KOMŞUDAN GELEN SESLER 😪

Ay evet nasil guzel bir tanim oldu. SEKS TANRIÇASI djsklslsl ballandira ballandira anlatiyorlar. Çığlık çığlığa maşallah subhanallah

Bunlar bizim yan evdekiler olabilir mi acebasıeve taşınan kaçıncı aile. Ne banyo camlarının paralel baktıgından haberlerı var ne de o camın kapandıgından. Alt kat banyolarımız tekne seklınde aman yarabbı bagıra cagıra sevıseceksenız bir zahmet camı kapatın. Oglan 2yasını gecsın bırdaha ses duyarsam uyarmaya gıdecegım dırekt. Hayır bagıracaksan da arka odalarda bagır neden camı acık banyoda bagırıyorsun. Sımdı sevısme hakkımızı elımızden alamazsınızcılar gelırler, kımse kusura bakmasın senın ozgurlugun benı rahatsız ettıgın yerde bıter. Hele kı cocuk kırmızı cızgım. Ne benım cocugum duysun ne de baska cocuklar. Travma yasatmaya ne hakkınız var? O zaman az yıyıp mustakıl ev tutacaksınız site yada apartman degıl. Konu sahıbı haklısınız

Benimde alt komşum felaket şekilde bağırıyor...13 yaşındaki Kızımın odası ters tarafta olduğu için şükrediyorum vallahi.Kendisi Eylülde gelin geldi apartmana yeni gelin sayılır...Hiç bir samimiyet hatta tanışma bile yok.Hadi ilk başlarda vajinusmustur belki diye düşünüyorduk.Sonra yaptıklarından dediklerinden anladıkki zevkten yapıyor..Üst katta olduğumuz halde Ben eşimle yatak odamızda en ince ayrintisina kadar herşeyi duyuyoruz.Alt kattakiler birde 40 yaşlarında bekar çocuklar.Çığlıklar... inlemeler... "hadi bir daha aşkım bir daha" " ... beni".... beni "diye yalvarmalar..Burda söyleyemeyeceğim neler neler...Daha öncede alt katımda üst katımda genç çiftler vardı ama ben böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum.Yani adamda da salaklık var..Ne bağırtıyorsun bu kadar sanki müstakil villadasınız..Alt katındaki üst katındaki adamlar karısinın bütün zevk çığlıklarını en müstehcen laflarını duyuyor...Hiç hoş değil gerçekten.En sonunda alta kattaki bekar çocuk sarhoşmuş gece apartmanda adamla karşılaşmış adama "Karın az bağırsın gece uyuyamıyoruz "demiş Oda cevap verememiş Şaşırmış.Ne kadar iğrenç birsey gerçekten..Ben olsam kendimi eve hapsederdim heralde..Şaşırdım kaldım vallahi..

12 yıldır evliyim... Beni diye bağırmaya anlam veremiyorum, eşim bana gel... Seni dese kafasına tavayı yer, nasıl bir edepsizlik apartıman duyacak şekilde böyle bağırmak pes ya

12 yıldır evliyim... Beni diye bağırmaya anlam veremiyorum, eşim bana gel... Seni dese kafasına tavayı yer, nasıl bir edepsizlik apartıman duyacak şekilde böyle bağırmak pes ya
Aynen vallahi bende 14 senelik evliyim..E evliyiz bizde yaşıyoruz bu şeyi..Ama bu kadar naklen yayin yapanı ilk defa duyuyorum.Bu kadarı bana "rol yapma" olarak geliyor kimse kusura bakmasın.Ne kadar yüksek volumle inlersem kocam "benim karım harika seks yapıyor"diye düşünsün gibi salakça bir düşüncesi var heralde.

Karın az bağırsın ayy çok komik iyi birinin sesi çıkabilmiş apartmanda ondan sonra oldu mu peki asıl merak ettiğim o

Karın az bağırsın ayy çok komik iyi birinin sesi çıkabilmiş apartmanda ondan sonra oldu mu peki asıl merak ettiğim o
Vallahi ara ara geliyor bazen sesler Ama eskisi gibi değil.Eskisi gibi olursa uyarmaktan utanmıycam artık..Bu kadarınada razıyız şimdilik ne diyelim..Aslında Tek derdim 12 yaşındaki kızım.O duyarsa ne cevap verebilirim bilmiyorum.Daha Bu yaşta bu kadarını öğrenmesini istemem..

aslında kapılarına isimsiz not bırakılsa ama sessiz olun falan tarzında değil. ne bileyim, senin hatunun sesleriyle mas... yapıyorum, çok güzel inliyor bağırıyor biz de tadına bakmak isteriz gibisinden böyle sapıkça, son derece rahatsız edici notlar bıraksanız mesela her gün. belki o zaman utanırlar dikkat ederler. ses gidiyor umurlarında değil herhalde ama sesin nelere sebep olduğunu gözlerine sokabilirseniz susarlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…