Komşum apartmanda kedi besliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdiklarim zorunuza gitti o zaman

Yani simdi bunu size biz burda acıklayamayız.
Hayvan sevgisi cocuklukta verilir,cocuklugunuza inmek lazım.
Yetkili birimlerden yardım alabilirsiniz.
O rahatsız olanlar da alabilir.
Toplasıp gidin grup indirimi yaparlar belki.
Nekadar komiksiniz ya cok guldum hayvanlari severim ama kendi evimde bakarim cok istiyorsam apartmanima salip bakmayip herkese pislik kokusu yasatmam size bu normal geliyo olabilir hayvan cok sevenler olarak ama normal degil idrak edemiyorsunuz bunu görebiliyorum

Aç olduğunu anlamışsınız ne güzel. Yiyecek verip doymasını da sağlasanız keşke. O da bir can ve bizlere muhtaç. Kendi dili ile halini arzediyor işte ne güzel. Merhamet bambaşka birşey...

Apartmana alan kimse sorumlulugu almali kimse kedi bakmak zorunda degil bunu anlayin artik. Siz seviyor bakiyorsunuz diye herkes sevip bakmak zorunda degil ya

O kedi kapınızın önünde öğlene kadar miyavlarken biraz peynir,biraz sütle ıslatılmış ekmek,biraz su veremediniz mi?Benim hem evde beslediğim kedim var hem de apartmanda baktığımız kedimiz var.Apartmandaki kedimizi kısırlaştırdık size de öneririm.Hayvanların yaşam alanını her tarafa bina yaparak biz gasp ettik bi de kalkıp onlardan şikayet etme hakkımız yok ne yazık ki..

Yahu issiz gibi takip edip begenmedim attiniz bende sordum bi sikintinmi var diye. Hayvsn sevmiyorum demediniz acik açık gidip sevmiyorum diyenleri desteklediniz
Yahu sizde aynı şeyi yapmadınız mı? Sizde bana beğenmedim attınız. Bunun hesabını sordum mu size? Hayır. Size ne istediğime istediğim emojiyi atarım size hesap vermek zorunda mıyım? Siz tam olarka kimsiniz site yöneticisi falan mı?
Hayvan sevmeseydim ortak çözüm bulunmalı falan demezdim. Neyse siz kafanıza göre takılın, bir zahmet üstünüze vazife olmayan şeylerin hesabını da sormayın.
Yazdiklarim zorunuza gitti o zaman
Kajdjsjdjjd şaka mısınız?
O zaman benim yazdıklarımda sizin zorunuza gitti. Zira sizde bana beğenmedim attınız?
Yorumlarınız gittikçe garip bir hal almaya başladı, kendi yaptıklarınızı görmeyip benim yaptıklarımı görüyorsunuz. Siz atınca sorun yok ben atınca "niye attıııın". Olduu, olduu.
Fikirleri beğenmemek, aynı fikirde olmamak ne zamandan beri zoruna gitmek oldu?

Kedileri oradan alıp sığınak gibi bir yere götürecek bir kurum vardır arayın hayvanseverlik güzel de hayvan pisliği sevmek zorunda değil kimse rahatsız ediciyse o kediyi dışarı çıkarmak gerekli aparman bahçe köşesine bı yuva yapılabilir hem apartman sakinleri de artan yiyeceklerini verirler yöneticinin ilgilenmesi lazım aslında o böyle bir çözüm bulmalı hem kedi rahat eder hem siz

Evet zoruma gitti hayvana yapilan kotuluge karsi durmayan herkesin yorumu zoruma gidiyor. Burada saygi saygi diyen sizdiniz saygi duymayanda siz. Asil komik ve garip olanda sizsiniz daha fazla ugrasmak istemiyorum size laf anlatmaya çalışacağım enerjimi kedime harcarim en azindan faydali bir seye donusur

Bir de okuduğum kadarıyla şey denmiş.Yıllardır kediler köpekler dışardaydı,başlarının çaresine baksınlar.Doğayı mahveden,her yere bina diken,onlara doğal ortam bırakmayan biziz.Nerde yaşayacaklar?Sokaklarda da sürekli bi mobbing.Pişt,hoşt,defol gibi.Yazık gerçekten.Dünya sadece insanların değil böyle sananlar yüzünden de dünya bu hale geldi ya!

Ayy cinse bak bir yasam alanı bile bırakmadığınız hayvanlardan kendi var olan yasam alani icinsaygı bekliyormuş.. senin o yasadigin toplu binan belki de bir zamanlar hayvanların yaşam alanıydı orman gibi belki mesela.. Ne yaptınız üstüne taş diktiniz.. Sen şimdi dersin ki ben mi diktim binayı önce hayvanlara yaşam alanı bırakın da ondan sonra kendi var olan yasam alanına saygı bekleyin..

Kadına da yazık ama komşu kediyi inatla dışarı çıkarmıyorsa açık balkon varsa arabayı oraya alırım inatla bırakmam. Kapalıya da alınabilir. Hiç alacak yerim yok ya da şu dönemde almak istemiyorsam da üzerine poşet kaplarım. Alüminyum folyo koyarım yatacağı yere gelmez bir saha. Tabii üzerine poşet kaplamak da iş ama kedi dışkısı yıkamaktan iyidir. Kadın dışarıda bakmıyorsa inatla ben de tutup atmayacagima göre bunları denerdim.

Ne saygı duymayacağım yahu? Beğendim atmayı ne zamandan beri saygıyla ilişkilendirir oldunuz? Mantığa bakar mısınız ya şaka gibisiniz. Kendiniz atınca sorun yok, ben atınca yok bana saygı duymuyorsun yok şunu yapmıyorsun falan. Beğenmedim ya da beğendim attığım yorumun hesabını size vermek zorunda değilim. Farkındaysanız saygı duyduğum için sizin gibi hakaretvari konuşmadım. Saygı duymasaydım kavga etmeye, polemik yaratmaya çalışırdım sizin gibi. Usul usul fikrime uygun olmayanlara beğenmedim attım saygı duymuyor oldum. Hadi gidin faydalı uğraşlar bulun siz, beni de daha alıntılamayın. Belli ki amacınız kavga polemik stres atma. Ama yeter yani.

Ne yazmak istediğimi anlamadıysanız alıntılamayın. İyi günler.

Kadin sokakta bakiyormus hayvan hamile kalinca apartmana siginmis.

Binalari dikip dikip " alsin evinde baksin" demek kolay oluyor. Hangi birine baksin evinde. Ayrica sokakta bakmak gibi yasal bir hakki varken.
Farkındalık oluşturdugunuz için teşekkür ederim.büyük binalar ve onların yaşam alanına müdahale edip.dagdan gelip bagdakini kovduğumuzu düşünüp üzüldüm.vicdanım sızladı.

İnanır mısınız bilmem, o kadar inatçı bir kedi ki öğlen 12‘lere kadar yüksek sesle miyavlamaya devam etti.
ksdhfsdkhf kediyle konuşmayı deneyin, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Bir kap mama verseydiniz o kedi susardı. Kediyi besleyen kişiye söyleyin kediyi kısırlaştırsın, yazık hayvancağıza. Benim bildiğim kediler ya kuma ya da bahçeye yaparlar. Öbür türlüsü pek sağlıklı bir durum değil. Ayrıca havalar zaten soğuk birkaç ay kalsa ne olacak anlamadım? Evet, rahatsız edici bir durum farkındayım ancak o hayvan sığınmak istemese kendi doğal ortamını terketmez.

Hayvanlar dışarıda başlarının çaresine m bakıyorlar, aynı gezegende mi yaşıyoruz sizinle acaba? Yahu hayvanlara yaşanacak alan mı bıraktık ki,daha dün av tüfeğiyle kedinin vurulduğu haber okudum, kedi ne yapmış olabilir de vurulmuş olabilir .Ayakları kesilen köpekler, itip kakılan hayvanlar yok mu? Bu kadar cani varken bu hayvanlar nasıl başlarının çaresine bakabilirler acaba?

Kediler açlıktan ve soğuktan bağırıyorlardır.
Kediyi belediyelerin barınağında randevu alıp kısırlaştırabilirsiniz.Doğurduğu yavrulara yazık hepsi telef olup gidiyor maalesef.

Yavrular büyüyene kadar binanın bahçesine veya kapının önüne onları sıcak tutacak bir yuva alıp koyabilirsiniz .
Büyük bir kavanoza da mama koyup bina girişine koysanız müsait olan mamalarını tazelese..

Yavrular büyüdükleri zaman istesenizde orda durmaz.

Biz aynı şekilde binaca bulunduğumuz apartmanda çok yavru büyüttük , belediye sayesinde bir çoğunu kısırlaştirdık.

Şikayet edene kadar çözüm üreteydiniz bu zamana kadar yaşadıklarınızı yaşamazdınız.

Maalesef doğal ortam bırakmadık ki..Hayvanlarda ne yapacağını şaşırdı.

Ne yazmak istediğimi anlamadıysanız alıntılamayın. İyi günler.
Keşke sen anlasaydın toplu yaşam alanına saygı bekliyorsun.. ama hiv demiyorsun yahu biz bu hayvanlara yaşam alanı bırakmamışken hee taraf taş betonken.. hadi bunu geçtim bu betonların doğaya haliyle sana verdiği zararı düşün o hayvanlarda o kadar istememezlik yapmazsın.. 6 7 senedir bu şehirdeyim havanın rutubetinden hayattan nefret ettim.. 6 senede 1 2 gün kar yağıyor yahu bu memlekete acaba niye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…