komşum ve 4 yaşındaki kızı

babası afedersiniz ama salağın teki

Rabbım tövbe estağfurullah işine karışmak haddim değil, lakin bu tip insanlar neden çocuk sahibi olur ki anlamıyorum.

geçenlerede çocuğu çarşıya götürmüş çocuk yaramazlık yapmış çarşıda. çocuğu iki gün odaya kitlemiş sadece yemek ve tuvalet için çıkmasına izin vermiş. bide bunu övünerek anlatıyo artık sıkıysa çarşıda yaramazlık yapsın diyo

aynısını bende dedim böyle daha kötü olur sevgisiz büyüyor dedim. asla diyo şimdiden başını ezecen gözünü korkutucanki ilerde yanlış yapmaya korkacak diyor.
Ben onun beynini bir ezebilir miyin var mı beyin kalbi var mı çok sinirlendim hiçkimseye karşı böyle birşey demedim bugüne kadar
Ama annenin de travmaları var belli kendine nasıl davranıldı acaba kendine yapılanı yapıyor
Burdan yaklaşmaya çalışsanız açılır mı size ama yargılamadan dinleyin belki ikna olur terapi alır
Ayrıca şikayette de bulunabilirsiniz odaya kilitleme nedir

Pes.

Sinirlerim oynadı

Bende oglumun uzeırne cok duserek buyuttum , o agladıgında ası olurken bende agladım mumkun degıl tutamadım kendımı . Ancak ben seyı merak ettım hakketten yedımı cocuk ya sofraya gelıp 1 yasındayken yemegını? Eger yedıyse pes dıyorum soka gırıyorum suanda

Çok üzüldüm zavalli cocuk icin..Allah kahretsin o kadını..Kisirlastirilmasi lazim boyle mahluklarin aslinda..Herkes kafasina gore cocuk yapamamasi lazim okulu sinavi falan olmali bence...Yeriniz de olsam biseyler yapmaya calisirdim heralde o cocuk icin diye dusunuyorum..Sikayet etseniz sosyal hizmetlere falan haber etseniz olmaz mi ?

Ve siz hala polisi aramadınız. Ne yazdığınızın farkında mısınız yahu?

4 yaşındaki çocuğu iki gün odaya kapatmak nedir? Lütfen sosyal hizmetleri arayın. Siz de bir annesiniz benim içim ezildi burada.

Ay yuregım daraldı nasıl yanı 2 gun bır odada kıtlı mı kalmıs cocuk?
Inanamıyorum benım aılemden bırılerıde cocukları asırı sert buyutuyorlar gecenlerde abla kardes kavga ettıklerınde bırını banyoya bırını tuvalete kıtledıklerınden bahsettıler 10 dk 'lıgına gozumde canlandıramadım ustelık cok cok yakın bır akrabam bu kısı benım cok yakınım bunu yapan ona bıle asırı tepkı verdım 2 gun bır oda bunlar ne bıcım ınsanlar

Tamamen yanlış bu şekilde davranılırmı hiç ilerde ezerler çocuğu , bu şekilde eğitilmez bir çocuk hadi dağıttığını topla dersin öğretmeye çalışırsın yanında oturup onunla birlikte dikkat et derim kızını o kadınla yalnız bırakma

keşke böyle insanlar doğurmasa.eğtim disiplin tamam önemlide o yaştaki çocuk ne anlar daha üstelik bebekken böyleymiş.umarsamaz bir tip sanırım.ben olsam görüşmem böyle biriyle içim durmaz ya kavga ederim ya şikayet ederim.

yok canım nerde yicek çocuk sofrada hiç yemedi çok acıktığında mutfaktan ekmek bir parça ekmek alıp onu yiyodu. anneye bakarsan körmü sofrada yesin diyo. çocuk çocuk zayıf benim kızımdan 7-8 ay büyük ama kızımın yanında ufacık kalıyo. elleri kolları kopacak gibi.

daha fazla anlatmayın lütfen
bunlara dayanamayacağım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…