Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Hay yaşayın! Şurada o kadar çok aynı konu, aynı kişi yorumunu okudum sabahtan beri, gelip öyle yazmayanı dövüyorlar sandım! Konu açacak dahi olsam açmıyorum şu yorumlardan, herhangi bir konuya cevap yazmaya çekiniyorum okuyup içimden yorum yapıp geçiyorum.

Bence eşinize kızın söylediklerini söylememeliydiniz ! İstemeden de olsa , bir farkındalık oluşabilir ..
Sizin yerinizde olsaydım kızla asla muhatap olmaz diğer arkadaşına birdaha benim kapıma gelmesin ondan rahatsız oluyorum gibisinden net konuşmalar yapar , eşimede kızlarla konuşup sohbet etmeni istemiyorum mümkün olduğunca görmezden gel onları derdim

Yahu niye insafsız olayım
Bazı laflar kolay çıkmaz ağızdan
İma edersin, başka kelimeler bulursun. Yada yazmaya bile zorlanıyorum falan dersin.
Ya kocamdan hamileymiş diyebilmek için bile donar kalır insan. Yaşanan şeylere imkansız demiyorum, daha saçmasapan şeyler de gördüm bu hayatta anlatsam inanılmayacak...
Yani yazarken bile tiksinilecek şeyler rahat rahat yazılmaz diyorum. Üzgünüm dersin, yazmaya bile zorlanıyorum dersin. Görmediğim gözden kaçırdığım bi yazı varsa bilmiyorum ben yanlışım o zaman, hani o cümlenin yanında başka duygu görmediğim için böyle söylüyorum.

Konu sahibine benim de önerim mat-ruj isimli üyenin konusunu okuması yönünde. Ben de o konudan ve sonucundan etkilenip , üzülmüştüm. Neler oluyor hayatta dedirten bir konuydu.

Ben böyle bi durumda eşime soylemezdim. Eşimin uzak duracağı bişey soylerdim. Aids derdim mesela :) o.kız bana anlattı meğer kizcagiz Aids mis falan . Çok şükür başıma gelse yaparım . Şimdi. Beni bombalamayin ama bi erkeğe açık açık anlatılmaz , etkilenir çünkü . Onun yerine ondan uzak duracağı bişey söylemek daha mantıklı

Kurnaz kadınları seviyorum...

çok uzuldum bacım.ama bence o soyledıgını duydugun an sacından tutup yere ındırseydın ve ya goz dagı saglam verseydın boyle bıdaha dıyemezdı.bu kadınlar evlı bekar fark etmez bıldıgın kocana hayran.vay anasını bende nısanlıyım nısanlıma ıyısı kotusu şusu busu herkes bakıyo ama kım ıyı gozle bakıyor, kım oylesıne bakıyor anlayamıyorsun ıs esınde bıtıyor.ama erkek ıste ne kadar olsa egosu oksanıyor.yapıları bızden farklı yanlıs anlama ama sureklıde kısıtlayamayız bu erkeklerı gormedımız yerde neler olur haberımız olmaz ama tamda guvenmek olmaz yuzde yuz.ama evlendıysende guvenmıssınkı yola cıkmıssın.offff hep bır karmasa akılda boyle olunca.bacım sen evını degıstır.tek yapıcan hareket o.demın sıddetten fln bahsettım sen bana bakma.en dogrusu bu ısı sorunsuz cözmen olaysız bulasma bosfer bende aklımdan neler gecırırım ama yapamazsın o kadar kolay degıl kuzu

Bence tam da o an kızın söylediklerini duyduğunuzu belli etmeliydiniz, sert bi şekilde uyaradabilirdiniz o söylenenlerden sonra. Ben tutamazdım kendimi. Eşinize söylemekle iyi mi ettiniz kötü mü bilemedim. Erkeklerin böyle şeyler hoşuna gidiyor, egoları tatmin oluyor sanırım
Bence kızı kesin bi şekilde reddedin bidaha kapınıza gelemesin, ve eşinizle sizin olmadığınız anlarda da sohbet etmeye cesaret edemesin. Babanızın kızı değil sonuçta, kırıkacaksa kırılsın. Belki yaptığının ayıp olduğunu farkeder

abooooo cıddımısın yaaaaa karısı bılerek canak tutmusmu oldu ya anlamadım olayı sımdı ben baskasına gıtsın dıye kocası oyle seymı yapılır yazık bılmedende yaptıysa kendı kuyusunu kazmıs vah erkekleri demek kafası kalktımı vurcan yere eg basını dıye haaaaaa!!

Konu sahte mi degil mi bilmem ama (bence de asirma) sizinle ayni ulkede yasiyoruz di mi? Kim kimin komsu kocisine matematik sorusu cozduruyor yav? Hem universite ogrencisi nasi matematik sorusu cozdurur? Matematik bolumu okusa.. esiniz polismis.. kusura bakmayin ama bi polis matematik bolumunde gorulen konulari cozemez pek. Universite ne kadar dandik olursa olsun konular farkli. Oyle mat1 konulari gibi degil. Ozellikle mat. Dediginiz icin yazdim. Bence serin hikaye, kpss, ales, dgs vs. Anlarim ama universite ogrencisi matematik sorusu cozdurmez yani. Sacma.

Biraz konuyu okusaydın eşimin polislikten önce matematik ağırlı bir bölüm bitirmiş olduğunu öğrenmiş olurdunuz.

Ya kızı tüm mahallede sürükleyip rezil et, yada iş başka yerlere gider. Böyle yollu zihniyet Herşeyi yapar. Bende doğudayım yardıma bile gelirim yani

Matematikte iyidir yazmissiniz, matematik agirlikli(?) bi sey yazmamissiniz. Yine de iyi denemeydi.
Söylediğim bölüm zaten matematik ağırlıklı :) bunun bir de detayını veya açıklamasını yapmama gerek yok. Herşeyi ince ayırtısına kadar yazarsam 10-15 sayfası dolu yazardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…