• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularla gürültü sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibilerin büyüttüğü çocuk asıl büyüdüğünde hayvan gibi oluyor!
oturduğunuz apartmandan atılırsanız başkalarının başına bela olmamak için insan uzak dağ başında bir yere gidin olur mu?

oturduğunuz apartmandan atılırsanız başkalarının başına bela olmamak için insan uzak dağ başında bir yere gidin olur mu?
Dag basında oturmasi gerekn ben degilim bu apartmandakiler ve sizin zihniyetinizdekiler çıkın dağ başına istediğiniz gürültüyü yapın mangal yapım sabahtan akşama kadar serbest ama insan içinde yaşamanın kuralları var bu kuralları ben yazmadım

Bu arada sopayla çıkan 70 yaşında hanım teyze uyarımiz sonrasında 6 aylık meleğime sizin bebeğinizin suratına s.cayim dedi savunduğunuz insanlar insan değil

Sadece bunlar değil inanın mangal yapıyorlar semaver yakıyorlar bilginiz kara cahillerle uğraşıyoruz dağda yasamalilar
Gidip bi tabakta siz isteyin :D
Benim üst katımdada biri 5 biri 3 yaşında iki cocuk var herhalde bi bes kere falan gecenin 1-2sinde gidip uyumaya calısıyoruz biraz sessiz olurmusunuz demişimdir
Kadın zaten ayrı dan dan dan terlikle yürüyor
Adam polis umru değil otoparka son ses müzikle gece yarısı giriyor geliyor bi saat yürüyor dusa giriyor kırıyor etrafı düşüre ede
Cocukları bahane edip sikayet ettigimde kapılarına;
Aldıgım cevap ama bunlar cocuk gibi bişey oldu
Cocuk ama bu saatte uyuması gerekiyor uyumuyorsada alırsın salonda vakit gecirtirsin iyice yatak odasında kosturup enerjisini atmasını beklemezsin
Ama anası babası neki cocuk uyusun rahat dursun
Ben kulaklıkla uyumakta careyi buldum cunku anlamıyorlar

Kadın anne ve çocuğum uyumuyor demiş. Madem çocuklarınızı parka götürmek istemiyorsunuz neden yeşil alan istiyorsunuz? Bu arada ailem bir köyde, dağ başında yaşıyor. Bir sürü çocuk var. Akli dengesi yerinde olmayan kadınların çocukları bile sessiz. Park yok burada. Mahalle arasında oynamak yerine boş arazilere, okul bahçelerine gidiyorlar. İstese onlar da bağırır çağırır. Köy sonuçta, dağ başı ama okul okumayan kadınlar "sessiz olun" diyorlar. Burada yazılanları ve o memurun yazdıklarını boş verin. Kanun maddesini hatırlatarak dilekçe yazın. Bana bunu belediye demişti.

Gidip bi tabakta siz isteyin :KK70:
Benim üst katımdada biri 5 biri 3 yaşında iki cocuk var herhalde bi bes kere falan gecenin 1-2sinde gidip uyumaya calısıyoruz biraz sessiz olurmusunuz demişimdir
Kadın zaten ayrı dan dan dan terlikle yürüyor
Adam polis umru değil otoparka son ses müzikle gece yarısı giriyor geliyor bi saat yürüyor dusa giriyor kırıyor etrafı düşüre ede
Cocukları bahane edip sikayet ettigimde kapılarına;
Aldıgım cevap ama bunlar cocuk gibi bişey oldu
Cocuk ama bu saatte uyuması gerekiyor uyumuyorsada alırsın salonda vakit gecirtirsin iyice yatak odasında kosturup enerjisini atmasını beklemezsin
Ama anası babası neki cocuk uyusun rahat dursun
Ben kulaklıkla uyumakta careyi buldum cunku anlamıyorlar
En büyük sorun zaten derdini anlatamamak istediğin kadar istediğin dilde anlat bildikleri gibi anlıyorlar

Bu arada sopayla çıkan 70 yaşında hanım teyze uyarımiz sonrasında 6 aylık meleğime sizin bebeğinizin suratına s.cayim dedi savunduğunuz insanlar insan değil
Tamam sizi de anlayalim, ama bi cok yerde böyle gürültü sorunu var karsinizda ki insanlarda sorunlu anlasilan.
Tasinmak sizin icin iyi olabilir, tutacaginiz eve cevreye dikkat edin.
Ama ben gece saat 1-2 ye kadar gürültü yapan insanlar gördüm. Sallamadim yani yapacak birsey yok.

Kadın anne ve çocuğum uyumuyor demiş. Madem çocuklarınızı parka götürmek istemiyorsunuz neden yeşil alan istiyorsunuz? Bu arada ailem bir köyde, dağ başında yaşıyor. Bir sürü çocuk var. Akli dengesi yerinde olmayan kadınların çocukları bile sessiz. Park yok burada. Mahalle arasında oynamak yerine boş arazilere, okul bahçelerine gidiyorlar. İstese onlar da bağırır çağırır. Köy sonuçta, dağ başı ama okul okumayan kadınlar "sessiz olun" diyorlar. Burada yazılanları ve o memurun yazdıklarını boş verin. Kanun maddesini hatırlatarak dilekçe yazın. Bana bunu belediye demişti.
Bunu da düşündüm inanın apartmanda 5 6 aile böyle hepsine dilekçe mi göndermeli? Oluyor mu öyle bişey

Merhaba hanımlar dün yaşadığım gerginlikten sonra fikirlerinize ihtiyacım var ..uzun olacak k.bakmayin.
2 yılık evliyim ve bu eve taşındık evlenip şimdi 6 aylık bir bebeğimiz var.. sorunumuz aslında çocuk gürültüsüydü apartman çevresinde devamlı gürültü yapan aileleri tarafından asla uyarılmayan çocukların yaptıkları gürültü ön cepheden yatak odama kadar geliyor bir iki kere uyardık dedik lütfen çocuklarımızı uyaralim ozamanlar bebeğimiz yoktu ve karşılığında çok bozuk üsluplar kapınızı pencerenizi kapatın oturun tarzı cevaplar..bu arada zemin katın üstünde oturuyoruz. Aileler öyle gamsiz ki çocuklar sabahtan aksam 9 10 a kadar sürekli dışarıdalar kendileri sahip çıktıklarını söylüyorlar güya ama onlarda indiklerinde anca sohbet ediyorlar çocuklara yine bakan başlarında duran yok. Alt katımızda oturan aile ayrı dengesiz geçen yıl terlik sesimden dolayı attıkları mesajın haddi hesabı yok bu arada normal ev terliği giyiyorum ve bir keresinde koltuktan kalktım attığım 10 adımı geçmez cat diye mesaj geldi öyle düşünün..üstelik koridor halıyla kaplı 2 3 adim sesi gittiyse ona bile tahammülü yok. Neyse en son dün akşam saat 9 ve ben çocuk uyutmaya çalışıyorum küt küt ses geliyor çocuk her seste gözünü açıyor kayinbabam balkondan uyardı balkonda kemik kırıyorlar ve ne yapalım amca tarzı cevap verdiler eşim aşağı indi abi bu saatte oluyor mu demek için elindeki satırlar eşimi tehdit ediyor eşim aşağı gel madem öyle dedi bi baktık adam karısı kvsi ustelik 70 yaşında teyzenin elinde kocaman bir sopa .. Neyse bağrışmalar filan insanlar ayırdı eşim ve kayinbabam şikayetçi oldular karakola gidip bu arada adamda polis . Çagirdigimiz polislerle sohbet ediyordu çardakta siz düşünün. Zehrediyorlar hayatımızı toplu yaşama kurallarından bi haber herkes ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin Allah aşkına. Gürültü için şikayetçi olmak istedik insan sesi ölculemedigi için 12 ye kadar uyarmaya kimse gelmiyor ne yapacağım ne yapmalıyım? Onlar yüzünden düzenimi bozup taşınmakta istemiyorum şuan..
Ülkemizin genel sorunu maalesef. Insanlarin bircogu birlikte yasama ve toplumsal saygidan bihaber. Anlatiminizdan karsinizda baya varoş insanlar oldugunu anliyorum. Bu tarz insanlar cirkeftir. Ustunuze sicratmayin. Taşının bence. Allah korusun esinizle bir tartismada silahla falan bir sey yapabilir karsidaki dengesiz. Biraz daha düzgün bir muhite tasınmaya calışın

Tamam sizi de anlayalim, ama bi cok yerde böyle gürültü sorunu var karsinizda ki insanlarda sorunlu anlasilan.
Tasinmak sizin icin iyi olabilir, tutacaginiz eve cevreye dikkat edin.
Ama ben gece saat 1-2 ye kadar gürültü yapan insanlar gördüm. Sallamadim yani yapacak birsey yok.
Evet cezalar bizi korumuyor o yüzden bu kadar rahatlar ama haksızlığa susmak kanıma dokunuyor

Haklisiniz en büyük korkum eşim zaten caresizim ama hep çirkefler mi kazanacak haksızlık yanlarına mi kalacak ..

Haklisiniz taşınmak istiyorum zaten ama çocuk biraz daha büyüyünce iş bulacağım ona göre taşınmak istiyorum iş yerine yakın olsun diye bir kere daha taşınmak zorunda kalmamak için..
O zaman fazla muhatap olmadan dayanmaya calisin bir sure daha , korkunc tipler komsulariniz

Haklisiniz en büyük korkum eşim zaten caresizim ama hep çirkefler mi kazanacak haksızlık yanlarına mi kalacak ..

Öyle bazen çamurdan uzak durmak lazim. Yillar önce daha cocuktum. Deniz Ugur diye bir oyuncunun oyuncu kocasini gurultu yuzunden tartistigi bir komsusu vurup öldurmustu. Dedigim gibi cirkefe bulasmamak lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back