- 14 Mayıs 2022
- 33
- 0
- 1
- 35
aslında güzeldir Ama iyi insanlara denk gelirseniz :)apartman çilesi bir başka oysaki uzaktan çok cazip görünüyor taakiii içine girinceye kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında güzeldir Ama iyi insanlara denk gelirseniz :)apartman çilesi bir başka oysaki uzaktan çok cazip görünüyor taakiii içine girinceye kadar
iyi niyetli ve bilgili görgülü nazik insan var da bana niye denk gelmedi çünkü azınlıktalar ahhh ahh yaramı deş me şöyle yaşlı olup ta o saydıklarımdan hiç denk gelmedi kumda iğne arar gibi bulması zor insan özellikleriZaten 32 yıldır ev sahibiyim Yazlıkta kiracı da olduk. Asla böyle bir şey yaşamadım. Hadi onu da geçtim esnafım 8 yıldır. KİRACI olarak Bir tek sıkıntı yaşamadım yaşatmadım da. Dilerim ki böyle insanlarla komşu olursunuz
Dilerim iyi insanlarla karşılaşırsınız.iyi niyetli ve bilgili görgülü nazik insan var da bana niye denk gelmedi çünkü azınlıktalar ahhh ahh yaramı deş me şöyle yaşlı olup ta o saydıklarımdan hiç denk gelmedi kumda iğne arar gibi bulması zor insan özellikleri
Zeka ve siz ahahaha belli belli üslup ortada akılsız jelibon diye bir terim olamaz jelibon da zeka ve beyın zaten yok beyinsiz terlik demekle aynı terlik ve akıl ne alaka bence siz biraz kelime dağarcığınızı ğeliştirin yurt dışında büyümeme rağmen size bin basar ama şimdi sizin üstün zekanız bunu anlamazbunun farklı versiyonlarını da söyleyebilirim ama anlayacak zekan var mı işte ondan şüphe ederim sayemde haznene bir terim daha eklendi teşekkür ederim beni onore ettin şekerim
iyi olması yetmiyor görgülü kültürlü hoş sohbetli olana denk gelmedim yaşlı olup ta çoğunluk kara cahil hep biz onları idare edeceğiz oysaki onlar yaşını başına almış insanlar , anlaşılması kolay olmalı ama yok onlar arıza çıkarıyorDilerim iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Bir Ata sözünü size hediye ederim köpeklerin dua sı kabul olsaydı gökten kemik yağardıZaten 32 yıldır ev sahibiyim Yazlıkta kiracı da olduk. Asla böyle bir şey yaşamadım. Hadi onu da geçtim esnafım 8 yıldır. KİRACI olarak Bir tek sıkıntı yaşamadım yaşatmadım da. Dilerim ki böyle insanlarla komşu olursunuz
Zeka ve siz ahahaha belli belli üslup ortada akılsız jelibon diye bir terim olamaz jelibon da zeka ve beyın zaten yok beyinsiz terlik demekle aynı terlik ve akıl ne alaka bence siz biraz kelime dağarcığınızı ğeliştirin yurt dışında büyümeme rağmen size bin basar ama şimdi sizin üstün
Size çok söylenmiş sanırım.Bir Ata sözünü size hediye ederim köpeklerin dua sı kabul olsaydı gökten kemik yağardı
ahahahBir Ata sözünü size hediye ederim köpeklerin dua sı kabul olsaydı gökten kemik yağardı
siz dua etmeye devam edin o zamanBir Ata sözünü size hediye ederim köpeklerin dua sı kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Yemedi olabilir saygı duyarım thanks bu ucuz cevap içinSize çok söylenmiş sanırım.
ahahah
siz dua etmeye devam edin o zaman
aynen burada da görüyoruz emsallerini :) karşı dairemize kaç kiracı geldi geçti hepsiyle de görüşüyoruz. dilerim sizde gönlü güzel insanlara denk gelirsiniziyi olması yetmiyor görgülü kültürlü hoş sohbetli olana denk gelmedim yaşlı olup ta çoğunluk kara cahil hep biz onları idare edeceğiz oysaki onlar yaşını başına almış insanlar , anlaşılması kolay olmalı ama yok onlar arıza çıkarıyor
ucuzluğun sebebi sizsiniz.Yemedi olabilir saygı duyarım thanks bu ucuz cevap için
evet tahmin ediyorum orta doğu :) mizah anlayışınız kıt :) zekayı katmıyorum bile devamZeka ve siz ahahaha belli belli üslup ortada akılsız jelibon diye bir terim olamaz jelibon da zeka ve beyın zaten yok beyinsiz terlik demekle aynı terlik ve akıl ne alaka bence siz biraz kelime dağarcığınızı ğeliştirin yurt dışında büyümeme rağmen size bin basar ama şimdi sizin üstün zekanız bunu anlamaz
noldu terimlerinize ahahahha tereciye tere satmayın huuu gonşuuuucuzluğun sebebi sizsiniz.
gonşuu nedir ya hahajjw boş damacana :) içinize yer etmesin bu kadarnoldu terimlerinize ahahahha tereciye tere satmayın huuu gonşuuu
Yepssss hahahah Nikaragua kıçından vurulmuş volkan geldi aklıma siz beni güldürdünüz Allah’ta komşularınızı güldürsün byssevet tahmin ediyorum orta doğu :) mizah anlayışınız kıt :) zekayı katmıyorum bile devam
Peki neden o mesaja cevap verip ağzını kapamadınız. Ben çalışıyorum merdiven falan silemem annem de yaşlı silemez, aynen devamından yanayım" deseydiniz ya.Ahahah ağır küfür etmektense böyle terimler daha çok hoşuma gidiyor:)
Ya zaten bir kusurumuz varsa kat ve kat kapatırız. Zaten anlaşıldı ki asansörün mekanizmada sıkıntı var ayda 1 rutini bozuluyor. Üstelik yeni apartman ve yeni asansör.
Benim zoruma giden herkes toplanır derler ki memnun değiliz başka birini bulalim. Ama bu kişi whatsapptan herkes silsin diye msg gönderiyor. Silende kendi karşı komşusu. Yani ben şahsen diyemem bir wp grubunda karşı komşumun silmemesini, belirtemem bile. Hadi onu da geçtim hamile var ona da demezsin apartmanı sil diyeYani kısacası bundan sonra temizlik firması arayacağim.
Haah şöyle demi boş damacana bak sayemde dandik terimlerin değişiyor hadi git sen yenilerini öğren jelibonla nereye kadargonşuu nedir ya hahajjw boş damacana :) içinize yer etmesin bu kadar
Lafı oldu işte çetele tutmuş herhalde iki seferdir sizden su alamıyoruz falan muhabbeti oluyor e çalışan insanım napayım yani bunlar su alacaklar diye evde mi kalıcam? Şu an istesem gün farketmeksizin kapı önüne iki 5 lt su koyarım işini görsün diye ama bana böyle yaklaşıldığı zaman kolaylaştırmak içimden gelmiyor, inadına zorlaşsın istiyorum.ilk taşınan kendisi olduğu için hanımefendi bu hakkı kendinde görüyor. 1-2 kişi de herşeyine tamam dediği için iyice palazlanmış.
bizim eski apartmanımızda da suyu daireler veriyordu. kapıya 5lik koyuyorduk 3-4 tane yedek duruyordu. Velhasıl yokuz komşular veriyordu lafı bile olmuyordu. Karşı daire yoksa biz veririz. Aslında olması gereken de bu. Anlayışsız insanlara denk gelmek kadar kötü bişi olamaz. Allah yardımcınız olsun.
Annem wp grubunda. Dün msgları okurken denk geldim. Annem de eşiniz gibi fakat bu şekilde devam ettikçe palazlanacaklar. Nasıl olsa dediğimiz oluyor diyip kafalarına göre karar alacaklar. Aynen öyle oturduğun yere yatırım yapacaksın bakacaksın. Bu insanlara bunu anlatamıyorsun. Size de sabır dilerim:/Peki neden o mesaja cevap verip ağzını kapamadınız. Ben çalışıyorum merdiven falan silemem annem de yaşlı silemez, aynen devamından yanayım" deseydiniz ya.
Bizim binada da pintiler yüzünden sorun çıkıyor sürekli, yönetim toplantısına sürekli erkekler katılıyor, eşim kibar kalp kırmayı sevmeyen bir insan, ben sinirden köpürme noktasındayım. Eşime gaz vermeye başladım "siz yumuşak geliyorsunuz onlara şöyle şöyle demek lazım" diye. Daha önce eski yöneticinin karısıyla kapışmıştım bahçeye taş döşenmesine karşı çıktıkları için, dünyanın parasını verip tadilat yaptığım evimden soğuyorum bu pintiler yüzünden. Binada hisse sahibisin, çürüyünce dökülünce sen zarar edeceksin neyinden kaçıyorsun bakımın, neyin kafası bu hala çözemedim. Binaya bir çim makinesi aldıramadık. Ayyyy dolmuşum, şu pintikerden biri bana bir laf söylese de gırtlağına çökebilsem keşke
ya şekerim hadi :)Haah şöyle demi boş damacana bak sayemde dandik terimlerin değişiyor hadi git sen yenilerini öğren jelibonla nereye kadar