Tabiki sıfır iletişim.zaten o yüzden diyorum sen benim.esimi sevecek noktaya ne ara geldin ki??? Kendi hayal dünyasında neler kurmuş işte..
belki o bile farkında değildir ama bilinç altı işte.
insanalr çok kötü çok artniyetli ve kıskançlık var malesef çoğu insan karşısındakini kendinden iyi görmek istemiyor.
yakın bi arkadaşım var mesela ailesinin durumu bizden daha iyiydi ikimizde evlendik hala öyle.
Ama hep ister ki herşeyin en iyisi onda olsun bende iyi marka bişey görse şaşırır sorgular mesela bizde orta halli insanlarız ama kendime de kaliteli şeyler almaya çalışırım gönlü kaldırmıyor morali bozuluyor hiç tahammülü yok.
bi komşum var başlarda çok iyi gibi geldi benden 10 yaş büyük. çok sık görüştük ailecek.
onlarda da hep aynı üstünlük taslama hali 1 yılın denemenin sonunda çocuk sahibi olmuş beni ilk aylardan beri zorbalıyor mesela öyle bi strese soktu ki en başından beri şimdi hiç bir problem olmamasına rağmen olmadı daha.
evime misafir gelse ay sizin evde çok hummalı çalışmalar var ay ağır misafirlerin var bebiş mi geliyo filan diye mesaj atıyo soğuk yaptım bir iki hikayelerimi gizledim görmesin beni bulaşıp durmasın diye.
eskiden haftada 1 görüşürdük aylardır görüşmüyorum şimdi gidip gelmeyi kestim.
balkonda filan denk gelmeyeyim diye eve girerken kafamı yer eğip geçiyorum öyle sinirlerimi bozdu salak salak.
böyle insanları kendi kendimize bulup hayatımızın ortasına nasıl sokabiliyoruz şaşıyorum.