Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

hatırladım evet. shape de link eklemiş.

Önceden açılan konunun aynısı değil mi?
Kullanıcı adını hatırlasam bakıp karşılaştırıcam bununla. Dalga geçiliyor sanki bizimle.
Bende okuyunca aynısını düşündüm. Her konuya fake diye atlayanlara sinir olurdum ama bu bariz dalga geçiyor bence. Yeni üye daha önce prim yapmış konunun aynısını almış ufak değişiklikler yaparak sunmuş bize. Hatta orda da aynı sahne vardı apartmanın önünde konuşuyolar eşi de camdan izliyor falan. İnsanlar nelerle uğraşıyo yaa

Vallahi iyi sakin kalmışsınız. Kıza duyduğunuzu söyleyip bi daha da eşinize selam verirse bacaklarını ayıracağınızı söyleyebilirdiniz. Baktınız bi daha böyle bi girişimde bulundu, kiracıysa ev sahibine bildirirsiniz.

ne münasebet sabrınıza hayran kaldım
çoktan apartmanda rezil etmiş kızı ailesine teslim etmiştim.
insanlarda cocugunu okumaya yollasın evli erkekleri ayartmak nedir

bu konunun aynısını hatırlıyorum ben. aylar önce açılmıstı. farklı konu olması imkansız çünkü onda da matematik problemi vardı.

konu hala devam mı ediyr yani çözümsüz olan nedir?

bu mat-rujun konusuydu işte. aşağıda kızla karşılaşmalar falan fıstık hepsi aynı

Eşine bu kadar güvenme derim tavrını koyan erkeğe hiç bir kız yaklaşamaz zaten kusura bakma eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun senin olmadığın yerlerde bakışmalardan cesaret alarak işin seyri değişir baştan tavrını koy net..

Önceden açılan konunun aynısı değil mi?
Kullanıcı adını hatırlasam bakıp karşılaştırıcam bununla. Dalga geçiliyor sanki bizimle.
mat ruj du önceki konuyu açan. Ama o aldatıldığını öğrendi hatta boşandı. Konu sahibi bence sende tetikte ol. Hatta çal kapıyı direkt söyle seni bi daha eşimin yakınlarında görmiycem de.

Sanki bu konuyu daha önce okudum.
Diğer üyeliğiniz neydi?

bende konuyu okurken acaba o bayanmi diye gecirdim icimden ama degilmis

Matrujun konusunu okumanızı tavsiye ederim
Tüm forum acısını paylaşmıştık,kız sağlam bir kepazeligi hak ediyor. Rezil rusva edin taşınmak zorunda kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…