- 23 Ağustos 2012
- 51.084
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.886
- 898
- Konu Sahibi sessizsakinbiri
Ben katılıyorum komşuya, her taraf kuş kakası oluyor. Parkta veya balkonda besleseniz olmuyor mu? Not: hayvan duşmanı değilim, köpeğim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelce fikrinizi beyan edersiniz kabul ama burda bana kimse haddini aşıyorsun yok duyar kasıyor diyemez yahu benim buna ihtiyacım mı var ben buraya sadece bu konuyu sizlere paylaşmak için girmişim normalde bu siteye çok bişey yazmam hatta aktif olmam ne duyar kasıcam ama bazılarının zoruna gitmiş demekki komik arkadaş neyse tartışmayacağım kimseyle ama herkes haddini bilsin bi zahmet lütfen rica ediyorum çocuklaşmasın kimse … tabikide bizim burada camide parkta kuşlar var ama bu kuşlar bana alışmış kuşlardan bahsediyorum bir ara öyle buğday koydum gelmeye başladılar bende alışsınlar diye koymamıştım sonra gelip bekliyorlar diye koymaya başladım sürekli de gelmiyorlar belli saatlerde ama aşağıdaki komşu ile hiç konuşmadım diğer balkona asamaz mısınız diye bende burdan fikir almak için konu açtım , lütfen herkes saygı çerçevesin de fikirlerini beyan ederse daha iyi olurBen katılıyorum komşuya, her taraf kuş kakası oluyor. Parkta veya balkonda besleseniz olmuyor mu? Not: hayvan duşmanı değilim, köpeğim var.
Hayvanları besliyor, güzel, Allah razı olsun ama bi yandan da başkasını rahatsız ediyor, rahatsız oldu diye kötü şeylerle itham ediyor, bir de çamaşırını nereye asacağını söylemeye kadar haddini aşıyor, ayrıca kendisinin hatalı yönünü söyleyenleri de hayvan düşmanı olmakla suçluyor, duyar kasıp hedef şaşırtarak, hiç hoş değil.
yanılmıyorsam iskandinav mitolojisinde kargalar (kuzgun da olabilir) insanları izleyip olup bitenleri tanrılara haber veren kuşlardı, bir nevi insanlığın öyküsünü kayda geçiren canlılar gibi. türkler dahil birçok eski gelenekte kutsal canlılardır aslında değer atfedilir ama sonradan neden olumsuz anlama bürünmüş araştıracağım merak ettim :) ben de severim kendileriniKargaların sanıldığının aksine uğur getiren hayvanlar olduğuna inaniyorum ben,normalde çok ürkek hayvanlar pencereye az yaklaşayım kaçar giderler. Bir de gözleri masmavi
Neden saldırdığı hakkında bir fikrim yok ama vardır kendine göre bir sebebi zaar![]()
Güzelce fikrinizi beyan edersiniz kabul ama burda bana kimse haddini aşıyorsun yok duyar kasıyor diyemez yahu benim buna ihtiyacım mı var ben buraya sadece bu konuyu sizlere paylaşmak için girmişim normalde bu siteye çok bişey yazmam hatta aktif olmam ne duyar kasıcam ama bazılarının zoruna gitmiş demekki komik arkadaş neyse tartışmayacağım kimseyle ama herkes haddini bilsin bi zahmet lütfen rica ediyorum çocuklaşmasın kimse … tabikide bizim burada camide parkta kuşlar var ama bu kuşlar bana alışmış kuşlardan bahsediyorum bir ara öyle buğday koydum gelmeye başladılar bende alışsınlar diye koymamıştım sonra gelip bekliyorlar diye koymaya başladım sürekli de gelmiyorlar belli saatlerde ama aşağıdaki komşu ile hiç konuşmadım diğer balkona asamaz mısınız diye bende burdan fikir almak için konu açtım , lütfen herkes saygı çerçevesin de fikirlerini beyan ederse daha iyi olur
Yok siz değilNe dedim ki simdi, saygi sinirini asmadim![]()
Konu balkon değil, camlar bence.Saygı duyuyorum yorumlarınıza ben haklıyım da demiyorum sadece çözüm bulmaya çalışıyorum iki tarafında gönlü olsun derdindeyim sanırım kendim öncelikle konuşmam gerekecek , bazıları devam et koy demiş bazıları koyma kadın haklı demiş .. İnanın tek balkon olsa susarım kadın koyuyor mecbur derim ama çözüm bulmaya çalıştım sadece kimsenin kalbini kırmak istemem ben öyle biri değilim
Kapalı balkonuBiraz da komşunun balkonuna yem atıver, belki biraz beyni besin alır![]()
İnsanlara saydırmadan önce kendi üslubuza da bir bakın bence hanımefendi haksız değilGüzelce fikrinizi beyan edersiniz kabul ama burda bana kimse haddini aşıyorsun yok duyar kasıyor diyemez yahu benim buna ihtiyacım mı var ben buraya sadece bu konuyu sizlere paylaşmak için girmişim normalde bu siteye çok bişey yazmam hatta aktif olmam ne duyar kasıcam ama bazılarının zoruna gitmiş demekki komik arkadaş neyse tartışmayacağım kimseyle ama herkes haddini bilsin bi zahmet lütfen rica ediyorum çocuklaşmasın kimse … tabikide bizim burada camide parkta kuşlar var ama bu kuşlar bana alışmış kuşlardan bahsediyorum bir ara öyle buğday koydum gelmeye başladılar bende alışsınlar diye koymamıştım sonra gelip bekliyorlar diye koymaya başladım sürekli de gelmiyorlar belli saatlerde ama aşağıdaki komşu ile hiç konuşmadım diğer balkona asamaz mısınız diye bende burdan fikir almak için konu açtım , lütfen herkes saygı çerçevesin de fikirlerini beyan ederse daha iyi olur
Ama hala kadının balkon sayısının hesabını yapıyorsunuzSaygı duyuyorum yorumlarınıza ben haklıyım da demiyorum sadece çözüm bulmaya çalışıyorum iki tarafında gönlü olsun derdindeyim sanırım kendim öncelikle konuşmam gerekecek , bazıları devam et koy demiş bazıları koyma kadın haklı demiş .. İnanın tek balkon olsa susarım kadın koyuyor mecbur derim ama çözüm bulmaya çalıştım sadece kimsenin kalbini kırmak istemem ben öyle biri değilim
İnanın tek balkon olsa susarım kadın koyuyor mecbur derim
Güvercin pisliyor demisler ya hani camasır olmasa da pisleyebilir sonuçta. Yemi baska yere koyabilirsiniz baska yere de alısırlar.bir kaç kere abime ve babama yem koymayın kuşlar pisletiyor demiş,
Sen neyden bahsediyorsun ya hadsizlik yapma sınırını aşma ne duyar kasıcam asıl senin gibiler dikkat çekmeye çalışıyor Allah razı olsun diye yapmıyorum vicdanım rahat etsin diye yapıyorum… iki balkon var herkes oraya asarken kendisi de oraya asabilir konuşsam mı dedim , ben konumu beğenmeyenlere hayvan düşmanları sanırım dedim evet öyle de diyorum zoruna mı gitti demekki biri de sensin
Biraz da komşunun balkonuna yem atıver, belki biraz beyni besin alır![]()
Buyuzden apt da yasamiyorum. Envai cesit insanla ugrasiyorsun. Kimsenin derdi bitmiyor. Kus boku da olay olur mu oldu iste
yorumunuza cok guldum
![]()
Bu yorumu üsluplu bulup tebessüm ettiniz ama sizi eleştirince millet tü kaka, had bilmezler oldu :)Kapalı balkonu![]()