• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum eşimden mi hoşlanıyor!?

Matruj sonra bir konu daha açtı, ona da bakın isterseniz gucci gucci , konu fake değildi. Kadın fake iddialarından yıldığı için konusunu kapattırdı. Yeni hayatı ile ilgili sonradan başka konu açtı.
Keşke bu kadar acımasız ve kesin yargılı olmasak..
Farzedelim ki fake şüphesi %90, %10 doğruluk payı için bile olsa insanları incitmemek lazım. Belki gerçekten yardıma, fikre ihtiyacı olan insanlar fake iddiası yüzünden forumdan gidiyor.

Merhaba KK üyeleri,

Kısa yazmaya çalıştım anca bu kadar olabildi. Diğer hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım. Belki hatırlarsınız ben yurtdışında yaşıyordum. Bu yaz evlendim ve Türkiye’ye göçtüm. Şimdi diploma lisans denkliği için uğraşıyorum. Her neyse, benim eşim Polis özel harekat’ta doğu’da görev yapıyor ve orada yaşıyoruz. Bizim tam karşı dairede 3 öğrenci kalıyor. 3ü de kız. Son sınıfa gidiyorlar. Ve bu 3ünden biri, onun ismini Ayşe koysak, sürekli bir bahane edip bizim kapımızı çalıyor. Benim eşim matematik’te çok iyidir. Sürekli “şu soruyu çözemedim X abi bana yardımcı olur mu” diye soruyor. İlk başlarda şüphelenmedin ve evime aldım. Eşim ise 10 dk da soruyu çözüyordu ve bu çözdükten sonra Ayşe hemen evine dönerdi. Biraz zaman geçince artık bu sefer de “yumurtanız var mı? makarnamız bitti bir paket alabilir miyiz” diye sürekli kapımızı çalmaya başladı. Ben kapıyı açarsam sohbet etmez ve istediği şeyi verdikten sonra evine dönerdi hemen. Ama eşim kapıyı açarsa hep koyu sohbete girer ve belki 15 dk ayrılmazdı kapı dan. Bu böyle devam etti ve ben tavrımı az belli etmeye başladım. Birşey isteyince yok demeye başladım. Sonrasında yine geldiğinde “yarin sınavım var acil 1-2 soru da yardım gerek eşinden” dedi. Ben de “eşim yok evde şu an dişarı da” dedim. Ayşe de hemen “ama arabasıyla geldi demin gördüm” diye cevap verdi. Resmen eşimi takip ediyor . Ben de “aa ne münasebet yok evde” dedim ve kapıyı kapattım. Sonra bir gün ben dişarıya çıkmak isterken kapıyı açtım o arada Ayşe tam merdivenler den aşağıya iniyordu arkadaşıyla. Belli ki beni farketmedi ve arkadaşına “ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere ya, çok çekici geliyor bana karşı komşum,” dedi. Ben şok tabi. O kadar sinirlendim ki o an onu saçından tutup merdivenlerden aşağı sürükleyebilirdim. Dışarıya çıkmayıp eşimi bekledim akşama kadar. O geldiğinde bir daha o f*h**s ile konuşmayacaksın dedim. Tabi eşim anlattıklarımı duyunca merak etme daha eve sokmam onu dedi. Ve gerçekten de öyle oldu. Yüzüne bile bakmıyordu ama geçenlerde cam dan aşağı bakarken ikisini ayaküstü konuştuğunu gördüm. Eşim eve çıkınca neden hala yüz veriyordun dedim. O da mecbur selam verdi ben de verdim dedi. Eşimden yana hiç bir şüphem yok. Ayşe eve geldiğinde veya dişarı da görüğünde doğru dürüst yüzüne bakmaz bile benim eşim. Ama bu kıza çok gıcık oldum. Hatta o merdevenlerde duyduktan sonra nefret etmeye başladım. Resmen eşimi kendine ayartmaya çalışıyor. Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba! Allahım o kadar yüz çevirdikten sonra hala nasıl eşimle konuşabilir. Sizce ne yapmalıyım? Gidip herşeyi yüzüne söylesem mi yoksa başka daire ye mi taşınsak bilemedim :KK43:.
O duyduklarinizdan esinize bahsetmeyecektiniz... Yerinizde olsaydim o an kizi koseye ceker duydugum seyleri yuzune carpar guzelce uyarirdim. Belki utanirdi biraz.

Kız sen yok dedikten sonra demin geldi gördüm demiş ya. Kız artık açık oynuyorum diye rakibine haber vermiş. Bence o arkadaşla konuşmasına şahit olduğunuzu da biliyordur. Sizi fark edip direk lafını söylemiş olabilir.

Bazı insanlar böyle işte yapacak bir şey yok. Ancak hata taaa en başta eşinizde ve sizde. Polise matematik sorusu cozdurmek hey allahım. Kocanız matematik bölümü mezunu bile olsa okuldan sonra 1-2 yıl geçti ise nasıl çözsün. Kolay soru getirmiş diye düşünüyorum.

Size önerim taşının.

buna benzer bir konu daha okumuştum aylar önce, adam subaydı sanırım. aşırı mutsuz bitmişti sonu, burada da iş eşinizde bitiyor.. kızın ilgisi hoşuna gidip uzatmaz umarım. kestirip atması gerek direk.

ben bu tür davranış sergileyen kızları da anlamıyorum. evli barklı erkeklere ne demeye bu kadar hayranlık beslersiniz. hadi besledin diyelim adamın evinin önünde, karısının bu söylemleri duyup duymayacağına aldırış etmeden bu ne cesaret.

O yuvanın nasıl kurulduğunu, ayakta tutulduğunu bilmiyorlar. Bu düşüncede olan kadın- erkek herkese vicdan diliyorum sadece.
Evet böyle bi konu ben de hatırlıyorum uzun zamandır kk girmediğim için aynı sandım hatta .. konu sahibi arkadaşım fazla muhattap olma kızlarla eve de ne olursa olsun sokma.. kimseye güven olmaz bu hayatta

Eşinize belli etmeyin kıskandığınızı. Onun yerine kıza odaklanın. Olmadı taşının hiçbirsey mutluluğunuzdan önrmli değil.

Selamlasmasin bile. Zaten son senesiymis gidecek nasilsa. Kizla da ozellikle konusmayin ama denk gelir de selam vs verirse sizi rahatsiz ettigini soylersiniz.

Mantıklı düşünmek gerekirse hangi kadın izin versin bu kızın kocasıyla başbaşa kalmasına güya ders mers vermesine hadi 1kere o an birşey diyemedi izin verdi diyelim 2 çi olacağını sanmıyorum üstelik bu kız çok fırıldaksa !

Siz gelmeden önce tanıştıklarına göre aralarındaki samimiyet ne derecede, düşündünüz mü?

Size rağmen kız askıntı oluyorsa kocanız yüz vermiş olabilir mi?
Normal de kıskanç biriyimdir. Hatta bazen KK da gezinirim ve “aa nasıl kocasına izin vermiş” diye yorumluyordum kendi kendime. Demek insanın başına gelince o an ki durumda bunun farkında olmuyor. Aynısı ben de olduğu gibi. Ama galiba kız yaz tatilin bir kısmını memleketin de geçirmiş. Eşim de ben de o aralar kına gecesi, düğün vs çok yoğunduk. Eşimin işi ve yanı sıra sürekli düğüne yoğunlaşması ve evi düzmesiyle uğraşması sonucu ile pek fazla boş vakti yoktu. Whatsapp ta genelde vakit geçirmez çünkü son görülmeyi görüyorum. Yani bilmiyorum benim hissime göre pel fazla samimilik olmamış. Eşim çok yardımsever biridir. Benim gibi sessiz ve sakindir. İnsanlara ‘hayır’ demekten çok çekinir.
Tabi büyük konuşmuyorum yine de içini en iyisi Allah bilir..

Bu konunun aynısı nir üye açmıştı. Sevgili olduklarını ortaya çıkardı ve boşandı.

Merhaba KK üyeleri,

Kısa yazmaya çalıştım anca bu kadar olabildi. Diğer hesabımın şifresini unuttuğum için yeni bir hesap açtım. Belki hatırlarsınız ben yurtdışında yaşıyordum. Bu yaz evlendim ve Türkiye’ye göçtüm. Şimdi diploma lisans denkliği için uğraşıyorum. Her neyse, benim eşim Polis özel harekat’ta doğu’da görev yapıyor ve orada yaşıyoruz. Bizim tam karşı dairede 3 öğrenci kalıyor. 3ü de kız. Son sınıfa gidiyorlar. Ve bu 3ünden biri, onun ismini Ayşe koysak, sürekli bir bahane edip bizim kapımızı çalıyor. Benim eşim matematik’te çok iyidir. Sürekli “şu soruyu çözemedim X abi bana yardımcı olur mu” diye soruyor. İlk başlarda şüphelenmedin ve evime aldım. Eşim ise 10 dk da soruyu çözüyordu ve bu çözdükten sonra Ayşe hemen evine dönerdi. Biraz zaman geçince artık bu sefer de “yumurtanız var mı? makarnamız bitti bir paket alabilir miyiz” diye sürekli kapımızı çalmaya başladı. Ben kapıyı açarsam sohbet etmez ve istediği şeyi verdikten sonra evine dönerdi hemen. Ama eşim kapıyı açarsa hep koyu sohbete girer ve belki 15 dk ayrılmazdı kapı dan. Bu böyle devam etti ve ben tavrımı az belli etmeye başladım. Birşey isteyince yok demeye başladım. Sonrasında yine geldiğinde “yarin sınavım var acil 1-2 soru da yardım gerek eşinden” dedi. Ben de “eşim yok evde şu an dişarı da” dedim. Ayşe de hemen “ama arabasıyla geldi demin gördüm” diye cevap verdi. Resmen eşimi takip ediyor . Ben de “aa ne münasebet yok evde” dedim ve kapıyı kapattım. Sonra bir gün ben dişarıya çıkmak isterken kapıyı açtım o arada Ayşe tam merdivenler den aşağıya iniyordu arkadaşıyla. Belli ki beni farketmedi ve arkadaşına “ben bayılıyorum bu üniformalı erkeklere ya, çok çekici geliyor bana karşı komşum,” dedi. Ben şok tabi. O kadar sinirlendim ki o an onu saçından tutup merdivenlerden aşağı sürükleyebilirdim. Dışarıya çıkmayıp eşimi bekledim akşama kadar. O geldiğinde bir daha o f*h**s ile konuşmayacaksın dedim. Tabi eşim anlattıklarımı duyunca merak etme daha eve sokmam onu dedi. Ve gerçekten de öyle oldu. Yüzüne bile bakmıyordu ama geçenlerde cam dan aşağı bakarken ikisini ayaküstü konuştuğunu gördüm. Eşim eve çıkınca neden hala yüz veriyordun dedim. O da mecbur selam verdi ben de verdim dedi. Eşimden yana hiç bir şüphem yok. Ayşe eve geldiğinde veya dişarı da görüğünde doğru dürüst yüzüne bakmaz bile benim eşim. Ama bu kıza çok gıcık oldum. Hatta o merdevenlerde duyduktan sonra nefret etmeye başladım. Resmen eşimi kendine ayartmaya çalışıyor. Üstelik bu kızların evlerine sürekli erkekler girip çıkıyor. Sağlam ayak ta değiller galiba! Allahım o kadar yüz çevirdikten sonra hala nasıl eşimle konuşabilir. Sizce ne yapmalıyım? Gidip herşeyi yüzüne söylesem mi yoksa başka daire ye mi taşınsak bilemedim :KK43:.

Koruma şube personellerinin eşleri ne yapsın? Adamların en kısası 1.90 :)
Konu fake mi bilmem de eksiği var,fazlası çok bu askıntılıkların.
Sağlam duran,sadakatli personellere selamlar olsun... Tanrı onları kutsasın.
Diğerlerinin evlerine ateşler salsın.
Amen :D

O'nu bir kenara çekip 'seni ilk ve son kez uyarıyorum,bizden uzak dur' demeniz yeterli olur bence.Ama o kızın konuşmasına fırsat vermeden ve net bir biçimde uzatmadan bunu söylemeniz gerekli.Çünkü karşınızdaki çirkefleşip eşinize iftira bile atabilir.Hiç bir şekilde karşılıklı diyaloğa girmeyin derim bu yüzden
İkinci seçenek de sabırla gitmelerini beklemek olabilir.

Hanımefendi tamam kızın yaptığı şeyler rahatsız edici olabilir ancak siz de onların evine giren çıkanları takip edip eve erkekler geliyor diyemezsiniz.Madem sağlam ayak değiller eşiniz hiç yardım etmeseydi , bir iki defadan sonra güzellikle başından savsaydı.

Ayrıca eşiniz asker diyorsunuz , bu kız hangi bölümde okuyor da eşiniz üniversite derslerine yardım edebiliyor ki? Hangi konuya yardım ediyor mesela?

Bir de çok rahat anlatışı vardı...
Eşimden hamileymiş derken bile eli titrer insanın. Yazamaz, zor yazdığını belli eder.
Bu kadar da insafsız olmayın çok büyük konuşuyosunuz üstelik sizin başınızda da benzer durum varmış yorumda elinin titrediğini üzüntüden kahrolduğunu nasıl belli edebilir sizin de eliniz hiç titrememiş mi oluyo bu durumda dümdüz anlatmışsınız

Eşiniz yüz vermesin canım o kadar komplex bi konu değil.Selam versin geçsin muhabbete giriyorsa eşim bekliyor iyi akşamlar desin bitti.

Back