Kocamdan kitaba el basip yemin etmesini istiyecegim, yapmali miyim?

Arkadaslar merhaba,
Hemen konuya girmek istiyorum, esimle aramiz cocuk olduktan sonra sogudu (cocugumuz 2 yasinda). Cinsel anlamda bana soguk davranmaya basladi, sordugumda stresliyim, is yukum artti, dogum sonrasi psikolojim etkilendi filan dedi, ben de tamam diyerek gecistirdim.Is yuku artti, eve daha gec gelmeye basladi, bunu da olagan karsiladim. Is icin 2-3 gunlugune sehir disina cikiyor.En son yine cikti ve dondugunde asiri bi cinsellik istegi oldu, bunun disinda da bana daha once soylemedigi seyler soyledi ve davranmadigi gibi davrandi.Bana degisik geldigini soyledigimde beni mutlu etmek icin yaptigini soyledi.Sonra birkac gune yine eski haline dondu.Bu olayi bir turlu kafamda oturatamadim.Bir de bir keresinde tartisirken "ben seni aldatsam zaten senin ruhun duymaz" dedi.
Sevgiliyken, evliyken cocuk oncesi, esime asiri guveniyordum, ama smdi o ayni guveni hissedemiyorum.Bir yandan guvenmek istiyorum bir yandan da bu olaylar gece yatmadan surekli aklima geliyor ve kendi kendimi yiyorum. Konustugumuz zaman asla oyle birsey yok diyor. Dinine bagli birisi oldugu icin aklima son olarak kurana yemin ettirmek geldi.Mantikli bi fikir mi? Yoksa bi sekilde bu olaydan siyrilir mi? Gercekten aldatmiyorsa iliskimiz bu yuzden negatif etkilenir mi? Daha once bu yola basvuran biri oldu mu? Yorumlarinizi ve tecrubelerinizi merak ettim🌼
Yani bence de kitaptan Allah tan korkan bunu zaten yapmaz bu dediğini yapsan bile sonucu tatmin edecek mi seni ? Ayrıca sadece soğukluk ve bu dediği cümle den dolayı konuyu açma bence başka şüpheler varsa da direk sor yüzüne ya sa şüphelendiğini çat diye söyle öğrenirsen yapacaklarını söyle bi kendine gelsin ama öncesinde bi sessizce araştır bakalım telefonunu al bakalım ne yapacak

X