Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?
- Konu Sahibi ChiChi02
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eşim kıskançlık komşu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
vallahi bilemedim tarih tekerrürden mi ibaret acaba?? Konu sahibi de ortalıkta gözükmüyo
Bosanacakti mat_rujMatrujun konusunu okumanızı tavsiye ederim
Tüm forum acısını paylaşmıştık,kız sağlam bir kepazeligi hak ediyor. Rezil rusva edin taşınmak zorunda kalsın.
Sonrasi ne oldu takip etmedim
Adamla kizim resmen iliskisi varmiss
- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
mat ruj boşandı
700 lira nafaka bağlanmışti çocuğuna
İstanbula falan tayin istemişti
Hala aklima geldikçe tuylerim diken diken oluyor.
- 29 Eylül 2017
- 155
- 115
- 23
- 33
Arkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
bence eşine güveniyosan kaçmanıza gerek yok.. Eşim zaten tavrını koydu diyosun, kıza da zaten tavır yapmışsın konu kapanmış artık benceArkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
yanlış anladinizArkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
Yalan demedik benzerlikte demedik
Emsal niteliginde bi konu mevcut buyrun okuyun ona gore onleminizi alin diyoruz
Kocam yapmaz demeyin,kıza haddini bildirin rezil edin diyoruz.
- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Arkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
aşırı benzerlik olunca yazamadan duramadık
Evet canım hepimiz çok üzülmüştük o konuya. Bsştan dona oku o konuyu. Neler yaşanmış bi bak. Fikir soruyorsan, eşine çok rahatsız olduğunu belirt daha sert tavır alsın, azarlasın. Bunların da bi kibarlaşacağı tutar, alenhirli işlerde.Arkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
- 30 Kasım 2010
- 1.107
- 1.399
- 333
- 29 Eylül 2017
- 155
- 115
- 23
- 33
yanlış anladiniz
Yalan demedik benzerlikte demedik
Emsal niteliginde bi konu mevcut buyrun okuyun ona gore onleminizi alin diyoruz
Kocam yapmaz demeyin,kıza haddini bildirin rezil edin diyoruz.
Teşekkür ederim, ama dediğim gibi o konu dan haberim yoktu maalesef .
Bir yandan dövesim geliyor ama fazla belaya bulaşmaya gerek yok. Düşündükçe çıldırıyorum
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Diğer üye adınız nedir?Arkadaşlar şimdi dediğiniz konuyu okudum. O konu dan haberim yoktu bile. Benzerlikler var evet, ama daha çok benzemeyen kısımlar var. Bu anlattığım 4 aylık bir süreç ve ben herşeyi yazmadım bile. Bu koz ayrıca başka konular için de gelir eşime soru sorar. Lütfen sadece sizden fikir bekledim, bu konu yalan, kopyalanmış falan diyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.
- 29 Eylül 2017
- 155
- 115
- 23
- 33
Taşınma imkaniniz varsa taşının yoksa ev sahibi ile iletişime geçin çok gürültü var ayrica eve giren çıkan belli degil diye şikayette bulunun huzurlari kaçsin biraz
Sürekli yabancıların girip çıktığını bildirdim apartman yöneticisine. O da önce kızlara sormam gerek dedi. Sorduğunda kızlar “onlar bizim kuzenimiz veya yakın arkadaşımız” diye geçiştirmiş. Apartman yöneticisi de fazla üzerinde durmadı zaten. Kendisi zaten vurdumduymaz biri. Galiba taşınacağım...
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
yani madem kibarligi elden biraktiniz,
en guzeli direk yuzune artik bu evde istenmiyorsun, tavirlarindan rahatsiz oldum,
seni bundan sonra ailemin herhangi bir ferdinin yaninda da gormek istemiyorum deyin.
ve evet ondan sonra da esinizin yaninda gorurseniz de ipligini pazara cikarin,
ama karsinizdaki genc bir kiz,
once uyarmak her zaman daha dogru.
en guzeli direk yuzune artik bu evde istenmiyorsun, tavirlarindan rahatsiz oldum,
seni bundan sonra ailemin herhangi bir ferdinin yaninda da gormek istemiyorum deyin.
ve evet ondan sonra da esinizin yaninda gorurseniz de ipligini pazara cikarin,
ama karsinizdaki genc bir kiz,
once uyarmak her zaman daha dogru.
- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
En iyisi taşınmak ama o kız aklına koyduysa eşinde gevşekse birbirlerini bulurlar inşallah öyle olmaz.... Valla şimdi ki kızlarda evliymiş bekarmış farketmiyor geçen metroda bi bayanla tanıştım öğretmenmiş kız lisesinde hocam erkek olsunda nasıl olursa olsun diyorlarmış hatta deneyimli olsun evli bekar farketmez diyorlarmış öğretmenle bu şekilde nasıl konuşuyorlar orası da ayrı bişey tabi çok bozuk okullar dedi kadın üzülerek...
- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498