Komşumun ( Arkadaşımın ) Biten İlişkisi .

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
30
Hanımlar merhaba , pandemi günlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .

Şöyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .

Şöyle ki çocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da çocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini öptürmemiş , hediye götürmüş açmamış vs bu nedenle böyle düşünmüş.

Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense 😂 )
Neyse ;

Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını düşünerek gitmemiş . Tüm aile geçirmişler koronayı .

Çocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gözlerinde görme kaybı varmış .
Çocuk babası öldükten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gözleri olucam efendime söylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .

Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye düşünmüştüm . Arkadaşıma da sabret demiştim .

Galiba çocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye böyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .

En sonda çocuk dün gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu göremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler çocuğun annesiyle .

Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?
Bence bu iş bitmiş .

Hanımlar merhaba , pandemi günlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .

Şöyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .

Şöyle ki çocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da çocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini öptürmemiş , hediye götürmüş açmamış vs bu nedenle böyle düşünmüş.

Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense 😂 )
Neyse ;

Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını düşünerek gitmemiş . Tüm aile geçirmişler koronayı .

Çocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gözlerinde görme kaybı varmış .
Çocuk babası öldükten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gözleri olucam efendime söylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .

Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye düşünmüştüm . Arkadaşıma da sabret demiştim .

Galiba çocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye böyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .

En sonda çocuk dün gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu göremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler çocuğun annesiyle .

Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?
Bence bu iş bitmiş .
Bence de bu iş bitmiş. Arkasına bakmadan kaçsın bence arkadaşın neden dersen de erkek için anne babası olan ailesinin yeri ayrı karısıyla kurduğu ailenin yeri ayrıdır. Bu çocuk o ayrımı yapamayacağını şimdiden belli etmiş. Şimdiden olması daha güzel bence

Ya işte uzun zamanın verdiği alışkanlık var bence , ona sorunca hala birbirlerini çok seviyorlar .
Karışık işler ya .
Keşke hiç annesiyle ilgili papaz olmasaydı.
Hayır gelmez o ilişkiden. Anne de haklı sanki biraz. Kız 25 yaşındaysa oğlan da o civarlardadır. Bu devirde 25 yaşında oğlunu evlendirmek isteyen kaç anne var ki? Yani evet henüz erken ilişkinin süresinden bağımsız olarak. Kız da gelin moduna girdiyse itici gelmiştir anneye.

Bence bitmiş
İyi ki bitmiş diyecek arkadaşınız ilerde
Çünkü bu adam ayrım yapamayacak ilerde kendi ailesiyle arkadaşınız arasında
Hep arkadaşınız kötü olacaktı
Hayırlısı böyleymiş deyip yoluna baksın dönmemesi daha iyi

İşin en ilginç kısmı da orası , ortada direkt bi tartışma yok ama kadın başından beri istemiyordu beni bende onu sevemedim diyor .
O iş yaş. Baba yeni rahmetli olmuş. Kocasının kefeni solmadan kız istemek nişan düğün için yollara düşmez kadın, zor zahmet yaparsa fitil fitil getirir burunlarından bir ömür. Zaten bayılmıyormuş da arkadaşınıza. Adam bunu biliyor, cesaret edemiyor haliyle.

Hayır gelmez o ilişkiden. Anne de haklı sanki biraz. Kız 25 yaşındaysa oğlan da o civarlardadır. Bu devirde 25 yaşında oğlunu evlendirmek isteyen kaç anne var ki? Yani evet henüz erken ilişkinin süresinden bağımsız olarak. Kız da gelin moduna girdiyse itici gelmiştir anneye.

Ben dedim ki , bu çocuk dönse bile evlensen bile muhtemelen sana annemle yaşayalım minvalinde şeyler söyleyecek . Sen bunu kabul edecek misin dedim ?
Adam yok abimin gözü olacam , yok annem tek kaldı moduna girmiş yani .
Yok diyor ama yüz göz şişmiş ağlamaktan . Biz ayrılamayız modunda o da .

O iş yaş. Baba yeni rahmetli olmuş. Kocasının kefeni solmadan kız istemek nişan düğün için yollara düşmez kadın, zor zahmet yaparsa fitil fitil getirir burunlarından bir ömür. Zaten bayılmıyormuş da arkadaşınıza. Adam bunu biliyor, cesaret edemiyor haliyle.

Arkadaşımında öyle bi niyeti yok zaten , hemen evlilik vs demiyor o da , işte adamcağız ölmeden önce çok söylemiş , her bayram konuşurmuş babasıyla gider elini falan öpermiş . Adamın ölümüne de çok üzüldü zaten . Severlermiş babasıyla birbirlerini .
İçinde kalmış o yüzden .

Gorme engelli abisine yardim etmesi arkadasini zerre ilgilendirmemeli kuzum kardesi tabi ki destek olacak...

Annesinin istemedigi biriyle evlenen erkek günün sonun da evlendigi kadina cesitli sekiller de psikolojik siddetler uyguluyor onun icin arkadasin yoluna baksin mumkunse dönmesin inan kizin basi agrir

Çok sevdiğin kişinin ailesinin özel durumu için fedakarlık yapman gerekiyorsa yaparsın. Ama karşında ki bunun değerini biliyorsa.
Kendi ailesinin özel durumu için ona hayat arkadaşlığı yapacak kişinin yaşayacağı sıkıntıları bilip, ona göre davranıyorsa.
Annesinin eşi olacak kişiye saygı göstermesini sağlıyorsa.
Bu kız o adamın arkasında duracak, sevgisi için bazı şeylere göz yumacak ama onun arkasında duracak, minnet gösterecek bir eşi olmayacak sanki.
Adam hem kızdan fedakarlık bekliyor hem burnundan kıl aldırmıyor. Kızın kafasında ki karışıklıkları gidermektense ayrılmayı seçiyor.

Tüm bu gelişmelere rağmen kendi evliliğin sorumluluğunun yanında erkek arkadaşının ailesinin maddi manevi sorumluluğuna da göze alan bu kız neden kendini bile bile ateşe atmayı seçiyor? Neden hala geri dönmesini istiyor? Dertsiz başına dert mi arıyor? Kendisine bunu sorar mısın lütfen?

Ben dedim ki , bu çocuk dönse bile evlensen bile muhtemelen sana annemle yaşayalım minvalinde şeyler söyleyecek . Sen bunu kabul edecek misin dedim ?
Adam yok abimin gözü olacam , yok annem tek kaldı moduna girmiş yani .
Yok diyor ama yüz göz şişmiş ağlamaktan . Biz ayrılamayız modunda o da .
Ohooo kimler kimler ayrılıyor onlar mı ayrılamayacakmış.

X