- 29 Eylül 2017
- 155
- 115
- 23
- 33
Diğer üye adınız nedir?
Bilmiyorum. Geçen sene bu zamanlar açmıştım yine. Baya süredir girmedim. Genelde konularım eski sevgilim hakkı daydı. Beni tehdit ediyordu vs vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer üye adınız nedir?
Şikâyet ettigin şeyi sen yapıyorsun. Takip mi ediyorsun gireni çıkanı? Ayrıca evlerine istedikleri insanları alırlar, bunun için onlara "sağlam ayak değiller galiba"diyemezsin .Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba!
komsunuz yok muTeşekkür ederim, ama dediğim gibi o konu dan haberim yoktu maalesef .
Bir yandan dövesim geliyor ama fazla belaya bulaşmaya gerek yok. Düşündükçe çıldırıyorum
Ev sahibine ulaş derim tehlikeyi uzaklaştir eşin masum olabilir aklinda hiç birsey olmayabilir ama yine de tedbirli olmak lazim insanoğlu çiğ süt emmiş ne de olsa .bi de kız gelince kapiyi açmayın sorarsa da musait degildik dersinSürekli yabancıların girip çıktığını bildirdim apartman yöneticisine. O da önce kızlara sormam gerek dedi. Sorduğunda kızlar “onlar bizim kuzenimiz veya yakın arkadaşımız” diye geçiştirmiş. Apartman yöneticisi de fazla üzerinde durmadı zaten. Kendisi zaten vurdumduymaz biri. Galiba taşınacağım...
Doğrudur.Bilmiyorum. Geçen sene bu zamanlar açmıştım yine. Baya süredir girmedim. Genelde konularım eski sevgilim hakkı daydı. Beni tehdit ediyordu vs vs.
Ben olsam düşmanımı yakınımda tutarım Zaten eşinizle tanışıyolar, telefonlarını da almış olabilirler, ya da en kötü adres belli, eşin meyilli olduktan sonra taşınarak da kurtulamazsın.. Burda en azından ikisi de gözünün önünde bişey olucak olsa daha çabuk ayyuka çıkarSürekli yabancıların girip çıktığını bildirdim apartman yöneticisine. O da önce kızlara sormam gerek dedi. Sorduğunda kızlar “onlar bizim kuzenimiz veya yakın arkadaşımız” diye geçiştirmiş. Apartman yöneticisi de fazla üzerinde durmadı zaten. Kendisi zaten vurdumduymaz biri. Galiba taşınacağım...
Bence de erkekler ilgi görunce kafaları karışıyor hele ki o ilgiyi gösteren genç bir kızsa gurur bile duyuyorlar açikcasi tehlikeli bir durumDoğrudur.
Arkadaşların dediği gibi onların ev sahibiyle görüşüp evden çıkarın.
Ya da siz taşının.
Maalesef erkekler biraz ilgi, iki dekolte görünce yoldan çıkıyor.
Örnek verdikleri o arkadaşın yorumlarını okuyun.
Acil çözüm bulun derim.
Ben olsam düşmanımı yakınımda tutarım Zaten eşinizle tanışıyolar, telefonlarını da almış olabilirler, ya da en kötü adres belli, eşin meyilli olduktan sonra taşınarak da kurtulamazsın.. Burda en azından ikisi de gözünün önünde bişey olucak olsa daha çabuk ayyuka çıkar
O konuyu bende okumuştum sonunda ne oldu acabamatruj konu sahibi sonu çok kötü bitti.
sen eşine güveniyosan bence sorun yok.. yine de takipte kal derim ama tekrar söylüyorum ben olsam kesinlikle taşınmam..Eşimin hiç şüpheli bir davranışını görmedim. Numarasını eminim almamıştır. Telefonu hep göz önünde bulundurur ve şifre koymamıştır. Eşimi uydıktan sonra kızı atlatmaya çalışıyor. Daire kapısında denk gelince önce kızın çıkmasını bekler ve daha sonra eşim çıkar. Ama yüne de bilemedim eşim bugüne kadar beni şüpheye düşürecek hiç birşey yapmadı.
Taşınmana gerek Yok.
Çek kızı kenara, sosyal medyadan aile bireylerini buldum, bir daha kocama selam dahi verirsen, bütün ailene evli bir adama nasıl yazıldıgını anlatırım, insan içine çıkacak yüzün kalmaz, de...
Yok falan derse, madem bir şey Yok senin için zor olmamalı, bir daha selam vermemek, kapıya gelmemek dersin. Başlarım sorusuna, makarnasına.
Normalde seni sakinleştirip abartma. yorumu yazardım da matrujun konusuna benzerlik ve o konunun sonu sabah sabah o kadar canımı sıktı ki.
Selam verme verirse de alma o bile yeterYa nedense “kıza şunu yapacağım, bunu yapacağım” diyorum ama o nu görünce cesaret edemiyorum nedense. Çok kavga gürültü sevmeyen biriyim. Sakin bir yapım vardır.
Aynen, o konuyu okuyunca şimdi çok korkmaya başladım. Offff
Onlar eski sevgiliymis ama eşle o komşu kız.Dediğiniz konuyu okudum ve sonu kötü bitmiş. Şimdi gerçekten korkmaya başladım