Komşum güvercinleri beslediğim için söyleniyor

Ben katılıyorum komşuya, her taraf kuş kakası oluyor. Parkta veya balkonda besleseniz olmuyor mu? Not: hayvan duşmanı değilim, köpeğim var.
Güzelce fikrinizi beyan edersiniz kabul ama burda bana kimse haddini aşıyorsun yok duyar kasıyor diyemez yahu benim buna ihtiyacım mı var ben buraya sadece bu konuyu sizlere paylaşmak için girmişim normalde bu siteye çok bişey yazmam hatta aktif olmam ne duyar kasıcam ama bazılarının zoruna gitmiş demekki komik arkadaş neyse tartışmayacağım kimseyle ama herkes haddini bilsin bi zahmet lütfen rica ediyorum çocuklaşmasın kimse … tabikide bizim burada camide parkta kuşlar var ama bu kuşlar bana alışmış kuşlardan bahsediyorum bir ara öyle buğday koydum gelmeye başladılar bende alışsınlar diye koymamıştım sonra gelip bekliyorlar diye koymaya başladım sürekli de gelmiyorlar belli saatlerde ama aşağıdaki komşu ile hiç konuşmadım diğer balkona asamaz mısınız diye bende burdan fikir almak için konu açtım , lütfen herkes saygı çerçevesin de fikirlerini beyan ederse daha iyi olur

Hayvanları besliyor, güzel, Allah razı olsun ama bi yandan da başkasını rahatsız ediyor, rahatsız oldu diye kötü şeylerle itham ediyor, bir de çamaşırını nereye asacağını söylemeye kadar haddini aşıyor, ayrıca kendisinin hatalı yönünü söyleyenleri de hayvan düşmanı olmakla suçluyor, duyar kasıp hedef şaşırtarak, hiç hoş değil.
👏👏👏👏👏

Kargaların sanıldığının aksine uğur getiren hayvanlar olduğuna inaniyorum ben,normalde çok ürkek hayvanlar pencereye az yaklaşayım kaçar giderler. Bir de gözleri masmavi 🥰
Neden saldırdığı hakkında bir fikrim yok ama vardır kendine göre bir sebebi zaar 😅
yanılmıyorsam iskandinav mitolojisinde kargalar (kuzgun da olabilir) insanları izleyip olup bitenleri tanrılara haber veren kuşlardı, bir nevi insanlığın öyküsünü kayda geçiren canlılar gibi. türkler dahil birçok eski gelenekte kutsal canlılardır aslında değer atfedilir ama sonradan neden olumsuz anlama bürünmüş araştıracağım merak ettim :) ben de severim kendilerini

Güzelce fikrinizi beyan edersiniz kabul ama burda bana kimse haddini aşıyorsun yok duyar kasıyor diyemez yahu benim buna ihtiyacım mı var ben buraya sadece bu konuyu sizlere paylaşmak için girmişim normalde bu siteye çok bişey yazmam hatta aktif olmam ne duyar kasıcam ama bazılarının zoruna gitmiş demekki komik arkadaş neyse tartışmayacağım kimseyle ama herkes haddini bilsin bi zahmet lütfen rica ediyorum çocuklaşmasın kimse … tabikide bizim burada camide parkta kuşlar var ama bu kuşlar bana alışmış kuşlardan bahsediyorum bir ara öyle buğday koydum gelmeye başladılar bende alışsınlar diye koymamıştım sonra gelip bekliyorlar diye koymaya başladım sürekli de gelmiyorlar belli saatlerde ama aşağıdaki komşu ile hiç konuşmadım diğer balkona asamaz mısınız diye bende burdan fikir almak için konu açtım , lütfen herkes saygı çerçevesin de fikirlerini beyan ederse daha iyi olur

Ne dedim ki simdi, saygi sinirini asmadim:110:

Saygı duyuyorum yorumlarınıza ben haklıyım da demiyorum sadece çözüm bulmaya çalışıyorum iki tarafında gönlü olsun derdindeyim sanırım kendim öncelikle konuşmam gerekecek , bazıları devam et koy demiş bazıları koyma kadın haklı demiş .. İnanın tek balkon olsa susarım kadın koyuyor mecbur derim ama çözüm bulmaya çalıştım sadece kimsenin kalbini kırmak istemem ben öyle biri değilim

Saygı duyuyorum yorumlarınıza ben haklıyım da demiyorum sadece çözüm bulmaya çalışıyorum iki tarafında gönlü olsun derdindeyim sanırım kendim öncelikle konuşmam gerekecek , bazıları devam et koy demiş bazıları koyma kadın haklı demiş .. İnanın tek balkon olsa susarım kadın koyuyor mecbur derim ama çözüm bulmaya çalıştım sadece kimsenin kalbini kırmak istemem ben öyle biri değilim
Konu balkon değil, camlar bence.
Dediğim gibi camlara kaka geliyorsa sürekli cam siliyor kadın. Haklı yani

İnsanlara saydırmadan önce kendi üslubuza da bir bakın bence hanımefendi haksız değil

Ama hala kadının balkon sayısının hesabını yapıyorsunuz

Sen neyden bahsediyorsun ya hadsizlik yapma sınırını aşma ne duyar kasıcam asıl senin gibiler dikkat çekmeye çalışıyor Allah razı olsun diye yapmıyorum vicdanım rahat etsin diye yapıyorum… iki balkon var herkes oraya asarken kendisi de oraya asabilir konuşsam mı dedim , ben konumu beğenmeyenlere hayvan düşmanları sanırım dedim evet öyle de diyorum zoruna mı gitti demekki biri de sensin

Kadın oraya çamaşır asmasa bile kuş boku temizlemek zorunda değil. Başıma geldi gerçekten zor bir olay. Bu durumdan rahatsızlık olmak insanı hayvan düşmanı yapmaz.

😂😂 Buyuzden apt da yasamiyorum. Envai cesit insanla ugrasiyorsun. Kimsenin derdi bitmiyor. Kus boku da olay olur mu oldu iste 😂 yorumunuza cok guldum 🤣
😂😂😂 gerçekten kuş boku da olay oluyor😂😂 insanın insana tahammülü yok ki, kuşun bokuna tahammülü olsun😂

Ben kedi beslerken mahalledeki çöp bidonunun yanına yoğurt kabında kuru mama koyardım. 30dk sürmez biterdi. O çöpün önündeki binada oturan 2 palyatif teyze sensörlü gibi mama koyduğum an camda bitip "Koku oluyor koyma." derdi çirkin tonda. Halbuki çöpün bile kapağını kapatmayan hatta çöp tenekesi varken çöplerini yerlere atan kendileri ve komşuları. Apartmanda 50 TL böcek ilacı için verileceğinde gerek yok diyenler bana evin 50m ötesinde kedi beslediğim için apartmanı pire basar diye çemkirirdi. Hayvanlar beslenmeyince çünkü kafaları atcak göçüp gidecekler gibi bir düşüncedeler. Eğer bir hayvan kesilip yenemiyorsa, etinden sütünden faydalanılmıyorsa beslemeye gerek yok, ölsün kafasında hep insanlar.

Sizin siniriniz komşu nedeniyle ekstra bozulacaksa babanız falan kadınla konuşsun siz de eğer mümkünse balkonda daha içte mama vermeye çalışın kuşlara. Camı da ne kadar kirleniyorsa artık temiz kalmış olur.

Back
X