KOMŞUDAN GELEN SESLER 😪

Aynen takıldığım nokta o.
Bile bile insan neden böyle bir şey yapar anlayamıyorum.

Bunu bende açıklayamıyorum hatta anlamıyorum sizin dediğiniz gibi farklı bir kafa galiba bir tanıdığım bağırmadan zevk alamıyorum demişti o geldi aklıma
Annemin '' Hasta inlemeden iyileşmez, ilaçtır inlemek. '' lafı geldi aklıma.

Haklısınız ama bazen insan kontrol edemiyo bi ara çay içmeye gidip güzel bi dille söylerseniz belki dikkat etmeye çalışır

Kesin yakalanırız ya birde kapıya not bırakan komşu diye adım çıkar. Onun adının çıkması gerekirken
Not falan bırakmayın bence, sevişirken utanmadan bu kadar çığlık atan insan kavgada neler yapmaz yani bu insanlar bu seslerin duyulmayacagini düşünmüyor olamaz. Onlara normal gelen bir durum demek ki. O sebeple kadınla denk gelince samimi bir dille söyleseniz sorun olmaz gibi geldi bana. Bir iki samimiyet kurun sonra laf arasında şakayla karışık söyleyin gitsin. Hiç utanmayın vallahi o utanıyor mu?

bizim bina da da var böyle abaza bir kadın...artık nefret ediyorum.nefretttt.....yeni gelin üstelik.....bizde biliyoruz öyle hunharca çığlıklar atmayı ama edep var edep komşular duyar diye kocanız duyacak kadar biseler yapıyoruz ....ama biraz daha devam ederse bu edepsizligine yapışacam saçına umarım aynı asansörde denk gelmeyiz ...

ay yuhh diyorum yaa banyodan mi geliyor birde sesler....

Kim oldugunu acaip merak ettim yazik torpulemek zorunda kalacak.

Kim oldugunu acaip merak ettim yazik torpulemek zorunda kalacak.
Yazık Vah vah dimi
valla hiç üzülmem. Apartmanda yaşıyoruz. Komsularimiza karsi sorumluyuz. Benim çocuğum, komşumun zevkten bagirmalarini duyarak büyüyemez. Hanimefendi zevkinden bir sey kaybetmesin diye benim çocuğumun travmalari olmasina müsaade etmem. Ayni sekilde ben de bir çocuğa bunu yasatmak istemem. Kaldi ki komsum çocuk sahibi olmasa, evli de olmasa yine yapilmaz bu. Insan mahrem alaninda sakince, kimsenin gürültüsü olmadan yasamak ister. Bagira bagira yasayacaksak, duymalarindan cekinmeyeceksek, eve davet edelim komsulari o zaman. Olur mu boyle bir sey?

Ay burada seks tanrıçası dolu sözde hergün saatlerce 300 , 500 yerseniz , kocaları da seks ilahi maşallah. Konu denk gelirse seks yarışında hep öndeler. Kaçı atmaca, kaçı tutmaca, kaçı gerçek Allah bilir. Fazla da şeytmemek gerek her söyleyene Sevgili konu sahibi müsabaka bitince alkışlayın maşallah bu nasıl performans bravoo diyin

Cok haklisiniz. Ne kimsenin boyle bir seyine sahit olurum ne de benimkine sahit olunmasını isterim. Hele mevzu cocugumsa asla istemem.

Edepli edebinden susar
edepsiz susturdum sanar.

Edepsize ne denirki kalkar ters bilaf eder
Saci basi yolmak gerek .
En iyisi gorunce ne guzel sesin var birazdaha bagirda herkez duysun guzel sesini diyecen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…