KOMŞUDAN GELEN SESLER 😪

Sizin hiç utanmanız yok mu? İnsanları birbirine düşürmek, kavga çıkarmak istiyorsunuz galiba.

Kahkaha attım...

Ciddi olamazsın yaa

En iyisi böyle edepsizlere bu şekilde karşılık vermek Hayret bir şey ya

maalesef apartmanlarda ses yalıtımı zorunlu değil, ısı yalıtımı zorunlu olacağına keşke ses yalıtımı zorunlu olsa. duvarlar incecik benim alt ve üst katımda yaşlı çift oturuyor ancak horlama sesi dinliyoruz. ama sevişme sesi dinlemek istemezdim.

Polisi aramak bence de güzel fikir. "Yetişin çabuk, komşumu kocası bogazliyor" diye arayıp çekirdeğini alıp bekleyeceksin. Bu ne kardeşim olanı var olmayanı, hastası var çocuğu olan var... Sende olupta bende olmayan ne var... Az edep yahu

Tobeee ... beni ne demek ya bunlar sevisiyorsa biz sevismiyoruz sanirim ne kadar sessiz bir sevisme hayatimiz varmis

Utanip sıkılmadan guzelce konusun bence rahatsiz edici derecedeyse. not birakmaniz halinda zaten birkaç komşudan şüphelenecektir alt üst yan gibi

Selamlar hanımlar,eski bir konu ama benzer bir konu başlığı altında sormak istemediğim için buradan yazmak istedim. Konunun sahibi acaba bu konuyu çözebildiniz mi? Bende de aynı durum var da.

Ben otelde çalışıyorum. Nadiren otelde konaklıyorum. Bazen gerçekten çok sinir bozucu oluyor sesler. Ama kadınların bilinçli olarak erkekleri gaza getirmek için bağırış çağırış yaptığını düşünüyorum.
Hele ki apartmanda her gün yüz yüze geldiğin insanlarla bu duruma düşmek hoş değil. Ama ne yapılabilir ki? Sesin belli bir desibelde çok yüksek müzik sesi gibi olması lazım şikayet etmek için.

Yıllar yılı her taşındığım binada böyle belalı bir çifte denk geliyordum. Abartısız her zaman da kadınlar bağırıp çağırıyor, erkeklerden tık yok.
Hep aynı ablayı dinliyorduk naklen malesef, kulaklık taksam bile geliyordu sesi ( taşındı şükür). Geçen gece bir erkek sesi geldi hiiioooooooooooooh şeklinde. Tövbe yarabbim bir dişiden kurtuldum bu sefer de erkek çıktı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…