• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuculuk

ilk taşınan kendisi olduğu için kendi sözünü geçirmeye çalışıyor. silende binada oturan diğer kişi. nazik bir dille uyarırsın yok herkes silecekmiş.
kapısını çalacaksın bu egolu ve bencil kişinin onun isteklerine göre olmayacağını anlatacaksın gerçi cahil ile uğraşmak zor ,sabır dilerim

Ne biçim apartman o , yöneticisi yok mu? Merdiven silmek ne demek yahu , buna zaten ne siz karar verebilirsiniz ne komşu, apartman yönetimi biriyle anlaşır sizde aidat olarak ödersiniz maaşını
Anlattiklarinizda haklısınız ama tarzınız çok çirkin gerçekten, yani bunu düzgün bir üslupla yazsanız burada sizi destekleyen mesajlar okurdunuz
yeni bina olduğu için yönetici yok maalesef. İskan alınmadığı için de herşey ortak ki bu extra sıkıcı bir durum. Zaten aidat vs konusunda sekmemiz yok. Neyse okeyiz. Ama hanımefendi bizimkiler dizisini bilirseniz oradaki Sabri Bey😂 Ama maalesef böyle insanlarla karşı karşıya kalınca değil üslubunuz şirazeniz bile kayar. Dilerim inşallah siz böyle insanlara denk gelmezsiniz.

kapısını çalacaksın bu egolu ve bencil kişinin onun isteklerine göre olmayacağını anlatacaksın gerçi cahil ile uğraşmak zor ,sabır dilerim
çok teşekkür ederim. evet cahille uğraşmak ve muhattap olmak kadar kötü bir şey yok. :\

konuyu okuyunca 35 yaşımdan sonra enteresan laflar öğrenmiş oldum akılsız jelibon ne ya :D çok güldüm nereden aklınıza geldi bu laf

taşınırken ses olur normaldir eşya taşınıyor yerleşiliyor sonuçta ama asansör bozulması taşınırken çok eşya taşımaktan olmuş olabilir. benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimde eşyalar taşınırken asansör bozuldu belki bana denk geldi belki biz bozduk bilmiyorum biz anında yaptırdık asla öyle ben bozmadım ki deyip rahat oturamam şahsen....

sizin eşyalar taşınırken bozulduğu için sizin daha çok dertlenmeniz gerek o konuda aslında...

merdiveni apartmanı temizlemek konusunda da yardımcı tutulmuyorsa kimse buna yanaşmıyorsa annenizde yaşlı yapamıyorsa apartman temizleme gününde siz anneniz için yardımcı ile anlaşırsınız sizin temizlemeniz gereken yeri yardımcı temizler sorun çözülür

merhabalar, 30 yıllık evimizden yeni ev aldığımız için taşındık ve evimizi kiraya verdik. kısmet oldu ve topraktan bir binaya girdik ( asla bundan sonra alamayacagimiz) bir dairemiz oldu.
alt komşumuz biz mobilyaları beklerken bizden önce taşındı. bina yeni bina ve mütahit gerizekali olunca problem bitmiyor maalesef. bütün kıyafetlerimi çuval halinde yukarıya taşıdım. gelen mobilyalarda asansöre sığmadığı için hep merdivenden çıkarıldı. alt kattaki sevimli asansörü siz bozdunuz dedi. 😂
mobilyalar yerleşirken çok ses çıkartıyorsunuz dedi😂 monte süreci bu. temizlikçiyi beğenmeyip kovan da kendileri.herkes kendisi silecekmiş😂ulan annem 60 yaşında bizde çalışıyoruz.buna hayatta izin vermem.bunun kararını verende kendisi.bugun artik çok ses yapıyorsunuz deyince ki bizde ses olmaz emekli anne babam var.artık çıldırma noktasına geldim sağolsun.kendi at çiftliği zannediyor akılsız jelibon.30 yıllık apartmanımda böyle bişi ne yaşadim ne gördüm. birileri kocasıyla kavga edip egosunu böyle okşuyor maalesef. annemde yumuşak başlıdır sağolsun ben balkona çıkıp bağırınca solucan gibi yuvasına girdi. yani sesinizi yükseltmediğiniz takdirde bunun gibi arsızlar çok olur. tek pişmanlığım siz geçicisiniz biz kalıcı dememdi ama inanın ki tek seferlik bişi değildi.insanları zorlarsanız, üstüne basmaya çalışırsanız o küçük aklınızla sizin üstüne elbet basan olur. :KK66:
Nau nau :işsiz:

konuyu okuyunca 35 yaşımdan sonra enteresan laflar öğrenmiş oldum akılsız jelibon ne ya :KK70: çok güldüm nereden aklınıza geldi bu laf

taşınırken ses olur normaldir eşya taşınıyor yerleşiliyor sonuçta ama asansör bozulması taşınırken çok eşya taşımaktan olmuş olabilir. benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimde eşyalar taşınırken asansör bozuldu belki bana denk geldi belki biz bozduk bilmiyorum biz anında yaptırdık asla öyle ben bozmadım ki deyip rahat oturamam şahsen....

sizin eşyalar taşınırken bozulduğu için sizin daha çok dertlenmeniz gerek o konuda aslında...

merdiveni apartmanı temizlemek konusunda da yardımcı tutulmuyorsa kimse buna yanaşmıyorsa annenizde yaşlı yapamıyorsa apartman temizleme gününde siz anneniz için yardımcı ile anlaşırsınız sizin temizlemeniz gereken yeri yardımcı temizler sorun çözülür
Ahahah ağır küfür etmektense böyle terimler daha çok hoşuma gidiyor:)
Ya zaten bir kusurumuz varsa kat ve kat kapatırız. Zaten anlaşıldı ki asansörün mekanizmada sıkıntı var ayda 1 rutini bozuluyor. Üstelik yeni apartman ve yeni asansör.
Benim zoruma giden herkes toplanır derler ki memnun değiliz başka birini bulalim. Ama bu kişi whatsapptan herkes silsin diye msg gönderiyor. Silende kendi karşı komşusu. Yani ben şahsen diyemem bir wp grubunda karşı komşumun silmemesini, belirtemem bile. Hadi onu da geçtim hamile var ona da demezsin apartmanı sil diye😂Yani kısacası bundan sonra temizlik firması arayacağim.

Üslubunuz için uyarılar yapılmış ona ben değinmeyeceğim. Sizi haklı buldum. Çıkışmanızı da. Ne yazıkki bizim ülkemizde sakinlik kibarlık korkaklık olarak algılanıyor. Evimin güvenliğine kargomu alabilir misiniz diye rica ettim ay bilemem ki yaptı, ailem misafirliğe gelmişti babam güvenliği görüp “biz çıkıyoruz kargo gelecek al akşam burdan alıcaz” dedi ve güvenlik peki efendimmm dedi😬😬 yani bence çıkışın o bir bastırıyorsa siz 5 bastırın en azından deli deliyi görünce sopasını saklar mevzusu olsun.

Bir sonraki tartışmada af buyrun “Sen ne diyon la tırrek” diye komşuya girişecek gibi geldi bana, öyle bir üslup. Lokasyonu merak ettim 😐
Böyleleride ev sahibi olunca millete siz gidicisiniz biz kalıcıyız havası atıyor ya 😂😂😂böyle komşu düşman başına

Yeni üyelik, itici argo/kendince dobra (!) bir üslup+millete hayat dersi veren, duyar kasmalı, içinde dert barındırmayan bir dert konusu..
Muhtemelen, "oh ne iyi yapmışsın, ay çok iyi anlatmışsın" tarzında destek ve tezahüratlar bekleniyordu. Azıcık hüsran oldu :KK53:
Komşuyada süt dökmüş kedi dir kesin

Ahahah ağır küfür etmektense böyle terimler daha çok hoşuma gidiyor:)
Ya zaten bir kusurumuz varsa kat ve kat kapatırız. Zaten anlaşıldı ki asansörün mekanizmada sıkıntı var ayda 1 rutini bozuluyor. Üstelik yeni apartman ve yeni asansör.
Benim zoruma giden herkes toplanır derler ki memnun değiliz başka birini bulalim. Ama bu kişi whatsapptan herkes silsin diye msg gönderiyor. Silende kendi karşı komşusu. Yani ben şahsen diyemem bir wp grubunda karşı komşumun silmemesini, belirtemem bile. Hadi onu da geçtim hamile var ona da demezsin apartmanı sil diye😂Yani kısacası bundan sonra temizlik firması arayacağim.
herkesin silmesiyle apartman temiz olmaz birisi iyi silmezse mesela ona fikri neymiş saçma birşey önermiş doğru düzgün bir kişi tek seferde gelir siler bitirir ...her apartmanda oluyor aykırı sürekli benim dediğim olacak diyen bir tip önemli olan herkesin görüşü sonuçta ... apartman toplantısı yapılır şirket mi tutulacak yardımcı ile mi anlaşılacak oy yapılır sorun çözülür

Üslubunuz için uyarılar yapılmış ona ben değinmeyeceğim. Sizi haklı buldum. Çıkışmanızı da. Ne yazıkki bizim ülkemizde sakinlik kibarlık korkaklık olarak algılanıyor. Evimin güvenliğine kargomu alabilir misiniz diye rica ettim ay bilemem ki yaptı, ailem misafirliğe gelmişti babam güvenliği görüp “biz çıkıyoruz kargo gelecek al akşam burdan alıcaz” dedi ve güvenlik peki efendimmm dedi😬😬 yani bence çıkışın o bir bastırıyorsa siz 5 bastırın en azından deli deliyi görünce sopasını saklar mevzusu olsun.
ahaha aynen öyle:) herkes herşeyine tamam dediği için kendini kontes zannediyor 😂 herkes ona tabii olacak.ya inanın bir değil iki değil. Aman boşver, aman desin bırak. Baktım olacak gibi değil, sonunda çileden çıktım.
Bu ülkede rica edince ve tolara edilince maalesef anlaşılmıyor. Babanız mesela onların doğrularını yapınca anlamışlar. Nüans meselesi:)

herkesin silmesiyle apartman temiz olmaz birisi iyi silmezse mesela ona fikri neymiş saçma birşey önermiş doğru düzgün bir kişi tek seferde gelir siler bitirir ...her apartmanda oluyor aykırı sürekli benim dediğim olacak diyen bir tip önemli olan herkesin görüşü sonuçta ... apartman toplantısı yapılır şirket mi tutulacak yardımcı ile mi anlaşılacak oy yapılır sorun çözülür
Artık bunu yapıcam zaten. Ya mümkün mü Allah aşkına? Yaşlısı var, çalışanı var, hamilesi var.. Yorgun işten geleceğim apartman sileceğim. İnsanın aklı almıyor.Düşünce olması lazım. Bu hafta şirket bakacağım.

apartman çilesi bir başka oysaki uzaktan çok cazip görünüyor taakiii içine girinceye kadar

Böyleleride ev sahibi olunca millete siz gidicisiniz biz kalıcıyız havası atıyor ya 😂😂😂böyle komşu düşman başına
Zaten 32 yıldır ev sahibiyim ;) Yazlıkta kiracı da olduk. Asla böyle bir şey yaşamadım. Hadi onu da geçtim esnafım 8 yıldır. KİRACI olarak ;) Bir tek sıkıntı yaşamadım yaşatmadım da. Dilerim ki böyle insanlarla komşu olursunuz ;)

Back