- 27 Aralık 2020
- 32
- 60
- 39
-
- Konu Sahibi saripapatya35
Evde konusurken bile sesini kontrol eden biriyim. Bu insanların vurdumduymazlığını anlamıyorum.
Burada bir üye vardı. Çığlık atarak boşalıyorum, kimse rahatsiz oluyor diye kendimi tutamam diyordu. Bunu bir sekilde törpülemelisin, hic kimse icin degilse de gelecekteki çocukların için dedik. Çocuk sahibi olmayi düşünmüyorum dedi. Hamileymiş geçen gördüm.
O üyeyi görene kadar, insanlarin bunu büyük bir umursamazlikla yaptığını düşünmezdim. Farkinda degiller, duvarlar ince vs sanırdım. Ama boyleleri de varmis malesef. Kimse müstakilde yaşamıyorsa bağıra bağıra çığlıklar icinde sevisme hakkina sahip degil.
Kapının önüne gizli Bi not bırakmak gibi demiİnsan çekinir ya. Tamam evliyiz, seviştiğimiz herkesin malumu ama bu kadar göze sokmaya lüzum yok. Anonim bir yazı mı assanız acaba, az sessiz olun diye.
benim çığlıklarimi duyan alt komşu bey ile apartmanda karşılaşmak istemem. Böyle çığlık çığlığa yasanacaksa mahremiyet mi kalır?Toplum kuralları diye bir şey var. Ama kimse umursamıyor.
Yani kesin biliyorlardır o sesin komşuya gidebileceğini. Aksine zevkmi alıyorlar ne anlamadımİnsan çekinir ya. Tamam evliyiz, seviştiğimiz herkesin malumu ama bu kadar göze sokmaya lüzum yok. Anonim bir yazı mı assanız acaba, az sessiz olun diye.
Benim de aklima geldi bu. Ama apartman katlarinda kamera sistemi falan varsa olmaz herhalde. İfşa olunur.İnsan çekinir ya. Tamam evliyiz, seviştiğimiz herkesin malumu ama bu kadar göze sokmaya lüzum yok. Anonim bir yazı mı assanız acaba, az sessiz olun diye.
Yağni, gece sesleri duyan Hayri abi ile sabah işe giderken karşılaşmaktan ne gibi bir zevk alınır bilemedim.Yani kesin biliyorlardır o sesin komşuya gidebileceğini. Aksine zevkmi alıyorlar ne anlamadım
Hala biraz utanmaları kaldıysa ardına düşmezler.Benim de aklima geldi bu. Ama apartman katlarinda kamera sistemi falan varsa olmaz herhalde. İfşa olunur.
Utanacak insan bağrır mı, sanmam...Hala biraz utanmaları kaldıysa ardına düşmezler.
Bu kadar betimleme iç gıcıklayıcıgeçen gün benimde başima geldi haya kalmamiss insanlarada gündüz cocuguna bagirip cagirir gecede ciglik cigliga zevk sesleri cikartir apartman adabini bilmiyorsa defolup gideceksin yada kendini dizginleyip terbiye edeceksin eslerede suc buluyorum uyarmali herne olursa çok ayip... bi arada hadi odalari geçtim banyoda sesin daha cok yanki yaptigi yer bide gece şak şak şak sesler ahlar bagirmalar hadi o esnada annem yada babbam wc de olsa cok ayip
Oha. Az yesinler de müstakil ev alsınlar.geçen gün benimde başima geldi haya kalmamiss insanlarada gündüz cocuguna bagirip cagirir gecede ciglik cigliga zevk sesleri cikartir apartman adabini bilmiyorsa defolup gideceksin yada kendini dizginleyip terbiye edeceksin eslerede suc buluyorum uyarmali herne olursa çok ayip... bi arada hadi odalari geçtim banyoda sesin daha cok yanki yaptigi yer bide gece şak şak şak sesler ahlar bagirmalar hadi o esnada annem yada babbam wc de olsa cok ayip
geçen gün benimde başima geldi haya kalmamiss insanlarada gündüz cocuguna bagirip cagirir gecede ciglik cigliga zevk sesleri cikartir apartman adabini bilmiyorsa defolup gideceksin yada kendini dizginleyip terbiye edeceksin eslerede suc buluyorum uyarmali herne olursa çok ayip... bi arada hadi odalari geçtim banyoda sesin daha cok yanki yaptigi yer bide gece şak şak şak sesler ahlar bagirmalar hadi o esnada annem yada babbam wc de olsa cok ayip
o incelik olsa kendini terbiye edip az sesini kısar vallahi cnm eşi kendinden terbiyeliYa insan fantezi yapar ister banyoda yapar ister balkonda.
Ama çenesini tutar az. Hiç tahmin etmezmi sesim başkalarına gidecek diye
Aramızda bu durumu yaşamayan yoktur sanırım. Benim yan dairemde oturan çiftte öyleydi. Uykumdan ederlerdi beni her gece. Bende evliyim ama insan utanıyor ister istemez. Bunlar bilinçli zaten tutmak isteyen çevresini düşünen zaten yapmaz. Utanma olacak insanda biraz bu kadar açık seçik yaşanmaz her şey. Bu durumda yapılacak pek bir şey yok maalesef. Sonuçta size ses geleceğini bile bile yapıyorlar. Uyarsanız ne olacak ki.Komşudan gelen yatak odası sesleri yüzünden çıldırmak üzereyiz. Tamam kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ama insan bu kadar bağırmazki konu komşu duyacak diye az çekinir ya
Annem bu aralar bizde kalıyor duyacak diye ödüm kopuyor. Samimiyetinde yokki komşu ile laf arasında falan söyleleyim.
Ne yapacağım şaştım kaldım