Yaşadığım için anlıyorum rahatsızlığını
Sabah çocukları dışarı atıp akşam yatma saatinde ancak içeri alıyorlar
Eski oturduğum site böyleydi ama inan bana çözümü yok
Onlar çocuk oynayacaklar, bir yaz tatilleri var, oynayacak alanları yok vs vs uzar gider bahaneler, insanlar saygısız
Anlatamazsın, anlamak istemiyorlar çünkü
Kendi evimin inşatı bitince taşınıp kurtuldum, katı kuralları olan, içinde çıt çıkmayan bir sitedeyim şimdi ancak böyle çözüldü ha hiç mi yok gürültü, üzerimde iki çocuklu bir aile var, tüm gün dan dan tepiniyorlar akşam 10 a kadar ses çıkarmıyorum, sonra ebeveynlerin sesleri başlıyor, ebeveyn banyosunu aşk alanı olarak kullanıyorlar, anlamaya çalışıyorum, sakin kalmaya gayret ediyorum, çocukları zaptedemediklerini, insan olduklarını bunların normal olduğunu telkin ediyorum kendime, ama geçen gün patladım artık, eviniz dubleks gece üst katta oynatın çocukları biz sabah 5 te kalkıyoruz dedim, genç bir çift üzerimizdekiler Allahtan anladılar şimdi pek ses yok, olanı da takmamaya çalışıyorum, kulağım sürekli seste olursa her şeyi duyuyorum çünkü, televizyon asla izlemem ama dikkatimi dağıtsın diye açık tutuyorum, bu konunun bir çözümü yok, insanın olduğu her yerde var ses sorunu
Çok mücadele ettim bu ses sorunuyla, eski sitede gece bahçede çekirdeyen çitleyen kadınların sabah 6 işe giderken zillerini bile çaldım ben uyumadım sizde uyumayın diye ama olmuyor olmuyor, kabullendim artık