Komşuluk kavramı

Ben İsmet diye düşünmüştüm.:KK56:
Keşke Ayşe,Fatma,Hayriye falan yazsaydınız ya okuyamadım karıştırdım valla :confused:

Komsulugun cilkini cikarmissiniz,tebrik.ederim...

Sız suan bana akıl veya fıkır vermek ıcın yorum yazmadınız.Kendı gozunuzden degerlendırme yaptınız benım ıstedıgım bu degıldı.BEnde sızınle aynı fıkırdeyım zaten bu durumdan uzuldugumu ve care aradıgımı dıle getırmıstım :)

Sız suan bana akıl veya fıkır vermek ıcın yorum yazmadınız.Kendı gozunuzden degerlendırme yaptınız benım ıstedıgım bu degıldı.BEnde sızınle aynı fıkırdeyım zaten bu durumdan uzuldugumu ve care aradıgımı dıle getırmıstım :)
Çare uzak durmak !..

ay valla ales mantık sorusu gibi olmuş konu
i a z y a komşulardır , buna göre i a komşunun ilişkileri nasıldır , hiç kavga etmeyen komşu hangisidir , i komşu dedikodu yaptı ise a komşunun dedikodu yapma ihtimali nedir :KK53:

ay valla ales mantık sorusu gibi olmuş konu
i a z y a komşulardır , buna göre i a komşunun ilişkileri nasıldır , hiç kavga etmeyen komşu hangisidir , i komşu dedikodu yaptı ise a komşunun dedikodu yapma ihtimali nedir :KK53:

ıyıde nasıl analatabılırdım tek harfle anlattım. ust alt onun bır altı dıyemı anlatsaydım bır fıkır verınde ona gore duzenleyeyım tekrardan ?

Şimdi okuyabildim gibi :)
Açıkçası bu komşuluk mevzuunu fazla zorlamışsınız gibi geldi. Bellki zaten çok kareketrli kişiler değiller hiçbiri. Hala arayı bozmayayım diye çabalarken etmişssiniz hatayı.
Aslına bakarsanız yerinizde olsam yapacağım tek şey hiöçbir şekilde arada bir bağ bırakmamak. Bırakın birbirlerine gidip gelsinler. Küssünler barışsınlar dedikodularını yapıp yine aynı kaptan yemek eysinler falan. Durumları baya çirkin.
İçinden kendinizi sıyırırsanız en iyisini etmiş olursunuz. Ben olsam öyle yapar hiiç de umursamam bu durumu.
Ama bu şekilde yapmak sizi çok zorlayacaksa taşınabilirsiniz bile. Gittiğiniz yerde de komşuluk hayallerinizden artık taviz verirseniz sıkıntı çıkmaz.
Komşuluk mu kaldı hem eski dönemdeki gibi.
Gereksiz, olmuyorsa hele zorlamak çok gereksiz.
Bence siz önünüze bakın gerisi de yoksayın. En temizi bu olacak.

Şimdi okuyabildim gibi :)
Açıkçası bu komşuluk mevzuunu fazla zorlamışsınız gibi geldi. Bellki zaten çok kareketrli kişiler değiller hiçbiri. Hala arayı bozmayayım diye çabalarken etmişssiniz hatayı.
Aslına bakarsanız yerinizde olsam yapacağım tek şey hiöçbir şekilde arada bir bağ bırakmamak. Bırakın birbirlerine gidip gelsinler. Küssünler barışsınlar dedikodularını yapıp yine aynı kaptan yemek eysinler falan. Durumları baya çirkin.
İçinden kendinizi sıyırırsanız en iyisini etmiş olursunuz. Ben olsam öyle yapar hiiç de umursamam bu durumu.
Ama bu şekilde yapmak sizi çok zorlayacaksa taşınabilirsiniz bile. Gittiğiniz yerde de komşuluk hayallerinizden artık taviz verirseniz sıkıntı çıkmaz.
Komşuluk mu kaldı hem eski dönemdeki gibi.
Gereksiz, olmuyorsa hele zorlamak çok gereksiz.
Bence siz önünüze bakın gerisi de yoksayın. En temizi bu olacak.

çok teşekkür ederim.Öncelıkle konumu daha anlasılır hale getırmemde yarıdmcı oldugunuz ıcın :)
Daha sonrasındada soyledıklerınızı su zamana kadar kesınlıkle yaptım...
Ama sunu hıc dusunmemıstım '' Çabalarken etmısım hatayı '' Aynen oyle..
Istedıklerı gıbı dusunsunler bunu saglayarak kendımıde rahat ettırebılrıım cok tesekkurler tekrardan :)

ıyıde nasıl analatabılırdım tek harfle anlattım. ust alt onun bır altı dıyemı anlatsaydım bır fıkır verınde ona gore duzenleyeyım tekrardan ?
iyide canım çok karışık olmuş
olayı sen yaşadığın için anlayabilirsin konunu ama biz anlamakta zorluk çektik
gerçek isimler kullanmana gerek yok kafadan isim sallayıp yazsan daha iyi olurdu , isim yaz yani bence
neyse geçti artık anlayan biri özet geçer elbet

iyide canım çok karışık olmuş
olayı sen yaşadığın için anlayabilirsin konunu ama biz anlamakta zorluk çektik
gerçek isimler kullanmana gerek yok kafadan isim sallayıp yazsan daha iyi olurdu , isim yaz yani bence
neyse geçti artık anlayan biri özet geçer elbet

Oda bır secenekmıs evet :KK70: ama ozaman ben karıstırırdım :)
Neyse artık yazdım boyel ınsallah anlayan arkadaslarımdan mantıklı fıkırler gelır :))

ok teşekkür ederim.Öncelıkle konumu daha anlasılır hale getırmemde yarıdmcı oldugunuz ıcın :)
Daha sonrasındada soyledıklerınızı su zamana kadar kesınlıkle yaptım...
Ama sunu hıc dusunmemıstım '' Çabalarken etmısım hatayı '' Aynen oyle..
Istedıklerı gıbı dusunsunler bunu saglayarak kendımıde rahat ettırebılrıım cok tesekkurler tekrardan :)
Rica ederim.
O şekilde yaparsanız çok daha rahat, mutlu ve hatta stressiz :) olacağınıza eminim..

X