- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- Konu Sahibi SmthngSmthng
Ay ya tasıncaksın yada uğrascaksın.. üf muatap olsan bi dert olmazan bi dert...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt komşunuza gidip durumu izah edin, böyle bir son ses açma planınız olduğunu söyleyin ve gündüz evde olmayacakları bir zaman olacaksa sorun. Size haber vermesini isteyin. O gidince açın son ses.cook super bi fikir harbiden ac muzigi sonuna kadar 2 saat bi dinlesinler bende var ses sistemi de ama iste alt kattakilere yazik olur ona uzulurum
Bizim de böyle azman komsularımız vardı ve aynı sekilde yüzsüzlerdi.
Uyardık bi kaç kez olmadı.
Bigün dayanamadım artık banyo var ya hani apartman bosluğu
Gittim oraya ses sistemini kurdum bilgisayarı açtım
Son ses sabah 6 dan gece 3 e kadar üşenmedim bası da sona kadar getirdim
Nerde iğrenç arabesk pavyon şarkısı var saatlerce dinlettim
Defalarca kapı çalındı açmadım
Sonra da bidaha gürltü olmadı
Ay cok ozur dilerim hic farketmemistim der kurtulur işin içinden bence saygisiz insanlar oldukları icn hic sasmam oyle.derseHahah iyi fikir aslında :) gidip konuşmayı düşünüyorum bakalım ne diyecek hanım efendi
Ya gercekten bu kadar saygisiz insan var mi hayatimizda ya anlamak cok zor gelio. Biraz saygi biraz dusunce ya. Bugub benim yan komsuda kizini dovuyodu sen benim dayagimi ozlemissin diye diye kizi bagirta aglata dövdü yapma yeter die bagiriyorum bana misin demiyo kadinUst kat surekli evin icinde gezer 2 3 4 sürekli sulari aciktir. Yan komsu habire kizi dover gecen kolunu kescem senin diye bagiriyodu kiz bide engelli. Oteki komsunun benim yasinda kizlari var kizlari duvara vuruyor resmen. Ders bile çalışamıyorum. Annrm izin verse gecenin bi vakti tavana elektrik süpürgesi tutucam. Varsa bi cozumu olan bekliyorum bende
Ben cidden karsi komsumun yerinde olsam kaesi karsiya geldiimde utanirim ya ama hicbisi olmamis gb davranio kadin bide face de bi resimler paylasio canim kizimla kagvalti keyfi bilmem ne die sanki sabah bela okuyan o degilhaklısın canım çok abartıyorlar artık ben yoruldum valla
O kadar saygili cicek gb bi toplum olurduk ki ornek ulke ilan edilirdik ama nerde o gunler. Bizim sesimiz cikarda insanlar susup aman bana bisi olmasin aman yuzyuze bakiors tatsizlik cikmasin die susarlardi kesin bu uygulamada askida kalirdi eminimkiBöyle medeniyetten uzak saygisiz insanlara en güzel yaptirim para cezasi olmali. Diyelim ki gürültüyü ve yapilan saati kaydettiniz. (O an bir tv kanali acmak yeterli saati gösterebilmek icin. Yetkililer kontrol edip önce uyari, ikinci kez tekrarlandi mi 2.000 TL, baktin arsiz cikti ücüncü tekrarda 5.000 TL para cezasi kesseler dünyanin en saygili toplumu oluruz heralde. Belirtilen günün ve bölgenin disinda hali paspas mi silkeledin öde 1.000 TL. Komsularindan izin almadan masa dolap cekip her gün ev degistiremezsin. Yaparsan 1.000 Tl.
Bebek cocuk aglamasina yapacak bir sey yok. Ama 4-5 yasi gecmis cocuklara ögreteceksin. Asagida yukarida da yasayan insanlar var, kimseyi rahatsiz edemeyizi anlatacaksin. Ha saldim cayira yaparsan diger komsular sosyal hizmetli cagiracak ve senin ögretmedigin banane ya cocuk anlamiyor napim dedigin yerde müdahale edecekler. Cocuga sen iste isteme 3-4 gün kurs verilecek. Apartmanda ve toplum icinde baskalarina saygi göstererek yasamanin kurallari ögretilecek. Ben cocugumu yollamiyorum dersen de pasa pasa 2.000 - 3.000 TL ceza ödeyeceksin dense mesela nasil bir toplum olurduk?
Hamileliimin başında doktor rapor vermisti yatip dinleniodum bende bunlar bigun abarttilar yine kapiyi carpmalar bagris cagiris esim geldiinde bende aynisini yapiim dedim dis kapıyı carpip kapattim kapinin kenarindaki boyalar catladi dedim heralde bunlarin duvar tamamen bembeyaz boya moya kalmamistir esimde bana kizdi napiosn dieOff ya ne zor bisey, bizde de ayni durumlar. Sabaha karsi 4 te eve geliyor adam kapiyida paaat diye bi kapatiyolar o saatte irkilip uyaniyorum dusun.... ve daha neler nelerr, bende yuksek ses muzik acarak durumu esitliyorum