Silmeyin o zaman olsun bitsin. Yönetici mi bu kişi, bu işe karışıyor? Bizim apartmanda da tutturdu yönetici, temizlik günü olunca her daire iki üç kova su verecek diye. İki kez ben evde değilken kapımı çalmışlar, geçen bana diyor ki siz su vermiyorsunuz. Ne zaman oldu bu dedim, şu gün şu saat vs dedi. Eee evde yokum napiiim? Hangi gün geliyorsa söyleyin çıkarken kapının önüne bırakayım o zaman çok lazımsa diyorum. Onda da günü belirsizmiş bilmem ne, değişiyormuş. Zaten aidat veriyoruz temizlik masrafı içinde bi de ekstra su mu vericem, evde bile yokum ne yapayım. Uyma sen de bence neden tek tek apartman sakinlerine sildiriyor ki.asansörle taşımayı elbette düşünmedim. kıyafetlerimi bile çuval yapıp 4 kata kadar kendimiz taşıdık. buna rağmen daha kullanmadığımız asansörün sorumlusu biz olduk. annem tolare eder. yumuşak başlıdır. bu bir değil iki değil. kafasına göre temizlikçiyi çıkartıyor ve herkesin dönüşümlü sileceğini beyan ediyor. biz çalışanız zaten annemde 60 yaşında.Karşı komşum hamile ona da sileceğini söylüyorAllah aşkına siz müsade eder misiniz? İnsanların sabrını zorlarsanız uslübunuz kayar. herkesin bir dayanma gücü var.
Kocanla kavga etme panpa o zaman.merhabalar, 30 yıllık evimizden yeni ev aldığımız için taşındık ve evimizi kiraya verdik. kısmet oldu ve topraktan bir binaya girdik ( asla bundan sonra alamayacagimiz) bir dairemiz oldu.
alt komşumuz biz mobilyaları beklerken bizden önce taşındı. bina yeni bina ve mütahit gerizekali olunca problem bitmiyor maalesef. bütün kıyafetlerimi çuval halinde yukarıya taşıdım. gelen mobilyalarda asansöre sığmadığı için hep merdivenden çıkarıldı. alt kattaki sevimli asansörü siz bozdunuz dedi.
mobilyalar yerleşirken çok ses çıkartıyorsunuz dedimonte süreci bu. temizlikçiyi beğenmeyip kovan da kendileri.herkes kendisi silecekmiş ulan annem 60 yaşında bizde çalışıyoruz.buna hayatta izin vermem.bunun kararını verende kendisi.bugun artik çok ses yapıyorsunuz deyince ki bizde ses olmaz emekli anne babam var.artık çıldırma noktasına geldim sağolsun.kendi at çiftliği zannediyor akılsız jelibon.30 yıllık apartmanımda böyle bişi ne yaşadim ne gördüm. birileri kocasıyla kavga edip egosunu böyle okşuyor maalesef. annemde yumuşak başlıdır sağolsun ben balkona çıkıp bağırınca solucan gibi yuvasına girdi. yani sesinizi yükseltmediğiniz takdirde bunun gibi arsızlar çok olur. tek pişmanlığım siz geçicisiniz biz kalıcı dememdi ama inanın ki tek seferlik bişi değildi.insanları zorlarsanız, üstüne basmaya çalışırsanız o küçük aklınızla sizin üstüne elbet basan olur.
apartmanlarda oturanların hiç birinde mutlu olanı ne gördüm ne duydum çoğunluk egolu ve kendini beğenmişler bana mı denk geldi diyeceğim ama çoğunluğun durumu bumerhabalar, 30 yıllık evimizden yeni ev aldığımız için taşındık ve evimizi kiraya verdik. kısmet oldu ve topraktan bir binaya girdik ( asla bundan sonra alamayacagimiz) bir dairemiz oldu.
alt komşumuz biz mobilyaları beklerken bizden önce taşındı. bina yeni bina ve mütahit gerizekali olunca problem bitmiyor maalesef. bütün kıyafetlerimi çuval halinde yukarıya taşıdım. gelen mobilyalarda asansöre sığmadığı için hep merdivenden çıkarıldı. alt kattaki sevimli asansörü siz bozdunuz dedi.
mobilyalar yerleşirken çok ses çıkartıyorsunuz dedimonte süreci bu. temizlikçiyi beğenmeyip kovan da kendileri.herkes kendisi silecekmiş ulan annem 60 yaşında bizde çalışıyoruz.buna hayatta izin vermem.bunun kararını verende kendisi.bugun artik çok ses yapıyorsunuz deyince ki bizde ses olmaz emekli anne babam var.artık çıldırma noktasına geldim sağolsun.kendi at çiftliği zannediyor akılsız jelibon.30 yıllık apartmanımda böyle bişi ne yaşadim ne gördüm. birileri kocasıyla kavga edip egosunu böyle okşuyor maalesef. annemde yumuşak başlıdır sağolsun ben balkona çıkıp bağırınca solucan gibi yuvasına girdi. yani sesinizi yükseltmediğiniz takdirde bunun gibi arsızlar çok olur. tek pişmanlığım siz geçicisiniz biz kalıcı dememdi ama inanın ki tek seferlik bişi değildi.insanları zorlarsanız, üstüne basmaya çalışırsanız o küçük aklınızla sizin üstüne elbet basan olur.
birbiriyle anlaşamayan insanlardan ne toplantı ne de birlik olur küsüp te gelmeyeni de gördüm ve duydum koca ,koca insanlar şaşırırsınız daha birey olamamışlarApartman/site yöneticisi kavramından haberiniz var mı?
Binaya temizlik vb işler icin biri alınacaksa kafanıza göre alamazsinız. Ortak karar alınır kim gelecek ne iş yapacak ne ödenecek konuşulur ona göre alınır. Kabul etmeyebilirler bulduğunuzu pek ala.
Asansör bozulduysa da yine ortak ödenir yapılır.
Birbirinizi yiyeceginize önce bu kararları alip uygulayacak birini seçin ki böyle yüzgöz olmasın kimse kimseyle.
Ya tabi ki anlaşamayabilirler ben anlaşıp kuzu kuzu tamam demeyeceklerini az cok tahmin ediyorum zaten zira annemin oturduğu sitede de bizim sitede de anlaşmazlik oluyor zaman zaman.birbiriyle anlaşamayan insanlardan ne toplantı ne de birlik olur küsüp te gelmeyeni de gördüm ve duydum koca ,koca insanlar şaşırırsınız daha birey olamamışlar
ilk taşınan kendisi olduğu için kendi sözünü geçirmeye çalışıyor. silende binada oturan diğer kişi. nazik bir dille uyarırsın yok herkes silecekmiş.Temizlikçiyi nasıl çıkarıyor kafasına göre o kısmı anlamadım. Tek kişinin demesiyle olacak şey değil ki.
ilk taşınan kendisi olduğu için hanımefendi bu hakkı kendinde görüyor. 1-2 kişi de herşeyine tamam dediği için iyice palazlanmış.Silmeyin o zaman olsun bitsin. Yönetici mi bu kişi, bu işe karışıyor? Bizim apartmanda da tutturdu yönetici, temizlik günü olunca her daire iki üç kova su verecek diye. İki kez ben evde değilken kapımı çalmışlar, geçen bana diyor ki siz su vermiyorsunuz. Ne zaman oldu bu dedim, şu gün şu saat vs dedi. Eee evde yokum napiiim? Hangi gün geliyorsa söyleyin çıkarken kapının önüne bırakayım o zaman çok lazımsa diyorum. Onda da günü belirsizmiş bilmem ne, değişiyormuş. Zaten aidat veriyoruz temizlik masrafı içinde bi de ekstra su mu vericem, evde bile yokum ne yapayım. Uyma sen de bence neden tek tek apartman sakinlerine sildiriyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?