aslında en iyisi akıllı saat ya da akıllı bileklik. alarm titreşimini sadece koluna takan hissediyor ve uyanıyorAnlatamadık işte. En son yastığının altına koy dedim beyin kanseri olurum dedi
akıllı saat veya akıllı bileklik kullansınlar. titreşim direkt koldan yani bedenden hissediliyor mecbur uyanıyorsunOnu yapan kişi uyanamadığı için , bilinçli yapıyor. Böylece daha çok titreşip ses çıkaracakmış telefon. Mesajın bip sesine kalkıp eve atlılar girse duymayan arkadaşımdan yadigar bir bilgi.
Ya ben kocamın alarmına bile uyanmıyorum düşün, o çocuğun alarmına her gece istisnasız uyanıyordum. O saatler bir de uykunun evreler arası geçişini anlayıp ona göre uyandırıyormuş. Almak lazım aslında.aslında en iyisi akıllı saat ya da akıllı bileklik. alarm titreşimini sadece koluna takan hissediyor ve uyanıyor
akıllı saat veya akıllı bileklik kullansınlar. titreşim direkt koldan yani bedenden hissediliyor mecbur uyanıyorsun
onun çözümü şu, ayakkabıları birkaç kez yok edeceksin, saklayacaksın sanki çalınmış gibiBu arada, bu devirde günde bilmem kaç saat, havasız bir şekilde ayağınıza giydiğiniz ayakkabılarınızı, kapının önünde bırakmayın lütfen. Kapının önünde ayakkabı görmeye benim tahammülüm yok, apartmanı da kokutuyorsunuz.
Ayakkabılara takan bir deli(!) de benim. Biriyle inatlaştım apartmanda bu konuda zamanında. Hem bu sorununuza da çözüm olur.
evet yazılımları var telefona indiriyorsun, kaçta uyudun kaçta uyandın, uyku süren normal mi ideal mi, az mı çok mu ölçüyor, söylüyor. derin uykuda ve hafif uykuda geçen süreyi falan da hesaplıyor. nabız ve nefesi ölçerek elde ediyormuş o bilgileri. bende huawei watch elegant fit var, mesela 9'a alarm kurdum ama 8.45'te hafif uyku halindeyim. alarmımı kurduğum zamandan önce çalarak hazır hafif uykuda olduğum için daha kolay kalkacağımı düşünüyor. vücuttaki stres seviyesini ölçme gibi işlevleri de var. bendeki orta segment bi cihaz, apple watch'lar falan daha gelişmiş özelliklere sahip.Ya ben kocamın alarmına bile uyanmıyorum düşün, o çocuğun alarmına her gece istisnasız uyanıyordum. O saatler bir de uykunun evreler arası geçişini anlayıp ona göre uyandırıyormuş. Almak lazım aslında.
Ben atmıştım çöpe, hatta burada yazdım ve beğenmedim yağmuruna tutuldum. Neyse uzun uğraşlarım sonucu hemen o yaz çıkmak zorunda kaldılar. Sofra bezi içinde patates,soğan kabuklarını bile camdan aşağı siliyordu evin kadını, kocası oğulları apartmanının önünü sigara izmariti yaparlardı, apartman ayakkabı kokardı. Koca koca heriflerin leş gibi kunduraları dizilirdi kapı önüne. Kokuyu hayal edebiliyor musunuz? Konudan mütevellit bahsetmek istedim, bahsettiğim bu tarz davranışlar toplu yaşam için ciddi problem oluşturuyor. Maalesef bu devirde cinnet geçirmeme sebep oluyorlar. Konu sahibi zaten yazdığıma beğenmedim attı, ayakkabıları içeri almaya niyeti yok herhâldeonun çözümü şu, ayakkabıları birkaç kez yok edeceksin, saklayacaksın sanki çalınmış gibio zaman bir daha koymazlar herhalde. ben ayakkabıyı dışarı koymam, huyum değil ama bi dönem gerçekten çok küçük bir evde oturdum. ayakkabılığı içeride koyacak yer yoktu, kapı önüne koydum mecburen dedim bir iki yerleşeyim bi şekilde içeri alır ona da yer bulurum. taşınalı 1 gün olmuştu. yorgunluktan ayakkabıları dışarıda unutmuşum (ayakkabılıkta terlik vs vardı) sabah bi uyandım ayakkabılar gitmiş. çalmışlar meğer karşı komşunun da gitmişti. bi daha tövbe, asla dışarıda ayakkabı bırakmam. unutmam bile
Beğenmedim atarım çünkü okumamışsınız bile konu ayakkabı değil diyorum anlamıyorsunuz. Evet sanayi de çalışıyorum ben ayaklarım leş gibi kokuyor iki alt katında aynı şekilde öyle aramızdaki katta kokuya dayanamayıp ayakkabıları topluyor aşağı bırakıyor.Ben atmıştım çöpe, hatta burada yazdım ve beğenmedim yağmuruna tutuldum. Neyse uzun uğraşlarım sonucu hemen o yaz çıkmak zorunda kaldılar. Sofra bezi içinde patates,soğan kabuklarını bile camdan aşağı siliyordu evin kadını, kocası oğulları apartmanının önünü sigara izmariti yaparlardı, apartman ayakkabı kokardı. Koca koca heriflerin leş gibi kunduraları dizilirdi kapı önüne. Kokuyu hayal edebiliyor musunuz? Konudan mütevellit bahsetmek istedim, bahsettiğim bu tarz davranışlar toplu yaşam için ciddi problem oluşturuyor. Maalesef bu devirde cinnet geçirmeme sebep oluyorlar. Konu sahibi zaten yazdığıma beğenmedim attı, ayakkabıları içeri almaya niyeti yok herhâlde
Okumadığımı nereden çıkardınız? Sorun ayakkabı değilse ne, ayakkabıdan dolayı takmış gözüküyor. Çözümü zaten ayakkabınızı kapı önünde bırakmamak, insanlar neden leş gibi ayakkabı kokunuzu çeksin ki zaten? Hayret bir şey ya. Ne demeye getiriyorsunuz ayakkabı boyasıyla sizi fişlediğini mi? Ne için fişleyecek????Beğenmedim atarım çünkü okumamışsınız bile konu ayakkabı değil diyorum anlamıyorsunuz. Evet sanayi de çalışıyorum ben ayaklarım leş gibi kokuyor iki alt katında aynı şekilde öyle aramızdaki katta kokuya dayanamayıp ayakkabıları topluyor aşağı bırakıyor.
Ayakkabı bırakmıycam ve kamera takıcam yazdım. Kadın milletin kapısına ayakkabı boyasıyla kocaman çarpı atmış diyorum siz kendi derdinizi anlatıyorsunuz.
Alarm yüzünden kapıma geldi diyorum daha önce, ayakkabı bütün herkesin dışarıda sorun olsa gelir söyler heralde. Sorun koku olsa gidipte o ayakkabıya dokunmaz diye düşünüyorum. Banane ne yapmaya çalışıyorsa rahatsız ediyor beni ne amaçla yaptığı umrumda değil. Gelip konuşarak çözsün sorununu. Pasif agresif hareketlerle değil. Siz kendi yaşadığınız problemi sanki aynısını ben yapıyormuşum gibi konuşuyorsunuz. Masa başında çalışıyorum ayağım koksa ben rahatsız olurum. Millet çöpünü kapı önüne koyuyor boklu bebek bezleri bile koyuldu leş gibi koktu apartman. Ben ne yapmış olabilirim de bu davranışla karşılaşıyorum.Okumadığımı nereden çıkardınız? Sorun ayakkabı değilse ne, ayakkabıdan dolayı takmış gözüküyor. Çözümü zaten ayakkabınızı kapı önünde bırakmamak, insanlar neden leş gibi ayakkabı kokunuzu çeksin ki zaten? Hayret bir şey ya. Ne demeye getiriyorsunuz ayakkabı boyasıyla sizi fişlediğini mi? Ne için fişleyecek????
Beğenmedim atmak istedim ama yazınıza değil, eskiden yapılan otekilestirmelereSize Alevi mi demeye calisiyor..
Kac yasinda bunu yapan ?
Bu eskiden mezhep farki olan kimseleri kiskirtmak icin yapilan,yardimin o eve dagitilmasini engellemek adina uygulanan bir belirtecti.
Kendince otekilerstirme mi yapmis. ?
O kimse yardim alsin,hemde cok acil.
Valla alarm da az sebep değil bence. Sabah sabah alarmı kaç defa erteliyorsunuz? Ya da çok mu sesi yüksek?Alarm yüzünden kapıma geldi diyorum daha önce, ayakkabı bütün herkesin dışarıda sorun olsa gelir söyler heralde. Sorun koku olsa gidipte o ayakkabıya dokunmaz diye düşünüyorum. Banane ne yapmaya çalışıyorsa rahatsız ediyor beni ne amaçla yaptığı umrumda değil. Gelip konuşarak çözsün sorununu. Pasif agresif hareketlerle değil. Siz kendi yaşadığınız problemi sanki aynısını ben yapıyormuşum gibi konuşuyorsunuz. Masa başında çalışıyorum ayağım koksa ben rahatsız olurum. Millet çöpünü kapı önüne koyuyor boklu bebek bezleri bile koyuldu leş gibi koktu apartman. Ben ne yapmış olabilirim de bu davranışla karşılaşıyorum.
Yukarılarda belirttim 6.10-6.30 arasında alarmlarım zaten 3. çalmaya kalkmış oluyorum genelde. Bir de dakikalarca çalmıyor çaldığında hemen kapatıyorum.Valla alarm da az sebep değil bence. Sabah sabah alarmı kaç defa erteliyorsunuz? Ya da çok mu sesi yüksek?
Ben apartmandan hoplaya zıplaya geçenlere bile küfür ediyorum şahsen sabah sabah..
Komşumuz zaten pek normal değil ama birşeys sinirlenmiş belli ki. Doğru olan gelip rahatsız olduğunu anlatması olurdu. Ben sadece alarm rahatsız olmaları için gecerli bir sebep demek istemiştim.Yukarılarda belirttim 6.10-6.30 arasında alarmlarım zaten 3. çalmaya kalkmış oluyorum genelde. Bir de dakikalarca çalmıyor çaldığında hemen kapatıyorum.
Ama sizce bu yapılan geçerli bir sebep mi gelip konuşsa sorun neyse. Ama sorun bu mu ondan da emin değilim, gelip konuşulmadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?