KOMŞUDAN GELEN SESLER 😪

saripapatya35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
32
60
39
Komşudan gelen yatak odası sesleri yüzünden çıldırmak üzereyiz. Tamam kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ama insan bu kadar bağırmazki konu komşu duyacak diye az çekinir ya
Annem bu aralar bizde kalıyor duyacak diye ödüm kopuyor. Samimiyetinde yokki komşu ile laf arasında falan söyleleyim.
Ne yapacağım şaştım kaldım

Evde konusurken bile sesini kontrol eden biriyim. Bu insanların vurdumduymazlığını anlamıyorum.

Burada bir üye vardı. Çığlık atarak boşalıyorum, kimse rahatsiz oluyor diye kendimi tutamam diyordu. Bunu bir sekilde törpülemelisin, hic kimse icin degilse de gelecekteki çocukların için dedik. Çocuk sahibi olmayi düşünmüyorum dedi. Hamileymiş geçen gördüm.

O üyeyi görene kadar, insanlarin bunu büyük bir umursamazlikla yaptığını düşünmezdim. Farkinda degiller, duvarlar ince vs sanırdım. Ama boyleleri de varmis malesef. Kimse müstakilde yaşamıyorsa bağıra bağıra çığlıklar icinde sevisme hakkina sahip degil.

Toplum kuralları diye bir şey var. Ama kimse umursamıyor.

geçen gün benimde başima geldi haya kalmamiss insanlarada gündüz cocuguna bagirip cagirir gecede ciglik cigliga zevk sesleri cikartir apartman adabini bilmiyorsa defolup gideceksin yada kendini dizginleyip terbiye edeceksin eslerede suc buluyorum uyarmali herne olursa çok ayip... bi arada hadi odalari geçtim banyoda sesin daha cok yanki yaptigi yer bide gece şak şak şak sesler ahlar bagirmalar hadi o esnada annem yada babbam wc de olsa cok ayip

Bu kadar betimleme iç gıcıklayıcı

Oha. Az yesinler de müstakil ev alsınlar.

Ya insan fantezi yapar ister banyoda yapar ister balkonda.
Ama çenesini tutar az. Hiç tahmin etmezmi sesim başkalarına gidecek diye

Kesinlikle not birakin kapilarina tabiki isimsiz :) baska turlu uyarilmaz. Uyarmazsaniz da onun bunun sesi yuzunden siz misafirlerinize mahcup olacaksiniz.
Dusunsenize agir misafirleriniz gelmis yemege ciddi bi ortam var sesler geliyor degisik degisik dusman basina :)

Not uyarisinda bulundugunuz halde devam ederlerse, ilkel hareketler bunlar sizi ormana alalim yazin koyun kapiya :)

O yaşta bunu akıl edemeyecek olması imkansız diye düşünüyorum. Bu sizin değil onların ayıbı

Aramızda bu durumu yaşamayan yoktur sanırım. Benim yan dairemde oturan çiftte öyleydi. Uykumdan ederlerdi beni her gece. Bende evliyim ama insan utanıyor ister istemez. Bunlar bilinçli zaten tutmak isteyen çevresini düşünen zaten yapmaz. Utanma olacak insanda biraz bu kadar açık seçik yaşanmaz her şey. Bu durumda yapılacak pek bir şey yok maalesef. Sonuçta size ses geleceğini bile bile yapıyorlar. Uyarsanız ne olacak ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…