- 13 Eylül 2016
- 425
- 309
- 33
Matruj sonra bir konu daha açtı, ona da bakın isterseniz @gucci, konu fake değildi. Kadın fake iddialarından yıldığı için konusunu kapattırdı. Yeni hayatı ile ilgili sonradan başka konu açtı.
Keşke bu kadar acımasız ve kesin yargılı olmasak..
Farzedelim ki fake şüphesi %90, %10 doğruluk payı için bile olsa insanları incitmemek lazım. Belki gerçekten yardıma, fikre ihtiyacı olan insanlar fake iddiası yüzünden forumdan gidiyor.
Bu kadar da insafsız olmayın çok büyük konuşuyosunuz üstelik sizin başınızda da benzer durum varmış yorumda elinin titrediğini üzüntüden kahrolduğunu nasıl belli edebilir sizin de eliniz hiç titrememiş mi oluyo bu durumda dümdüz anlatmışsınız
Kurnaz kadınları seviyorum...Ben böyle bi durumda eşime soylemezdim. Eşimin uzak duracağı bişey soylerdim. Aids derdim mesela :) o.kız bana anlattı meğer kizcagiz Aids mis falan . Çok şükür başıma gelse yaparım . Şimdi. Beni bombalamayin ama bi erkeğe açık açık anlatılmaz , etkilenir çünkü . Onun yerine ondan uzak duracağı bişey söylemek daha mantıklı
Kesinlilkle katılıyorum sizeKizi tüm apartmanın önünde rezil etmeni tavsiye ederim...
GöreceğizOlabilir de olmayabilir de. Bunu %100 bilecek değilsiniz.
Napalım ya :) zaman ahır zaman kadın kadının kurdu malesef .Kurnaz kadınları seviyorum...
abooooo cıddımısın yaaaaa karısı bılerek canak tutmusmu oldu ya anlamadım olayı sımdı ben baskasına gıtsın dıye kocası oyle seymı yapılır yazık bılmedende yaptıysa kendı kuyusunu kazmıs vah erkekleri demek kafası kalktımı vurcan yere eg basını dıye haaaaaa!!Ben universite okurken baska bi fakultede soyle olmustu. universite hocasi evli, karsi komsularida ogrencileri. Adamin karisi, kizlarin gidip gelmesine musade ediyor, kizlar eve girip cikiyor. Ilerleyen zamanlarda adam kizla evlendi, evde kocam okulda hocam oldu.
Konu sahte mi degil mi bilmem ama (bence de asirma) sizinle ayni ulkede yasiyoruz di mi? Kim kimin komsu kocisine matematik sorusu cozduruyor yav? Hem universite ogrencisi nasi matematik sorusu cozdurur? Matematik bolumu okusa.. esiniz polismis.. kusura bakmayin ama bi polis matematik bolumunde gorulen konulari cozemez pek. Universite ne kadar dandik olursa olsun konular farkli. Oyle mat1 konulari gibi degil. Ozellikle mat. Dediginiz icin yazdim. Bence serin hikaye, kpss, ales, dgs vs. Anlarim ama universite ogrencisi matematik sorusu cozdurmez yani. Sacma.
Matematikte iyidir yazmissiniz, matematik agirlikli(?) bi sey yazmamissiniz. Yine de iyi denemeydi.Biraz konuyu okusaydın eşimin polislikten önce matematik ağırlı bir bölüm bitirmiş olduğunu öğrenmiş olurdunuz.
Söylediğim bölüm zaten matematik ağırlıklı :) bunun bir de detayını veya açıklamasını yapmama gerek yok. Herşeyi ince ayırtısına kadar yazarsam 10-15 sayfası dolu yazardım.Matematikte iyidir yazmissiniz, matematik agirlikli(?) bi sey yazmamissiniz. Yine de iyi denemeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?