- 9 Ocak 2021
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi saripapatya35
Sizin hiç utanmanız yok mu? İnsanları birbirine düşürmek, kavga çıkarmak istiyorsunuz galiba.aslında kapılarına isimsiz not bırakılsa ama sessiz olun falan tarzında değil. ne bileyim, senin hatunun sesleriyle mas... yapıyorum, çok güzel inliyor bağırıyor biz de tadına bakmak isteriz gibisinden böyle sapıkça, son derece rahatsız edici notlar bıraksanız mesela her gün. belki o zaman utanırlar dikkat ederler. ses gidiyor umurlarında değil herhalde ama sesin nelere sebep olduğunu gözlerine sokabilirseniz susarlar belki.
Kahkaha attım...Komşudan gelen yatak odası sesleri yüzünden çıldırmak üzereyiz. Tamam kimsenin özeli bizi ilgilendirmez ama insan bu kadar bağırmazki konu komşu duyacak diye az çekinir ya
Annem bu aralar bizde kalıyor duyacak diye ödüm kopuyor. Samimiyetinde yokki komşu ile laf arasında falan söyleleyim.
Ne yapacağım şaştım kaldım
Ciddi olamazsın yaaBenimde alt komşum felaket şekilde bağırıyor...13 yaşındaki Kızımın odası ters tarafta olduğu için şükrediyorum vallahi.Kendisi Eylülde gelin geldi apartmana yeni gelin sayılır...Hiç bir samimiyet hatta tanışma bile yok.Hadi ilk başlarda vajinusmustur belki diye düşünüyorduk.Sonra yaptıklarından dediklerinden anladıkki zevkten yapıyor..Üst katta olduğumuz halde Ben eşimle yatak odamızda en ince ayrintisina kadar herşeyi duyuyoruz.Alt kattakiler birde 40 yaşlarında bekar çocuklar.Çığlıklar... inlemeler... "hadi bir daha aşkım bir daha" " ... beni".... beni "diye yalvarmalar..Burda söyleyemeyeceğim neler neler...Daha öncede alt katımda üst katımda genç çiftler vardı ama ben böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum.Yani adamda da salaklık var..Ne bağırtıyorsun bu kadar sanki müstakil villadasınız..Alt katındaki üst katındaki adamlar karısinın bütün zevk çığlıklarını en müstehcen laflarını duyuyor...Hiç hoş değil gerçekten.En sonunda alta kattaki bekar çocuk sarhoşmuş gece apartmanda adamla karşılaşmış adama "Karın az bağırsın gece uyuyamıyoruz "demişOda cevap verememiş Şaşırmış.Ne kadar iğrenç birsey gerçekten..Ben olsam kendimi eve hapsederdim heralde..Şaşırdım kaldım vallahi..
Benimde alt komşum felaket şekilde bağırıyor...13 yaşındaki Kızımın odası ters tarafta olduğu için şükrediyorum vallahi.Kendisi Eylülde gelin geldi apartmana yeni gelin sayılır...Hiç bir samimiyet hatta tanışma bile yok.Hadi ilk başlarda vajinusmustur belki diye düşünüyorduk.Sonra yaptıklarından dediklerinden anladıkki zevkten yapıyor..Üst katta olduğumuz halde Ben eşimle yatak odamızda en ince ayrintisina kadar herşeyi duyuyoruz.Alt kattakiler birde 40 yaşlarında bekar çocuklar.Çığlıklar... inlemeler... "hadi bir daha aşkım bir daha" " ... beni".... beni "diye yalvarmalar..Burda söyleyemeyeceğim neler neler...Daha öncede alt katımda üst katımda genç çiftler vardı ama ben böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum.Yani adamda da salaklık var..Ne bağırtıyorsun bu kadar sanki müstakil villadasınız..Alt katındaki üst katındaki adamlar karısinın bütün zevk çığlıklarını en müstehcen laflarını duyuyor...Hiç hoş değil gerçekten.En sonunda alta kattaki bekar çocuk sarhoşmuş gece apartmanda adamla karşılaşmış adama "Karın az bağırsın gece uyuyamıyoruz "demişOda cevap verememiş Şaşırmış.Ne kadar iğrenç birsey gerçekten..Ben olsam kendimi eve hapsederdim heralde..Şaşırdım kaldım vallahi..
aslında kapılarına isimsiz not bırakılsa ama sessiz olun falan tarzında değil. ne bileyim, senin hatunun sesleriyle mas... yapıyorum, çok güzel inliyor bağırıyor biz de tadına bakmak isteriz gibisinden böyle sapıkça, son derece rahatsız edici notlar bıraksanız mesela her gün. belki o zaman utanırlar dikkat ederler. ses gidiyor umurlarında değil herhalde ama sesin nelere sebep olduğunu gözlerine sokabilirseniz susarlar belki.
Vallaahi güzel fikir.En iyisi böyle edepsizlere bu şekilde karşılık vermek Hayret bir şey ya
Malesef ciddiyimCiddi olamazsın yaa
Tobeee ... beni ne demek ya bunlar sevisiyorsa biz sevismiyoruz sanirim ne kadar sessiz bir sevisme hayatimiz varmisBenimde alt komşum felaket şekilde bağırıyor...13 yaşındaki Kızımın odası ters tarafta olduğu için şükrediyorum vallahi.Kendisi Eylülde gelin geldi apartmana yeni gelin sayılır...Hiç bir samimiyet hatta tanışma bile yok.Hadi ilk başlarda vajinusmustur belki diye düşünüyorduk.Sonra yaptıklarından dediklerinden anladıkki zevkten yapıyor..Üst katta olduğumuz halde Ben eşimle yatak odamızda en ince ayrintisina kadar herşeyi duyuyoruz.Alt kattakiler birde 40 yaşlarında bekar çocuklar.Çığlıklar... inlemeler... "hadi bir daha aşkım bir daha" " ... beni".... beni "diye yalvarmalar..Burda söyleyemeyeceğim neler neler...Daha öncede alt katımda üst katımda genç çiftler vardı ama ben böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum.Yani adamda da salaklık var..Ne bağırtıyorsun bu kadar sanki müstakil villadasınız..Alt katındaki üst katındaki adamlar karısinın bütün zevk çığlıklarını en müstehcen laflarını duyuyor...Hiç hoş değil gerçekten.En sonunda alta kattaki bekar çocuk sarhoşmuş gece apartmanda adamla karşılaşmış adama "Karın az bağırsın gece uyuyamıyoruz "demişOda cevap verememiş Şaşırmış.Ne kadar iğrenç birsey gerçekten..Ben olsam kendimi eve hapsederdim heralde..Şaşırdım kaldım vallahi..
geçen gün benimde başima geldi haya kalmamiss insanlarada gündüz cocuguna bagirip cagirir gecede ciglik cigliga zevk sesleri cikartir apartman adabini bilmiyorsa defolup gideceksin yada kendini dizginleyip terbiye edeceksin eslerede suc buluyorum uyarmali herne olursa çok ayip... bi arada hadi odalari geçtim banyoda sesin daha cok yanki yaptigi yer bide gece şak şak şak sesler ahlar bagirmalar hadi o esnada annem yada babbam wc de olsa cok ayip
Polisi aramak bence de güzel fikir. "Yetişin çabuk, komşumu kocası bogazliyor" diye arayıp çekirdeğini alıp bekleyeceksin. Bu ne kardeşim olanı var olmayanı, hastası var çocuğu olan var... Sende olupta bende olmayan ne var... Az edep yahu
Geçmiş konuları hortlatmayın lütfen yeni konular arada kaynıyor böyle yapınca
Gecmis konumuymus valla ekranda gordumde tiklayayaim dedim ama ne guldum yorumlaraGeçmiş konuları hortlatmayın lütfen yeni konular arada kaynıyor böyle yapınca