Şu olay aklıma geldiMerhabalar öncelikle;
Sabah sabah çok sinirlendim. Bizim alt komşumuz biraz sıkıntılı tanışmıyoruz muhabbetimizde yok zaten de alt katta olunca istemsiz denk geliniyor. Alt katın altında oturan kişide yeni evli bizim alt kat onların üstüne balkondan silkeleniyormuş kız da gitmiş uyarmış tartışma olmamış sonra bunların ayakkabılarını alıp alt katlara bırakmaya başlamış. Gidip çelik kapılarına ayakkabı boyasıyla kocaman x atmış falan. Bizde dedik deli heralde bu kapısında bildiğiniz dükkan alarmı ve parmaklıktan ayrıyetten kapı var. Bu arada bir kere de bizim kapıya geldi alarmınız çok çalıyor uyuyamıyorum bla bla sabah sabah kapıya dayanınca bende anlamadım ne olduğunu kim olduğunu da sonradan öğrendim zaten. Neyse bu sabah benim ayakkabı bir baktım aşağılara bırakılmış. Bir kişinin daha ayakkabısı aşağıya bırakılmış. Sabah sabah çok gerildim gerizekalı mısınız siz diye bağırdım ayakkabımı kendi kapıma doğru attım çıktım. Akşama şimdi o kızcağıza sorcam sizin ayakkabı mıydı diğeri diye. Evet derse bir not hazırlayıp apartman girişine asmayı planlıyorum. Bir de ev sahibime haber vericem. Eski komşular tanıyor ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Problem yaşamak istemiyorum. Ne sorunu var o da belli değil pasif agresif davranışlar. 60 yaşlarında karı koca ve 40 yaşlarında kızlarıyla birlikte yaşayan bir aile bunlar.
Size Alevi mi demeye calisiyor... Gidip çelik kapılarına ayakkabı boyasıyla kocaman x atmış falan. Bizde dedik deli heralde bu kapısında bildiğiniz dükkan alarmı ve parmaklıktan ayrıyetten kapı var.
Merhabalar öncelikle;
Sabah sabah çok sinirlendim. Bizim alt komşumuz biraz sıkıntılı tanışmıyoruz muhabbetimizde yok zaten de alt katta olunca istemsiz denk geliniyor. Alt katın altında oturan kişide yeni evli bizim alt kat onların üstüne balkondan silkeleniyormuş kız da gitmiş uyarmış tartışma olmamış sonra bunların ayakkabılarını alıp alt katlara bırakmaya başlamış. Gidip çelik kapılarına ayakkabı boyasıyla kocaman x atmış falan. Bizde dedik deli heralde bu kapısında bildiğiniz dükkan alarmı ve parmaklıktan ayrıyetten kapı var. Bu arada bir kere de bizim kapıya geldi alarmınız çok çalıyor uyuyamıyorum bla bla sabah sabah kapıya dayanınca bende anlamadım ne olduğunu kim olduğunu da sonradan öğrendim zaten. Neyse bu sabah benim ayakkabı bir baktım aşağılara bırakılmış. Bir kişinin daha ayakkabısı aşağıya bırakılmış. Sabah sabah çok gerildim gerizekalı mısınız siz diye bağırdım ayakkabımı kendi kapıma doğru attım çıktım. Akşama şimdi o kızcağıza sorcam sizin ayakkabı mıydı diğeri diye. Evet derse bir not hazırlayıp apartman girişine asmayı planlıyorum. Bir de ev sahibime haber vericem. Eski komşular tanıyor ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Problem yaşamak istemiyorum. Ne sorunu var o da belli değil pasif agresif davranışlar. 60 yaşlarında karı koca ve 40 yaşlarında kızlarıyla birlikte yaşayan bir aile bunlar.
Kapılarında alarm var demişsiniz, sonra bizim kapıya alarm rahatsız ediyor diyr geldiler demişsiniz. Kimin alarmı buuğğ
Ne yapılır bilmiyorum. Allah kolaylık versin. Fakat çok normal bir profil değiller belli kiMerhabalar öncelikle;
Kamera aklıma geldi evet en kötü sahte kamera olabilir deniycem bunuYani ben olsam hiç muhattap olmadan bı kamera taktiririm (taktiramasam bile kamerayla korkuturum) kim yapıyorsa görüntüleri polise verecem deyin bakın nasıl tutuşuyolar
Bize değil kendi alt katındakilere yapmıştı benimde aklıma ilk o geldi zatenSize Alevi mi demeye calisiyor..
Kac yasinda bunu yapan ?
Bu eskiden mezhep farki olan kimseleri kiskirtmak icin yapilan,yardimin o eve dagitilmasini engellemek adina uygulanan bir belirtecti.
Kendince otekilerstirme mi yapmis. ?
O kimse yardim alsin,hemde cok acil.
Apartmanda zaten 10 hane var çoğuda yaşlı insanlar. Bize x koymadı kendi alt katına yaptı kız gidip konuşmuş görmeye gerek yok bazı şeyleri kimin yaptığı belli. Diğer komşularda az çok bahsettiler zaten.Alt komşunuzun : kapıya × işareti koyduğunu ve ayakkabıları alıp farklı katlara attığını ; gözünüzle gördünüz mü ?
Görmediyseniz günahlarına giriyorsunuz.
Komşularınızı kullandıkları alarm sisteminden ve ek kapıdan dolayı " deli " olarak nitelendirmeniz de çok yanlış.
Bu da yapılabilir belki de bilemedim uğraşmakta istemiyorum yaBen olsam kullanmadığım bir çift ayakkabıyı hem geçmeyen bir boyayla iyice boyardım üstüne Japon yapıştırıcısı sürer kapımın önünde bırakırdım, son ses müzik açar gelmelerini beklerdim sonra tabi boyanın bulaşmasından yapıştırıcının yapışmasından ellerinde kalmasıyla kim olduğunu anlar şikayetimi de ederdim.
Telefon alarmımıza geldilerKapılarında alarm var demişsiniz, sonra bizim kapıya alarm rahatsız ediyor diyr geldiler demişsiniz. Kimin alarmı buuğğ
Apartmanda zaten 10 hane var çoğuda yaşlı insanlar. Bize x koymadı kendi alt katına yaptı kız gidip konuşmuş görmeye gerek yok bazı şeyleri kimin yaptığı belli. Diğer komşularda az çok bahsettiler zaten.
Giriş kattaki insan yapmadı ya gelipte. Yani mağduru suçlu çıkarma konusunda milletimizin üstüne yok maşallah. Ben alıyorum ablacım günahlarını bu kadar düşünme. Fikir istiyoruz günahını sevabını sormadım yani. İftira ne ya gelip burda konu açıyorum sanki apartmanda kapı kapı gezdim komşum böyle böyle yaptı diye anlattım. Tahminime göre o zaten. Diğer komşu anlattı yaşadıklarını.Elinizde delil yok , gören yok. Ya sandığınız kişi değilse ?
Bu durumda : yaptığınız ; kişisel kanaatlerle iftira atmak ve günahlarını almak oluyor.
Kapılarında alarm var demişsiniz, sonra bizim kapıya alarm rahatsız ediyor diyr geldiler demişsiniz. Kimin alarmı buuğğ
Ayakkabı bırakmıycam zaten artık. Ama gelipte kapımı falan boyarsa çıldırırım yani. Allah sizede kolaylık versin. Zor müessese apartman hayatı.Allah kolaylik versin. Ben de komsulardan dertliyim. Bizim de kapimizin onune bisiklet koyuyorlar. Alip firlatiyoruz artik merdivene. En son dun tum bisikletler alinmisti. Insallah koymamislardir bugun yine.
Not asmakla falan ugrasmayin kaale alacaklarini sanmıyorum. Ayakkabilarinizi iceri alin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?