- 28 Kasım 2018
- 172
- 226
- 103
- Konu Sahibi FISTIKRECELI
Kızlar bugün canım çok sıkıldı. Komşumla bir sorun yaşadım. Öncelikle söylemeliyim ki 3 yıldır komşuyuz ve hiç sorunumuz olmamıstı gayet iyi anlasıyorduk. Evlerimiz bahçeli ve bahçelerimiz tel çitlerle ayrılmış şekilde. Komşumun bir çok meyve ağacı var ve dalları bizim bahçeye uzanıyor şöyleki sürekli yerlerden düşen farklı farklı meyveleri toplamak durumunda kalıyorum çünkü sinek ve arı yapıyor. Ayrıca dallar okadar alçak bir şekilde bahçeme uzanıyor ki altında çim bile büyümüyor gölgeden. Yüksek dallar zaten önemli değil yani. Bugüne kadar asla sorun etmedim çünkü iyi insanlar ve bunları sorun edecek de biri değilim. Bugün eşim meyvesi biten bir ağacın bize uzanan kısmını budamayı teklif etti kibarca ve çok güzel bir şekilde aa tabi kesebilirsiniz biz siz de meyvelerden alın diye kesmiyorduk diye karşılık aldık. Bu arada konşularımın yaşları bizden oldukça büyük. Sonrasında size gelen bütün dalları kesebilirsiniz bizim için hiç sorun değil dedi komşumuz. Çok kibar ve sevecendi biz de kestik böylelikle. Hemen arkasından kestigimiz bir dal için onu neden kestiniz anlam veremedim dedi. Biz şok. Bizim tarafa geliyor ve siz kesin dediniz dedik. Tamam ama bu dal sizi neden rahatsız etti altında çiçek vs yok gölgesi neden rahatsız etcek diye söylenmeye başladı. Bu arada komşumuzun karısı evde yoktu. Ben de ama ben şimdi çok üzüldüm siz kesin dediniz diye kestik dedim. Ama o söylenmeye devam etti. Biz de yaşına hürmeten sessiz kaldık fakat halen üzgün ve gerginim. Ben mi çok iyi yaklaşıyorum anlamadım ki. Bahçeme gelen dalı sormadan bile kesebilirim sonuçta ancak öyle yapmayıp bahsettigim gibi davranmamıza ragmen sonunda böyle bir tepki aldık. Kendi size gelen dalların hepsini kesin hiç sorun degil dedikten 5 dk sonra bunu sorun yaptı. Aman görüşmezsin olur biter demeyin çünkü sürekli bahçedeyiz ve yüzyüzeyiz üzülürüm öyle. Hamileyim bir de. O yüzden mi bu kadar duygusallaştım acaba?