- 27 Aralık 2020
- 32
- 60
- 39
-
- Konu Sahibi saripapatya35
Aynen takıldığım nokta o.Aramızda bu durumu yaşamayan yoktur sanırım. Benim yan dairemde oturan çiftte öyleydi. Uykumdan ederlerdi beni her gece. Bende evliyim ama insan utanıyor ister istemez. Bunlar bilinçli zaten tutmak isteyen çevresini düşünen zaten yapmaz. Utanma olacak insanda biraz bu kadar açık seçik yaşanmaz her şey. Bu durumda yapılacak pek bir şey yok maalesef. Sonuçta size ses geleceğini bile bile yapıyorlar. Uyarsanız ne olacak ki.
Bunu bende açıklayamıyorum hatta anlamıyorum sizin dediğiniz gibi farklı bir kafa galibaAynen takıldığım nokta o.
Bile bile insan neden böyle bir şey yapar anlayamıyorum.
Hey allahım ya. İnternet yüzünden hep bunlar benceBunu bende açıklayamıyorum hatta anlamıyorum sizin dediğiniz gibi farklı bir kafa galibabir tanıdığım bağırmadan zevk alamıyorum demişti o geldi aklıma
Annemin '' Hasta inlemeden iyileşmez, ilaçtır inlemek. '' lafı geldi aklıma.Bunu bende açıklayamıyorum hatta anlamıyorum sizin dediğiniz gibi farklı bir kafa galibabir tanıdığım bağırmadan zevk alamıyorum demişti o geldi aklıma
Haklısınız ama bazen insan kontrol edemiyoKomşudan gelen yatak odası sesleri yüzünden çıldırmak üzereyiz. Tamam kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ama insan bu kadar bağırmazki konu komşu duyacak diye az çekinir ya
Annem bu aralar bizde kalıyor duyacak diye ödüm kopuyor. Samimiyetinde yokki komşu ile laf arasında falan söyleleyim.
Ne yapacağım şaştım kaldım
İyi hepimiz pavorotti gibi yayın yapalım o zaman binayaAnnemin '' Hasta inlemeden iyileşmez, ilaçtır inlemek. '' lafı geldi aklıma.
Bulacağım bir yol artık.Haklısınız ama bazen insan kontrol edemiyobi ara çay içmeye gidip güzel bi dille söylerseniz belki dikkat etmeye çalışır
Kesin yakalanırız ya birde kapıya not bırakan komşu diye adım çıkar. Onun adının çıkması gerekirkenBenim de aklima geldi bu. Ama apartman katlarinda kamera sistemi falan varsa olmaz herhalde. İfşa olunur.
Not falan bırakmayın bence, sevişirken utanmadan bu kadar çığlık atan insan kavgada neler yapmazKesin yakalanırız ya birde kapıya not bırakan komşu diye adım çıkar. Onun adının çıkması gerekirken
ay yuhh diyorum yaa banyodan mi geliyor birde sesler....geçen gün benimde başima geldi haya kalmamiss insanlarada gündüz cocuguna bagirip cagirir gecede ciglik cigliga zevk sesleri cikartir apartman adabini bilmiyorsa defolup gideceksin yada kendini dizginleyip terbiye edeceksin eslerede suc buluyorum uyarmali herne olursa çok ayip... bi arada hadi odalari geçtim banyoda sesin daha cok yanki yaptigi yer bide gece şak şak şak sesler ahlar bagirmalar hadi o esnada annem yada babbam wc de olsa cok ayip
Kim oldugunu acaip merak ettimEvde konusurken bile sesini kontrol eden biriyim. Bu insanların vurdumduymazlığını anlamıyorum.
Burada bir üye vardı. Çığlık atarak boşalıyorum, kimse rahatsiz oluyor diye kendimi tutamam diyordu. Bunu bir sekilde törpülemelisin, hic kimse icin degilse de gelecekteki çocukların için dedik. Çocuk sahibi olmayi düşünmüyorum dedi. Hamileymiş geçen gördüm.
O üyeyi görene kadar, insanlarin bunu büyük bir umursamazlikla yaptığını düşünmezdim. Farkinda degiller, duvarlar ince vs sanırdım. Ama boyleleri de varmis malesef. Kimse müstakilde yaşamıyorsa bağıra bağıra çığlıklar icinde sevisme hakkina sahip degil.
Yazık Vah vah dimiKim oldugunu acaip merak ettimyazik torpulemek zorunda kalacak.
Ay burada seks tanrıçası dolu sözde hergün saatlerce 300 , 500 yerseniz , kocaları da seks ilahi maşallah. Konu denk gelirse seks yarışında hep öndeler. Kaçı atmaca, kaçı tutmaca, kaçı gerçek Allah bilir. Fazla da şeytmemek gerek her söyleyeneYazık Vah vah dimi
valla hiç üzülmem. Apartmanda yaşıyoruz. Komsularimiza karsi sorumluyuz. Benim çocuğum, komşumun zevkten bagirmalarini duyarak büyüyemez. Hanimefendi zevkinden bir sey kaybetmesin diye benim çocuğumun travmalari olmasina müsaade etmem. Ayni sekilde ben de bir çocuğa bunu yasatmak istemem. Kaldi ki komsum çocuk sahibi olmasa, evli de olmasa yine yapilmaz bu. Insan mahrem alaninda sakince, kimsenin gürültüsü olmadan yasamak ister. Bagira bagira yasayacaksak, duymalarindan cekinmeyeceksek, eve davet edelim komsulari o zaman. Olur mu boyle bir sey?
Cok haklisiniz. Ne kimsenin boyle bir seyine sahit olurum ne de benimkine sahit olunmasını isterim. Hele mevzu cocugumsa asla istemem.Yazık Vah vah dimi
valla hiç üzülmem. Apartmanda yaşıyoruz. Komsularimiza karsi sorumluyuz. Benim çocuğum, komşumun zevkten bagirmalarini duyarak büyüyemez. Hanimefendi zevkinden bir sey kaybetmesin diye benim çocuğumun travmalari olmasina müsaade etmem. Ayni sekilde ben de bir çocuğa bunu yasatmak istemem. Kaldi ki komsum çocuk sahibi olmasa, evli de olmasa yine yapilmaz bu. Insan mahrem alaninda sakince, kimsenin gürültüsü olmadan yasamak ister. Bagira bagira yasayacaksak, duymalarindan cekinmeyeceksek, eve davet edelim komsulari o zaman. Olur mu boyle bir sey?