- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.801
-
- Konu Sahibi Larissa101
Saçmalamayın allah aşkına...Hikâye değil gerçek ..karşı komşumla üst komşum kusler .. karşı komşumun kedisi var gün içinde dışarı çıkarır kaç kez gitti üst komşunun kapısına yaptı tuvaletini inadına yapar gibi
Yalnız hamile bir kadın da bunu söylüyorsaOf bu kedi severler nekadar anlayissiniz herkes sizin gibi kedi sevmek apartmanda pisligine katlanmak zorunda degil. Ben olsam coktan belediyeye haber verir aldirirdim kedileri barsa biyle bir hakkım. Yoksa toplu bir sekilde komsularla birlikte kedi besleyen kisiye gereken soylenir. Olsunler demiyorum bahceye baska bir yere kulube koysun kediyi cok seven kadin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok
Apartmanımızda köpek besliyoruz. Evet köpek. Kocaman, muhtemelen kangal kırması bir sokak köpeği. Ben buraya taşındığımdan beri 8 senedir apartmanın içinde yaşıyor. Yatağı var girişte. Sabah teyzelerle yürüyüşe çıkar, girmek istediğinde kapıda bekler apartmana biri girerken ya da çıkarken içeri girer. Ve burası 40 daireli bir bina. O 40 daireden bir kişi bile köpeğin apartmanda ne işi var demiyor. Bana normal gelirdi bu, şu an anladım ki dört dörtlük, vicdanlı, merhametli komşularım varmış.Of bu kedi severler nekadar anlayissiniz herkes sizin gibi kedi sevmek apartmanda pisligine katlanmak zorunda degil. Ben olsam coktan belediyeye haber verir aldirirdim kedileri barsa biyle bir hakkım. Yoksa toplu bir sekilde komsularla birlikte kedi besleyen kisiye gereken soylenir. Olsunler demiyorum bahceye baska bir yere kulube koysun kediyi cok seven kadin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok
Herkes memnunsa kopegin yasamasi icin uygun ortam varsa niye yasamasin bizim binadada daire icinde hayvan besliyorlar kimse bisey demiyor neden desin amaApartmanımızda köpek besliyoruz. Evet köpek. Kocaman, muhtemelen kangal kırması bir sokak köpeği. Ben buraya taşındığımdan beri 8 senedir apartmanın içinde yaşıyor. Yatağı var girişte. Sabah teyzelerle yürüyüşe çıkar, girmek istediğinde kapıda bekler apartmana biri girerken ya da çıkarken içeri girer. Ve burası 40 daireli bir bina. O 40 daireden bir kişi bile köpeğin apartmanda ne işi var demiyor. Bana normal gelirdi bu, şu an anladım ki dört dörtlük, vicdanlı, merhametli komşularım varmış.
Şikayetçi olacaklarına çözüm bulsun insan prototipleri...Herkes memnunsa kopegin yasamasi icin uygun ortam varsa niye yasamasin bizim binadada daire icinde hayvan besliyorlar kimse bisey demiyor neden desin ama
Gelipte bina icine pisliyorsa ve bakan kisi bunun sorumluluğunu almiyorsa kusura bakmayin digerleri sikayetci olmakta haksiz degil.
Ne alakasi var hamile olmamla ben bir hayvan baksaydim tum sorumlulugu alirdim komsularin rahatsiz olacagini umursamamazlik yapmazdim heryere pislemesi bagirmasi falan kimse buna katlanmak zorunda degil. Ben bir kediye dokunamam asla ama bahcede sokakta miyavlayan sogukta kalan kedilere binanin disina yemek birakiyoruz esimle. Vicdansizlik diyip olayi dramatiklestirmeyin burda sorumsuz bir kisi yuzunden rahatsiz olan insanlar var.Yalnız hamile bir kadın da bunu söylüyorsa
Sizin elinizden cocugunuzu alıp götürseler dogunca Allah korusun?
Belediye o hayvanları alıp beslemiyor yani bunu biliyorsunuzdur dimi?
Veriyor ilacı uyutuyor(uyutuyor dedim öldürüyor demege dilim varmıyor cünkü)
Yapmayın yazıktır.
Hanimefedicim disi kediler ortalik yere yapmaz, toprak yoksa ortalik yere yapar. Bu da demek oluyor ki o pisligi herkes temizleyecek. Ayrica bir hastalik belirtisi yada kizginlik belirtisidir. Bir cocuk nasil etrafi pisletiyorsa onlari da oyle dusuneceksin. Sokakta yasayan hayvan herkesin sorumlulugundadir. Pisletiyorsa kendin temizleyeceksin. Cozum bulacaksinNe alakasi var hamile olmamla ben bir hayvan baksaydim tum sorumlulugu alirdim komsularin rahatsiz olacagini umursamamazlik yapmazdim heryere pislemesi bagirmasi falan kimse buna katlanmak zorunda degil. Ben bir kediye dokunamam asla ama bahcede sokakta miyavlayan sogukta kalan kedilere binanin disina yemek birakiyoruz esimle. Vicdansizlik diyip olayi dramatiklestirmeyin burda sorumsuz bir kisi yuzunden rahatsiz olan insanlar var.
Aynen yaaa... sinir oldum vallahi. Ne vicdansız, bencil insanlar var. Hay allahım yaaaBak yaa sabah erkenden uyandırıyomuş vah ne kadar ayıp ediyolar, çıkıp bir kap mama veya su verseniz ne kaybederseniz acaba, onlar nasıl karnını doyuracak nasıl yavrularına bakacak hiç düşünüyomusunuz.
Rahatsız olup çıkardığınız üç yavru ölünce rahat uyudunuzmu çok merak ediyorum
Cunku sokakta bakiyor. Sokakta bakmak yasalKediyi apartmana alıştıran kişi neden sahiplenmedi acaba
Yani simdi bunu size biz burda acıklayamayız.Ne alakasi var hamile olmamla ben bir hayvan baksaydim tum sorumlulugu alirdim komsularin rahatsiz olacagini umursamamazlik yapmazdim heryere pislemesi bagirmasi falan kimse buna katlanmak zorunda degil. Ben bir kediye dokunamam asla ama bahcede sokakta miyavlayan sogukta kalan kedilere binanin disina yemek birakiyoruz esimle. Vicdansizlik diyip olayi dramatiklestirmeyin burda sorumsuz bir kisi yuzunden rahatsiz olan insanlar var.
Malesef orası sokak değil..sokağa ev yapabilir.geceleride evine alabilir.Cunku sokakta bakiyor. Sokakta bakmak yasal