• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum ve bebeği

Parasında değilim kadın zaten 1. 400 alacak. Bana 500 tl verecek. Evi kira. Bunun pazari var marketi var.

Isterse tum maasini versin bakamazsiniz.
Yani tv onunde hipnotize edip bakan yok mu, var..
yas farklari hic yok nerdeyse..
Pestiliniz cikar
Sinirleriniz yipranir
Evinizi pislik goturur
Yemek yemeye yapmaya hatta wcye gitmeye vaktiniz olmaz

Benim cocuklarin arasi 2,5 yas.. zor oldu benim icin farkli sekillerde takip etmem gerekti.. buyuk kucugun canini yakmasin filan derken.. ki ikiside benim cocugum.. bi baskasinin cocuguyla zor bencede..

Ancak yegenim filan olsa bakardim herhlde onuda bir kac gun

Sizinki şimdi Bebek ama 3 4 ay sonra o da emekleyecek yürüt beni diyecek

Diğeri zaten koşacak her yere

İkisine bakmak olmaz

Belki sizinki 1,5 o 2,5 olda yani ikisi de ayakta olsa daha kolay da bu şekilde olmaz

İhtiyacı var vs ama muhtemelen günde 10 saat haftada 6 gün iki Bebek sizi çok yıpratır daha bir de temizLik titizlik diyorsunuz ki kadın işe başlayınca bırakırsanız daha da üzülür

Valla arkadaşınızın durumu zor ancak sizin küçüm bebeğiniz var olmaz yani o iş. Hem bakamazsanız çocuğa bir şey olursa daha zor durumda kalırsınız. çocuk bakmak hele başkasının çocuğuna daha zor. söyleyin ben düşündüm bebeğimle bakamam kusura bakma artık dersiniz. Tabi yine sizin bileceğiniz ve vereceğiniz bir karar ama ben olsam kabul etmem

Bazen kendi çocuğum o kadar kucak istiyor ki wc ye gidemediğim oluyor.
Çocuk çok uysal çok akıllı.
Komşunun çocuğu yani. Ama komşunun aglayisini ve yaşadığı zorlukları gorseydiniz bu kadar kolay yok diyemezdiniz .
Çocukları oldum olası severim.
Çocuk psikolojisi egitimim de var. En zorlanacagim taraf gerçekten her şey yarım kalır. Sevgim ilgim yetmez ne benim bebegime ne komsumun.
Ev işi aksar. yemek zamanında olmaz.Ki eşim bu konularda çok talintilidir. Ah ah...

K
Onun bebeği bir yaşında ve yürüyor sürekli takip etmek gerekir herşeyi ağzına atma eğiliminde oluyorlar ve benim de bebeğim var nasıl bakabilirim yapabilir miyim ki?
Kesınlıkle yapamazsın benımde bebegım 6 aylık çok ilgı beklıyor günü gununu tutmuyor ek gıda gecıyorsun heryer batıyor bır yasında cocuk zaten herseyı keşfetme derdınde oluyor hıc olacak iş mı bu teklıf

K
Kesınlıkle yapamazsın benımde bebegım 6 aylık çok ilgı beklıyor günü gununu tutmuyor ek gıda gecıyorsun heryer batıyor bır yasında cocuk zaten herseyı keşfetme derdınde oluyor hıc olacak iş mı bu teklıf
Ona başka nasıl yardımcı olabilirim

Kadın isterse 2000 versin eşim diyor ki benim bebeğim paradan daha değerli. Oğlumu ihmal edersin diyor.

Tabiki bakmayin. Cocugunuza da yazik. Tum ilginizin onda olmasini hakediyor suanda. Neden baska bir cocukla paylassin ki?

Ee annesı kayınvaldesı yok mu onlar baksa keske ücretsiz o işe gıttıgınde yemegını yaparsınız akşama rahat eder bı tek bu olabılır galıba
Kv bile kadını yanına çağırıyor hizmet bekliyor. 76 yaşındaki kv annesi de yaşlı.

• Beğen
Reactions: Be1
Merhaba kızlar

Konuyu fazla uzatmadan yazicam komşum bebeğini bana baktırmak istiyor. Kendisi askeri ücretli bir ise girecek. Bana bugün geldi bebegime lütfen bak sana 500 tl vereyim dedi. Çok zor durumda. Eşinin kazancı evi gecindiremiyor. Benim de 5 aylık bebeğim var. Ne yapacağımı ne diyecegimi şaşırdım kaldım. Çok da iyi anlaştığım bir komşum.
Çok zor bence yapmayın. Kendi çocuğunuzla da ilgilenemezsiniz.

1400 maas alip 500 sana verip kalanla nasil gecinecek ? Evi de kiraymis eger paraya ihtiyacin yoksa bakma derim ki zaten her ay tikir tikir 500 u sana verecegini de sanmiyorum yeei gelecek bu ay beni idare et diyecek ve sen komsun yuz ustu kalmasin diye idare edeceksin
Hadi parasini da gectim iki cocuga ayni anda bakmak hele biri emanetse cok zor iyi dusun derim

Kesinlikle çok zor olur.Zamanı gelicek bebeğinizi alıp bi hava almak isteyeceksiniz ama iki küçük çocukla çıkasınız bile gelmeyecek.
Çocuğunuzu emzirirken diğer çocuk düşecek,ağlayacak vs. gene kendi çocuğunuzu ihmal etmiş olacaksınız.
Ikisini beslemek,uyutmak hep çok zor olacak.
Fazlasıyla yıpranırsınız...

1400 maas alip 500 sana verip kalanla nasil gecinecek ? Evi de kiraymis eger paraya ihtiyacin yoksa bakma derim ki zaten her ay tikir tikir 500 u sana verecegini de sanmiyorum yeei gelecek bu ay beni idare et diyecek ve sen komsun yuz ustu kalmasin diye idare edeceksin
Hadi parasini da gectim iki cocuga ayni anda bakmak hele biri emanetse cok zor iyi dusun derim
Ya inanın parasinda değilim. Kendi çocuğum sayar yine bakarım. Ama başına bir şey gelse Allah korusun düşse ihmal etsem falan düşününce bile kötü oluyorum. Ben o zaman ne yaparım. Onunla oturup oyun oynamak sevmek okşamak gerek benim de bebeğim var. Ya sonra...

Back