KOMŞUDAN GELEN SESLER 😪

Aramızda bu durumu yaşamayan yoktur sanırım. Benim yan dairemde oturan çiftte öyleydi. Uykumdan ederlerdi beni her gece. Bende evliyim ama insan utanıyor ister istemez. Bunlar bilinçli zaten tutmak isteyen çevresini düşünen zaten yapmaz. Utanma olacak insanda biraz bu kadar açık seçik yaşanmaz her şey. Bu durumda yapılacak pek bir şey yok maalesef. Sonuçta size ses geleceğini bile bile yapıyorlar. Uyarsanız ne olacak ki.
Aynen takıldığım nokta o.
Bile bile insan neden böyle bir şey yapar anlayamıyorum.

Bunu bende açıklayamıyorum hatta anlamıyorum sizin dediğiniz gibi farklı bir kafa galiba 😂 bir tanıdığım bağırmadan zevk alamıyorum demişti o geldi aklıma 😂😂
Annemin '' Hasta inlemeden iyileşmez, ilaçtır inlemek. '' lafı geldi aklıma. 🤣

Komşudan gelen yatak odası sesleri yüzünden çıldırmak üzereyiz. Tamam kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ama insan bu kadar bağırmazki konu komşu duyacak diye az çekinir ya 😪
Annem bu aralar bizde kalıyor duyacak diye ödüm kopuyor. Samimiyetinde yokki komşu ile laf arasında falan söyleleyim.
Ne yapacağım şaştım kaldım 😡
Haklısınız ama bazen insan kontrol edemiyo 🤦 bi ara çay içmeye gidip güzel bi dille söylerseniz belki dikkat etmeye çalışır

Kesin yakalanırız ya birde kapıya not bırakan komşu diye adım çıkar. Onun adının çıkması gerekirken ☺️
Not falan bırakmayın bence, sevişirken utanmadan bu kadar çığlık atan insan kavgada neler yapmaz :KK53: yani bu insanlar bu seslerin duyulmayacagini düşünmüyor olamaz. Onlara normal gelen bir durum demek ki. O sebeple kadınla denk gelince samimi bir dille söyleseniz sorun olmaz gibi geldi bana. Bir iki samimiyet kurun sonra laf arasında şakayla karışık söyleyin gitsin. Hiç utanmayın vallahi o utanıyor mu?

bizim bina da da var böyle abaza bir kadın...artık nefret ediyorum.nefretttt.....yeni gelin üstelik.....bizde biliyoruz öyle hunharca çığlıklar atmayı ama edep var edep komşular duyar diye kocanız duyacak kadar biseler yapıyoruz ....ama biraz daha devam ederse bu edepsizligine yapışacam saçına umarım aynı asansörde denk gelmeyiz ...

geçen gün benimde başima geldi haya kalmamiss insanlarada gündüz cocuguna bagirip cagirir gecede ciglik cigliga zevk sesleri cikartir apartman adabini bilmiyorsa defolup gideceksin yada kendini dizginleyip terbiye edeceksin eslerede suc buluyorum uyarmali herne olursa çok ayip... bi arada hadi odalari geçtim banyoda sesin daha cok yanki yaptigi yer bide gece şak şak şak sesler ahlar bagirmalar hadi o esnada annem yada babbam wc de olsa cok ayip
ay yuhh diyorum yaa banyodan mi geliyor birde sesler....

Evde konusurken bile sesini kontrol eden biriyim. Bu insanların vurdumduymazlığını anlamıyorum.

Burada bir üye vardı. Çığlık atarak boşalıyorum, kimse rahatsiz oluyor diye kendimi tutamam diyordu. Bunu bir sekilde törpülemelisin, hic kimse icin degilse de gelecekteki çocukların için dedik. Çocuk sahibi olmayi düşünmüyorum dedi. Hamileymiş geçen gördüm.😄

O üyeyi görene kadar, insanlarin bunu büyük bir umursamazlikla yaptığını düşünmezdim. Farkinda degiller, duvarlar ince vs sanırdım. Ama boyleleri de varmis malesef. Kimse müstakilde yaşamıyorsa bağıra bağıra çığlıklar icinde sevisme hakkina sahip degil.
Kim oldugunu acaip merak ettim :KK70: yazik torpulemek zorunda kalacak.

Kim oldugunu acaip merak ettim :KK70: yazik torpulemek zorunda kalacak.
Yazık Vah vah dimi😆
valla hiç üzülmem. Apartmanda yaşıyoruz. Komsularimiza karsi sorumluyuz. Benim çocuğum, komşumun zevkten bagirmalarini duyarak büyüyemez. Hanimefendi zevkinden bir sey kaybetmesin diye benim çocuğumun travmalari olmasina müsaade etmem. Ayni sekilde ben de bir çocuğa bunu yasatmak istemem. Kaldi ki komsum çocuk sahibi olmasa, evli de olmasa yine yapilmaz bu. Insan mahrem alaninda sakince, kimsenin gürültüsü olmadan yasamak ister. Bagira bagira yasayacaksak, duymalarindan cekinmeyeceksek, eve davet edelim komsulari o zaman. Olur mu boyle bir sey?

Yazık Vah vah dimi😆
valla hiç üzülmem. Apartmanda yaşıyoruz. Komsularimiza karsi sorumluyuz. Benim çocuğum, komşumun zevkten bagirmalarini duyarak büyüyemez. Hanimefendi zevkinden bir sey kaybetmesin diye benim çocuğumun travmalari olmasina müsaade etmem. Ayni sekilde ben de bir çocuğa bunu yasatmak istemem. Kaldi ki komsum çocuk sahibi olmasa, evli de olmasa yine yapilmaz bu. Insan mahrem alaninda sakince, kimsenin gürültüsü olmadan yasamak ister. Bagira bagira yasayacaksak, duymalarindan cekinmeyeceksek, eve davet edelim komsulari o zaman. Olur mu boyle bir sey?
Ay burada seks tanrıçası dolu sözde hergün saatlerce 300 , 500 yerseniz , kocaları da seks ilahi maşallah. Konu denk gelirse seks yarışında hep öndeler. Kaçı atmaca, kaçı tutmaca, kaçı gerçek Allah bilir. Fazla da şeytmemek gerek her söyleyene 🤣 Sevgili konu sahibi müsabaka bitince alkışlayın maşallah bu nasıl performans bravoo diyin 😅😅

Yazık Vah vah dimi😆
Cok haklisiniz. Ne kimsenin boyle bir seyine sahit olurum ne de benimkine sahit olunmasını isterim. Hele mevzu cocugumsa asla istemem.

Edepli edebinden susar
edepsiz susturdum sanar.

Edepsize ne denirki kalkar ters bilaf eder
Saci basi yolmak gerek .
En iyisi gorunce ne guzel sesin var birazdaha bagirda herkez duysun guzel sesini diyecen.
🤭🤭

X