş fırçalamamayı geçiyorum yeterince iğrenç hiç mi aynaya bakmıyor
kusmakla gülmek arasında gidip geliyorum ahaha Allah sabır versin kardeeeeşşş

komşu azcık takıntılı gibi. adama sürekli söylemiş söylemiş adamda en sonunda koyvermiş gibi hissettim.

ev temizleyen, ütü yapan bi adam ne kadar pis olabilir ki allasen?

komşu azcık takıntılı gibi. adama sürekli söylemiş söylemiş adamda en sonunda koyvermiş gibi hissettim.

ev temızleyıp utu yapıp cok agır kokan kadınlar da yok mu?
bekar yasayan kendı utusunu yemegını yapan ama asla dıs fırcalamayan adamlar yok mu ?
:)

Eşimi seviyosam hadi dişini frçala banyoya gir canm tırnakların uzamış al canım demek zoruma gitmez. Farkettmmi söylerim zaten.
Adam inatlaşssa hadi banyomu yapmıorm dişimi fırçalamıyorum die tamm anlarım komşunuzu ama paşa paşa yapıomuş neden bebekleri varken boşanmayı düşündü onuda anlamadm.

Asmu canim cok guzel anlatmissin , benim de bir yasinda oglum var,sabahin korunde ayaktayiz, neden cunku birsuru isim var, oglanin yemegi hazirlanacak, koca ise gidecek kahvaltisi hazirlanacak,ev temizlenecek vs. oglum yerlerde geziyor temizlemesem olur mu? Ben bunu hastalik veya manyaklik olarak gormuyorum.
Ha komsuma sayisiz defa gitmisimdir. Kendine bakan, guzel, alimli ,cilveli bir kadin. Sabah erken kalkip is yapiyor diye deli degildir yani. Elbette titizdir o da bizim memleketin insaninda cok normal. Antepliyim, bes tane teyzem var hepsi bu sekilde yasardi,hepsi mi manyakti? Sabah saat 6da ekmek firininin onunde siraya girmeye giderdim aman kahvaltiya gec kalmasin ekmekler diye. Bizim oralarda hava erken kararir kocalar eve erken gelir, o yuzden herkes erkenden isini gucunu bitirir ki kendilerine de zaman kalsin.
Usteik cocugu da olan bir kadin, ne zaman ise gidecek ne zaman cocuguna o gun yiyecegi seyleri hazirlayacak?
Herkes kocaya acimis da, 3 ay disini fircalamadi diyor bir kadin, yalan neden soylemis diyorsunuz anlayamadim
Adam normal degil ve aile terapistine gidecek esiyle birlikte. Ev isini verirsin yapar, ama 30 yasinda adamin eline her gun dis fircasi vermek de bir kadini yorar.her gun o fircayi verip de bir de surat cekmek var,adam yapmiyormus arkadaslar. Soyleyince yapiyor olayi 100 gunde 5i gecmiyor
Kadin hassastir temizdir belki abartmistir evet zaten kendisi de gidecek terapiye. Hamileligi bu adamin pisligine katlanmakla gecmis artik iyice dellenmis.
Guzel guzel fikrini aciklayan herkese cok tesekkur ediyoruz,hepsini komsumla paylastim,ama komsum deli degil arkadaslar,hatasiyla beraber anlatti herseyi,ben de yalanci degilim sadece ona yardimci olmaya calisiyorum. Kadin manyak veya yalanci olsa size bunu soylerdim,kadina da konu actigimi haber bile vermezdim ,bu yuzden kocaya uzulmeyin,kendi kocalarimiza sukredelim ki boyle degiller

Mune rica etsem konuyu kapatabilir misiniz? Daha fazla yer isgal etmeyelim

oha ya
bi hafta boyunca diş fırçalamamayı geçiyorum yeterince iğrenç hiç mi aynaya bakmıyor
kusmakla gülmek arasında gidip geliyorum ahaha Allah sabır versin kardeeeeşşş

aslında bak birşey değişmedi. bir hafta fırçalamayana iğrenç dediniz okuyunca kusuyorsun kadın aynı yatağa giriyor

Sorun komşunda olmasın sakın. Fazla titiz olduğundan bahsetmişsin. Aşırı Temizlik düzen takıntısı hayra alamet değil.

ev temızleyıp utu yapıp cok agır kokan kadınlar da yok mu?
bekar yasayan kendı utusunu yemegını yapan ama asla dıs fırcalamayan adamlar yok mu ?
:)
var mı
aslında bak birşey değişmedi. bir hafta fırçalamayana iğrenç dediniz okuyunca kusuyorsun kadın aynı yatağa giriyor
konunun içinde adamın haftalarca diş fırçalamadığından bahsedilmiyor yanılmıyorsam ya da ben görmedim bilmiyorum
öyleyse tabiki iğrenç
ama ben arkadaşınızda adam bir gün dişini fırçalamayınca hadi hadi hadi diyen, ya da ne bileyim bi gün duş almayınca söylenen biri gibi izlenim aldım. doğru mudur bilemem. ona siz karar verin birebir siz şahit oluyorsunuz.

edit: ay ben konu sahibi sandım sizi pardon. darkmore nin arkadaşında olarak düzeltiyorum yorumumu.

tabıkı var
bekar yasayan calısan okuyan adamlar kendı yemegını temızlıgını utusunu yapıyor ama dısını fırcalamıyor tırnagını cok uzatıyor arası siyah kir dolana kadar beklıyor
cok gordum ben
otobuste ter kokup jılet gıbı utulu gomlek gıyenler nasıl yapıyor ya

ya onlar ölmeyecek kadar yapıyo yemeğini ütüsünü falan
o jilet gibi olup ter kokanlarıda anası karısı falan topluyordur ya da dadıları vardır

ya onlar ölmeyecek kadar yapıyo yemeğini ütüsünü falan
o jilet gibi olup ter kokanlarıda anası karısı falan topluyordur ya da dadıları vardır
ıste bahsettıgımızde bu
o ter kokanların ya annesı ya esı ya kardesı ılgılenıyor
muhtemelen bu zavallı bahsı gecen kadınında boyle bı kocası var :)
dusunsene sureklı tırnagını dısını banyosunu hatırlatmak zorunda kaldıgın bı kocan oldugunu ...

feci

Hadi hayatım yemek yedik birlikte fırçalayalım desin,belki alışkanlık kazanır.
Hem adamda içten içe rencide olmaz
Evin hatunu haklı olsada sanki biraz baskıcı gibi hissettim.

Hamaratlığı bu konuda bir şey değiştirmez. Ben kendime bakıcı ya da eve temizlikçi almıyorum ki. Ne yapayım ben kanalizasyon gibi kokan adamı.
Beraber banyo yapsınlar madem. Hem fantezi olur hem de adam su, sabun görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…