vallahi bilemedim tarih tekerrürden mi ibaret acaba?? Konu sahibi de ortalıkta gözükmüyo
BosanacaktiMatrujun konusunu okumanızı tavsiye ederim
Tüm forum acısını paylaşmıştık,kız sağlam bir kepazeligi hak ediyor. Rezil rusva edin taşınmak zorunda kalsın.
mat ruj boşandı
bence eşine güveniyosan kaçmanıza gerek yok.. Eşim zaten tavrını koydu diyosun, kıza da zaten tavır yapmışsın konu kapanmış artık benceArkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
yanlış anladinizArkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
Arkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
Evet canım hepimiz çok üzülmüştük o konuya. Bsştan dona oku o konuyu. Neler yaşanmış bi bak. Fikir soruyorsan, eşine çok rahatsız olduğunu belirt daha sert tavır alsın, azarlasın. Bunların da bi kibarlaşacağı tutar, alenhirli işlerde.Arkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
yanlış anladiniz
Yalan demedik benzerlikte demedik
Emsal niteliginde bi konu mevcut buyrun okuyun ona gore onleminizi alin diyoruz
Kocam yapmaz demeyin,kıza haddini bildirin rezil edin diyoruz.
Diğer üye adınız nedir?Arkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
Taşınma imkaniniz varsa taşının yoksa ev sahibi ile iletişime geçin çok gürültü var ayrica eve giren çıkan belli degil diye şikayette bulunun huzurlari kaçsin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?