Komşumun beni kıskandığını nasil anlarim?

Bu kadın böyle dan dun mal mal konuşurken siz sus pus duruyor musunuz verin cevabını bu kıskanmaktan öte bir şey artık

Zaten kahvemizi içip dağılıyoruz fazla yüz göz olmadık ama o hep alttan alta içindekileri dökmüş sanki bana yüz göz olmadığım halde bu olanlar abuk zaten geliyor bana yuzgoz bile olsam soylenmez
sana tavsıye annemın 30 yılına maal oldu böyle bı komsu. cok yakındık her seyımıze kosardı bızde onun tabıı. ama ınsanı böyle manıpule ederdı iyilik adı altında kontrolde tutuyordu elınde. en sonunda annem cektı restı gorusmuyoruz asla 10 yıldır falan. Benımde yakın bı arkadasım vardı hatta konularımdan bakabılrısın annem dırek kes mesafe koy dedı. Böyle hemen kesılmıyor tabı ama mesafelı gorusuyorum bu kadında ıyılık adı altında sıze hegemonya kuruyor

Komik bir konu olur sanıyordum ama benimki de bir donmadı değil. Gidip gelmeleri kesin. Apartmanda aileniz hakkında da yorum falan yapmayın, bu da duyar. Ay çok rahatsız edici. İnşallah cehaletten falan demiştir

Öyle doğru bir yorum ki..Bana en iyi dostum vs diye reelsler atıyor beni sanki çok seviyir ama en ufak şeyde laf sokmaktan da geri durmuyor ve bunlar oluyor.. artık olmayacak

Net olarak uzaklaşman lazım alma eve

Bir zahmet görüşmem daha nasıl anlaman lazım..

Misilleme konusunda patavatsız olduğunu düşünüyorum ama kötü niyetli diyemem gerçekten bilemeyiz ne düşünerek diyor genede mesafeyi koruyun aşmayın bahane bulun almayın eve gitmeyin de babannem hep der kocanla hiçbir bekar arkadaşını tanıştırma diye gereği yok belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…