- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi saripapatya35
Ay evet nasil guzel bir tanim oldu. SEKS TANRIÇASI djsklslsl ballandira ballandira anlatiyorlar. Çığlık çığlığa maşallah subhanallahAy burada seks tanrıçası dolu sözde hergün saatlerce 300 , 500 yerseniz , kocaları da seks ilahi maşallah. Konu denk gelirse seks yarışında hep öndeler. Kaçı atmaca, kaçı tutmaca, kaçı gerçek Allah bilir. Fazla da şeytmemek gerek her söyleyeneSevgili konu sahibi müsabaka bitince alkışlayın maşallah bu nasıl performans bravoo diyin
Yok ya sesler çok doğaçlama film değildirFilm izliyorlar belkide. Ayıp ya
Bilmediğim için soruyorum. Çığlığı acı duyduğu için mi atıyor, yoksa zevkten mi? 8 aylık evliyim hiç böyle birşey yaşamadım. Ben de sorun var galiba.
Değil mi, nasıl bir zevk ki bu çığlık attırıyor? Nasıl bir kendinden geçiş10 yıllık evliyim bizden bile ses çıkmıyor benmanlamafim bu ciglik işini
Zevk alırsın hafif ses çıkar..ama bu kadarı Numaradan başka birşey değil...Bilmediğim için soruyorum. Çığlığı acı duyduğu için mi atıyor, yoksa zevkten mi? 8 aylık evliyim hiç böyle birşey yaşamadım. Ben de sorun var galiba.
Benimde alt komşum felaket şekilde bağırıyor...13 yaşındaki Kızımın odası ters tarafta olduğu için şükrediyorum vallahi.Kendisi Eylülde gelin geldi apartmana yeni gelin sayılır...Hiç bir samimiyet hatta tanışma bile yok.Hadi ilk başlarda vajinusmustur belki diye düşünüyorduk.Sonra yaptıklarından dediklerinden anladıkki zevkten yapıyor..Üst katta olduğumuz halde Ben eşimle yatak odamızda en ince ayrintisina kadar herşeyi duyuyoruz.Alt kattakiler birde 40 yaşlarında bekar çocuklar.Çığlıklar... inlemeler... "hadi bir daha aşkım bir daha" " ... beni".... beni "diye yalvarmalar..Burda söyleyemeyeceğim neler neler...Daha öncede alt katımda üst katımda genç çiftler vardı ama ben böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum.Yani adamda da salaklık var..Ne bağırtıyorsun bu kadar sanki müstakil villadasınız..Alt katındaki üst katındaki adamlar karısinın bütün zevk çığlıklarını en müstehcen laflarını duyuyor...Hiç hoş değil gerçekten.En sonunda alta kattaki bekar çocuk sarhoşmuş gece apartmanda adamla karşılaşmış adama "Karın az bağırsın gece uyuyamıyoruz "demişKomşudan gelen yatak odası sesleri yüzünden çıldırmak üzereyiz. Tamam kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ama insan bu kadar bağırmazki konu komşu duyacak diye az çekinir ya
Annem bu aralar bizde kalıyor duyacak diye ödüm kopuyor. Samimiyetinde yokki komşu ile laf arasında falan söyleleyim.
Ne yapacağım şaştım kaldım
12 yıldır evliyim... Beni diye bağırmaya anlam veremiyorum, eşim bana gel... Seni dese kafasına tavayı yer, nasıl bir edepsizlik apartıman duyacak şekilde böyle bağırmak pes yaBenimde alt komşum felaket şekilde bağırıyor...13 yaşındaki Kızımın odası ters tarafta olduğu için şükrediyorum vallahi.Kendisi Eylülde gelin geldi apartmana yeni gelin sayılır...Hiç bir samimiyet hatta tanışma bile yok.Hadi ilk başlarda vajinusmustur belki diye düşünüyorduk.Sonra yaptıklarından dediklerinden anladıkki zevkten yapıyor..Üst katta olduğumuz halde Ben eşimle yatak odamızda en ince ayrintisina kadar herşeyi duyuyoruz.Alt kattakiler birde 40 yaşlarında bekar çocuklar.Çığlıklar... inlemeler... "hadi bir daha aşkım bir daha" " ... beni".... beni "diye yalvarmalar..Burda söyleyemeyeceğim neler neler...Daha öncede alt katımda üst katımda genç çiftler vardı ama ben böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum.Yani adamda da salaklık var..Ne bağırtıyorsun bu kadar sanki müstakil villadasınız..Alt katındaki üst katındaki adamlar karısinın bütün zevk çığlıklarını en müstehcen laflarını duyuyor...Hiç hoş değil gerçekten.En sonunda alta kattaki bekar çocuk sarhoşmuş gece apartmanda adamla karşılaşmış adama "Karın az bağırsın gece uyuyamıyoruz "demişOda cevap verememiş Şaşırmış.Ne kadar iğrenç birsey gerçekten..Ben olsam kendimi eve hapsederdim heralde..Şaşırdım kaldım vallahi..
Aynen vallahi bende 14 senelik evliyim..E evliyiz bizde yaşıyoruz bu şeyi..Ama bu kadar naklen yayin yapanı ilk defa duyuyorum.Bu kadarı bana "rol yapma" olarak geliyor kimse kusura bakmasın.Ne kadar yüksek volumle inlersem kocam "benim karım harika seks yapıyor"diye düşünsün gibi salakça bir düşüncesi var heralde.12 yıldır evliyim... Beni diye bağırmaya anlam veremiyorum, eşim bana gel... Seni dese kafasına tavayı yer, nasıl bir edepsizlik apartıman duyacak şekilde böyle bağırmak pes ya
Valla bize göre değil biz geride kalmışızDeğil mi, nasıl bir zevk ki bu çığlık attırıyor? Nasıl bir kendinden geçiş
Kocama laf edemem gayet iyi potansiyeli var ama ben arsız değilim, insanları rahatsız edecek kadar bağırmayı buna bağlayabilirim ancak.Demekki bizim adamlarda is yok yada bizde o potansiyel yok
Tamam ben de iliskimizden memnunum şikayetçi değil tenha da bile olsak hic ciglik atacak şekilde olamam ilişkideKocama laf edemem gayet iyi potansiyeli var ama ben arsız değilim, insanları rahatsız edecek kadar bağırmayı buna bağlayabilirim ancak.
Karın az bağırsınBenimde alt komşum felaket şekilde bağırıyor...13 yaşındaki Kızımın odası ters tarafta olduğu için şükrediyorum vallahi.Kendisi Eylülde gelin geldi apartmana yeni gelin sayılır...Hiç bir samimiyet hatta tanışma bile yok.Hadi ilk başlarda vajinusmustur belki diye düşünüyorduk.Sonra yaptıklarından dediklerinden anladıkki zevkten yapıyor..Üst katta olduğumuz halde Ben eşimle yatak odamızda en ince ayrintisina kadar herşeyi duyuyoruz.Alt kattakiler birde 40 yaşlarında bekar çocuklar.Çığlıklar... inlemeler... "hadi bir daha aşkım bir daha" " ... beni".... beni "diye yalvarmalar..Burda söyleyemeyeceğim neler neler...Daha öncede alt katımda üst katımda genç çiftler vardı ama ben böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum.Yani adamda da salaklık var..Ne bağırtıyorsun bu kadar sanki müstakil villadasınız..Alt katındaki üst katındaki adamlar karısinın bütün zevk çığlıklarını en müstehcen laflarını duyuyor...Hiç hoş değil gerçekten.En sonunda alta kattaki bekar çocuk sarhoşmuş gece apartmanda adamla karşılaşmış adama "Karın az bağırsın gece uyuyamıyoruz "demişOda cevap verememiş Şaşırmış.Ne kadar iğrenç birsey gerçekten..Ben olsam kendimi eve hapsederdim heralde..Şaşırdım kaldım vallahi..
Karın az bağırsınayy çok komik iyi birinin sesi çıkabilmiş apartmanda ondan sonra oldu mu peki asıl merak ettiğim o